Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Η ΡΩΣΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ by "ρουφους"


Οι ΗΠΑ προωθούν τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα που είναι επικερδή για πολλές εταιρείες, αλλά η Ρωσία υιοθετεί μια πιο προσεκτική στάση και επανεξετάζει το θέμα...

(ΜΟΣΧΑ εφημερίδα voice of Russia) - Η Ρωσία έχει αρχίσει την ετήσια καμπάνια με θέμα "Ημέρες Άμυνας κατά περιβαλλοντικών καταστροφών", από τις 15 Απριλίου έως τις 5 Ιουνίου με την ανακοίνωση των θεαματικών αποτελεσμάτων μιας ανεξάρτητης έρευνας.

Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι οι Γενετικά Τροποποιημένοι Οργανισμοί είναι επιβλαβείς για τα θηλαστικά.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι τα ζώα που τρώνε τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα χάνουν την ικανότητά τους για αναπαραγωγή.

Τα χάμστερ( ράτσας cambel) που έχουν γρήγορο ρυθμό αναπαραγωγής τρέφονταν για δύο χρόνια με τα κοινά φασόλια σόγιας, τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως στη γεωργία και περιέχουν διαφορετικά ποσοστά των γενετικά τροποποιημένων οργανισμών.

Μια άλλη ομάδα των χάμστερ, η ομάδα ελέγχου, τρεφόταν με καθαρή σόγια, η οποία βρέθηκε με μεγάλη δυσκολία στη Σερβία, επειδή το 95 τοις εκατό της σόγιας στον κόσμο είναι διαγονιδιακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...