Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Ο Βασίλειος, η φούστα και το... μαυρισμένο μάτι



«Αχ βρε παλιομισοφόρια

τι τραβάν για σας τ’ αγόρια (δις)

τραγούδαγε ο Αυλωνίτης στο «Λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο» αν δεν απατώμαι και ήρθε κι έδεσε με το μαυρισμένο μάτι του Βασίλειου. Για μια φούστα (τι φούστα, τι μισοφόρι) έγινε το σκηνικό στο κέντρο όπου διασκέδαζε για την ονομαστική του εορτή και υποδέχτηκε τους μάγους- sorry, τους φίλους του με τα δώρα.
Πήγε, λέει, να περάσει και ο τύπος που έπιανε το διάδρομο ξεστόμισε «τι θες κι εσύ με τη φούστα;», ο Βασίλειος Κωστέτσος, όπως διαβάζω, του είπε κάτι στο στυλ «Μήπως φοράς εσύ φούστα;» και έγινε της φούστας το… κάγκελο. Βλέπετε ο κλείνων το διάδρομο δεν ήταν κι ο Ρουβάς που τουλάχιστον φόρεσε και μια φορά φούστα (ή κιλτ παντελώς αδιάφορο) για να τραγουδήσει, ούτε και ο Νίνο ο οποίος φόρεσε φούστα (ή κιλτ ξαναπαντελώς αδιάφορο) δια χειρός Βασιλείου, όπως βλέπετε στην κάτω φωτό.

Ο εν λόγω προφανώς μεγάλωσε με τις παραδόσεις που θέλουν τα κοριτσάκια να φοράνε φούστα και τα αγοράκια παντελόνι, και προφανέστατα επίσης δεν είναι εξοικειωμένος, αφού μάλλον δεν έχει ούτε καν σχεδιάσει μια φούστα όπως ο Βασίλειος. Έτσι το πήρε βαρέως κι άρχισε να… βαράει. Διότι λατέρνα μπορεί να μην έπαιζε, φτωχός να μην ήταν αλλά φαίνεται τον πείραξε στο φιλότιμο.

Για πότε βρέθηκε έξω ο μετρ της μόδας να ωρύεται συνεχίζοντας, ακουσίως, τη βραδιά του στο αστυνομικό τμήμα και σε νοσοκομείο δεν το κατάλαβε κανείς. Όσο για το 2010; Μάλλον δεν του... μπήκε καλά.


απο http://show-bitchvip.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...