Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2010

Χάνετε κιλά... ψωνίζοντας!

Η μέση γυναίκα καίει 48.000(!) θερμίδες το χρόνο... μόνο από τις βόλτες για ψώνια!! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι εμπειρογνώμονες, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες επισκέπτονται 132 καταστήματα σε 12 μήνες με τα πόδια σε γρήγορους ρυθμούς, δαπανώντας συνολικά 159 ώρες και 56 λεπτά

Οι μηνιαία εξόρμηση για ψώνια περιλαμβάνει δύο βόλτες σε κεντρικούς δρόμους για την αγορά ρούχων, πέντε βόλτες σε κατάστημα τροφίμων και τέσσερις βόλτες στο μαγαζί της γειτονιάς.
Κατά τη διάρκεια αυτών των εξορμήσεων, η κατανάλωση σε θερμίδες ανέρχεται σε πέντε ανά λεπτό, συνολικά δηλαδή 47.700 θερμίδες σε μια περίοδο 12 μηνών. 

Σας φαίνονται λίγες? Αυτό σημαίνει να μην φας τίποτα για 25 μέρες, εάν οι ανάγκες του οργανισμού σου είναι η κατανάλωση 1.940 θερμίδων την ημέρα. Τόσες θερμίδες επίσης έχουν και 500 ποτήρια κόκκινο κρασί.


Μια εκπρόσωπος της "Skinny Cow", η οποία διεξήγαγε την έρευνα αυτή σε πάνω από 3.000 γυναίκες, δήλωσε: "Όλοι γνωρίζουμε ότι οι γυναίκες αγαπούν τις αγορές, έτσι είναι μεγάλη είδηση ότι μια βόλτα για ψώνια μπορεί να βοηθήσει".

πηγή : [link]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...