Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016

Απίστευτες παραδοχές Μουζάλα

Στην παραδοχή ότι η κυβέρνηση δεν κατάφερε να ελέγξει το χάος στην Ειδομένη, με αποτέλεσμα να «εισβάλουν» μη κυβερνητικές οργανώσεις οι οποίες έκαναν κακό, προχώρησε ο Γιάννης Μουζάλας, το απόγευμα της Δευτέρας, από την βουλή.

«Αυτή τη στιγμή θέλω να αισθάνεται ασφάλεια η βουλή των Ελλήνων και οι Έλληνες. Γιατί πλέον έχουμε χρόνο πίσω μας και έχουμε ιστορία. Αυτό που παρατηρείτε στην Ειδομένη ήταν ότι συνέβαινε τον Σεπτέμβριο που ανέλαβα υπηρεσιακός υπουργός στη Μυτιλήνη. Δεν μπορούσαμε να επιβάλουμε την τάξη. Δεν γινόταν» υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.
Παράλληλα, ο κ. Μουζάλας πρόσθεσε: «Μας αδικείτε ως χώρα όχι ως κυβέρνηση. Δεν είμαστε στο έλεος του Θεού. Μόνο στην Ειδομένη συμβαίνει αυτό και θα πάψει όταν οργανώσουμε και εκεί το χάος, όπως έγινε και στη Μυτιλήνη. Κάτι αλλάζει στην Ειδομένη. Κάτι ξεκινάει και θα πετύχει. Χρειάζεται χρόνος για να ωριμάσει η απελπισία σε αυτούς τους ανθρώπους, θετικά προς εμάς, να δώσουμε μορφή στο χάος».

Η απάντηση του Μουζάλα για την δράση των ΜΚΟ

Σε ερώτηση που του έγινε για την ανεξέλεγκτη δράση των Μ.Κ.Ο στους χώρους υποδοχής προσφύγων, ο κ. Μουζάλας απάντησε: «Εγώ είχα θέσει το θέμα των ΜΚΟ πρώτος» και πρόσθεσε: «Στη χώρα μας, στις περιόδους της μεγάλης κρίσης, η έλλειψη της οργανωμένης παρέμβασης δημιούργησε κενά που παρεισφρήσανε μαζί με τις ΜΚΟ. ΜΚΟ αθώες μεν αλλά ανθρώπων που θέλοντας να ζήσουν το μυθιστόρημά τους εν τέλει έβλαψαν και ΜΚΟ πονηρών χρηματίστηκαν ή εξυπηρέτησαν άλλους σκοπούς».
Δείτε το βίντεο:

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...