Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

Επετειακή συναυλία για τα 126 χρόνια της Μάντζαρος

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 21:00, στο Δημοτικό Θέατρο της Κέρκυρας, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Επετειακή Συναυλία, για τη συμπλήρωση 126 χρόνων διαρκούς παρουσίας και προσφοράς της Φιλαρμονικής Εταιρίας «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ» στον Πολιτισμό.

Στη φετινή επετειακή συναυλία την Φ. Ε. «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ», θα βραβεύσει η Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας, Παξών & Νήσων, για την: «Ιδιαίτερη σχέση της Φιλαρμονικής με τον προστάτη Άγιό μας, την προσφορά και την συνεργασία της με την Εκκλησία της Κέρκυρας, καθώς και για το μουσικό και πολιτιστικό έργο της εν γένει».

Στο πρώτο μέρος της συναυλίας, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Σωκράτη Άνθη, θα ακουστούν έργα των J. Haydn, Ν. Χαλικιόπουλου-Μάντζαρου, Σπ. Σαμάρα, Δ. Ανδρώνη, Γ. Λαμπελέτ και R. Mourik, ενώ στο δεύτερο μέρος θα παρουσιαστούν έργα του σπουδαίου Ολλανδού μαέστρου Jacob de Haan, υπό τη διεύθυνση του ιδίου. Ο de Haan, που θα τιμήσει με την παρουσία του την επετειακή συναυλία της Φιλαρμονικής, είναι ένας εκ των σημαντικότερων σύγχρονων συνθετών, που ειδικεύονται σε έργα για μπάντα. Κατά την παραμονή του στην Κέρκυρα, θα πραγματοποιήσει διήμερο σεμινάριο ενοργάνωσης μπάντας (12-13 Νοεμβρίου), στο κτήριο της Φιλαρμονικής "ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ".

Στο πλαίσιο της επετειακής συναυλίας, θα πραγματοποιηθεί και η απονομή των βραβείων στους νεαρούς μουσικούς που διακρίθηκαν στον ετήσιο εσωτερικό διαγωνισμό της Φιλαρμονικής.


Info: Το Σάββατο 12/11, στις 9.μ.μ, στο Δημοτικό Θέατρο, είσοδος ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...