Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

ΤΟ ΑΒΕΡΩΦ ΕΓΙΝΕ "ΜΠΟΥΡΔΕΛΩΦ" by "royfoys"

 Απο http://news247.gr/
 Έρευνα για τις λεπτομέρειες όσων εξελίχθηκαν σε κοσμικό πάρτι εφοπλιστικής οικογένειας, που είχε χαρακτηρισθεί δεξίωση έκθεσης, στο θωρηκτό Αβέρωφ, διεξάγει το Π.Ν. προκειμένου να διαπιστώσει πως εισχώρησαν μοντέλα με καυτά μίνι στο ιστορικό κατάστρωμα.

Κυριολεκτικά κατόπιν της εορτής, αντέδρασε το ΓΕΝ σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" για προσβολή της ιστορικής μνήμης από κοσμικό πάρτι που δόθηκε στο θωρηκτό Αβέρωφ.
Η εφημερίδα δημοσίευσε φωτογραφίες από μοντέλα που είχαν την ευκαιρία να βρεθούν για μία και μοναδική νύχτα στο κατάστρωμα του παροπλισμένου ιστορικού θωρηκτού, με ελαφρά ενδυμασία και όχι ποδήρη χιτώνα όπως ίσως άρμοζε στην περίπτωση και φωτογραφήθηκαν πλάι στα πυροβόλα του πλοίου, που δόξασε το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό σε καιρό πολέμου.

 Στην δεξίωση -αναφέρουν πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν σε ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης- είχαν προσκληθεί εφοπλιστές και μέλη της ελληνικής ναυτικής κοινότητας, καθώς και εκπρόσωποι εταιριών που δραστηριοποιούνται στο χώρο, μια και επρόκειτο για την εορταστική τελευταία βραδιά της έκθεσης "Ποσειδώνια", την οποία μάλιστα είχε επισκεφθεί και ο πρωθυπουργός στα μέσα της εβδομάδας.
Το Π.Ν. στη δικαιοδοσία του οποίου ανήκει το ιστορικό "Αβέρωφ" είχε παραχωρήσει τον χώρο ο οποίος λειτουργεί ως μουσείο για την δεξίωση, αλλά φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν με καλλίγραμμα μοντέλα δίπλα στα ένδοξα πυροβόλα, προκάλεσαν σχόλια και επικρίσεις που έφθασαν να δημοσιευθούν και να προκαλέσουν την άμεση αντίδραση του ΓΕΝ.

Ωστόσο βέβαια, στη διάρκεια της βραδιάς, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, παρα το γεγονός ότι επρόκειτο για δεξίωση της έκθεσης, η εφοπλιστική οικογένεια Πατίτσα που διοργάνωσε και τη βραδιά άδραξε την ευκαιρία να ανακοινώσει και επισήμως μεταξύ των φίλων που παρεβρέθησαν, την είσοδο τηλεοπτικής παρουσιάστριας στην οικογένεια, μέσω του γάμου της με τον υιό του εφοπλιστή. Ακολούθησαν επευφημίες.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Κυριακής το ΓΕΝ παραδέχεται ότι ήταν ενήμερο για τη δεξίωση (είχε πράγματι παραχωρήσει τον χώρο) την οποία διοργάνωσε η εταιρία "Atlas Maritime" αλλά στη συνέχεια τηρώντας την ενδεδειγμένη για την περίπτωση στάση, αναφέρει ότι διεξάγεται έρευνα για τα όσα συνέβησαν στο κατάστρωμα του πλοίου -γεγονότα μάλιστα για τα οποία έχει ζητηθεί έγγραφη αναφορά, η οποία όπως φαίνεται θα περιέχει λεπτομερή κατάλογο όσων συμμετείχαν και τι ακριβώς έπραξε ο καθένας.

Πιθανόν δε να ζητηθούν έγγραφες αναφορές και από τα μοντέλα που είχαν κληθεί να μετάσχουν στη δεξίωση, όπου θα περιγράφεται ακριβώς η ενδυμασία τους, προκειμένου να κριθεί εάν ήταν ενδεδειγμένη προς την ιστορικότητα του χώρου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη ζητηθεί απο αξιωματικούς του Π.Ν. να αναλάβουν την έρευνα και να συντάξουν σχετικές λεπτομερείς εκθέσεις. 

Στην ανακοίνωση του ΓΕΝ μάλιστα τονίζεται ότι εφόσον προκύψουν ευθύνες για συγκεκριμένα πρόσωπα -όπως π.χ. για τον διευθυντή του Μουσείου Αβέρωφ, ο οποίος δεν είχε φροντίσει να καταρτίσει ειδικές οδηγίες για το ύψος της φούστας των κυριών που θα προσκαλούνταν στη δεξίωση- αυτές θα καταλογιστούν.

(Οι φωτό από την εφημερίδα Πρώτο Θέμα)

 Απο ΤΡΩΚΤΙΚΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...