Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Επιχείρησε την πιο... χαζή ληστεία της Ιστορίας για να ταξιδέψει στην Κέρκυρα!

listia

Τον τίτλο, όχι μόνο του χειρότερου ληστή τράπεζας στην Ιστορία των... χειρότερων ληστών, αλλά και του λιγότερου… εύστροφου (σε άλλη κατηγορία βραβείων), διεκδικεί με ιδιαίτερες αξιώσεις ένας Βρετανός.


Ο Paul Neaverson μπούκαρε, λοιπόν, σε μια τράπεζα στο Κεντ της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, πήγε στην ταμεία και την απείλησε!
Όχι ωστόσο όπως θα έκανε ένας «φυσιολογικός» ληστής, μέσης ευφυΐας, για να του δώσει το… παραδάκι σε κάποια βαλίτσα ή πλαστική σακούλα, αλλά για να του μεταφέρει χρήματα στο λογαριασμό του! Στον δικό του λογαριασμό με τα πραγματικά στοιχεία του!
Παρά το γεγονός ωστόσο ότι ένα μαχαίρι ήταν κολλημένο στο λαιμό της, η ταμίας βρήκε το θάρρος να πατήσει το «κουμπί πανικού», τρέποντας το ληστή σε άτακτη φυγή.
Και επειδή, όπως καταλάβατε δεν του… έκοβε και τόσο, καθώς το κουμπί πρέπει να είχε υψηλότερο IQ, ο 61χρονος άνδρας, αφού δεν πήρε ό,τι ήθελε «επισκέφθηκε» ένα άλλο κατάστημα τράπεζας λίγα μέτρα πιο κάτω!
Εκεί πάντως εμφανίστηκε πιο… προσεκτικός αφού ζήτησε από τον ταμία μόλις 500 λίρες για να έχει να κινείται. Τελικά όμως έφυγε και πάλι με άδεια χέρια. Γιατί; Απλά πίστεψε ότι τα ταμεία της τράπεζας ήταν όλα άδεια…
Το να βρεθεί, έτσι, με… βραχιόλια στα χέρια, τα επόμενα λεπτά, ήταν απλά η φυσική κατάληξη της πιο χαζής ίσως διπλής απόπειρας ληστείας που έχει καταγραφεί στα εγκληματικά χρονικά του Νησιού.
Ο Neaverson, ο οποίος μέχρι τότε δεν είχε απασχολήσει ποτέ ξανά τους εκπροσώπους του Νόμου, ισχυρίστηκε ότι απλά ήθελε κάποια χρήματα για να ταξιδέψει στην Κέρκυρα, όπου είχε κλείσει μια επαγγελματική συνέντευξη για να γίνει προπονητής γκολφ.
Τελικά, δεν θα δει το Ποντικονήσι, παρά ίσως... ποντίκια στη φυλακή, όπου θα περάσει τα επόμενα δύο χρόνια της ζωής του δύο απόπειρες ληστείας υπό την απειλή μαχαιριού…

Πηγή: newsbomb.gr
link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...