Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Ερωτικά παιχνίδια, ναρκωτικά και κρυφές κάμερες σε μπαρ της Κέρκυρας

 Ειδικούς χώρους όπου οι πελάτες μπορούσαν να απολαύσουν μακριά από τα περίεργα βλέμματα τον αισθησιακό «χορό» από τις όμορφες «σερβιτόρες», φυσικά έναντι αμοιβής, διέθετε ένα....
μπαρ στην Κέρκυρα. Μέσα στο πάθος τους, όμως, οι ανυποψίαστοι θαμώνες δεν αντιλαμβάνονταν ότι τις περιπτύξεις τους κατέγραφαν τέσσερις κρυφές κάμερες!


Οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας είχαν πληροφορίες για το ερωτικό παιχνίδι που εκτυλισσόταν στο μπαρ και ένας από αυτούς εμφανίστηκε ως πελάτης στην 40χρονη αλλοδαπή σύζυγο του 49χρονου Έλληνα ιδιοκτήτη. Η συμφωνία για να περάσει μοναχικές στιγμές στην αγκαλιά μιας 20χρονης «σερβιτόρας» έκλεισε με το ποσό των... 40 ευρώ! Όταν, όμως, η υπεύθυνη του μπαρ πήρε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, οι υπόλοιποι αστυνομικοί έκαναν έφοδο.
Μαζί με την 40χρονη σύζυγο του ιδιοκτήτη και την 20χρονη «σερβιτόρα», συνελήφθη και μια 29χρονη… συνάδελφός της στην κατοχή της οποίας βρέθηκε κοκαΐνη βάρους 0,6 γραμμαρίων. Όταν οι αστυνομικοί, σύμφωνα με το protothema.gr, ερεύνησαν το μαγαζί, διαπίστωσαν ότι οι ιδιοκτήτες, εκτός από τον παράνομο οίκο ανοχής που είχαν στήσει, παρακολουθούσαν τα τρυφερά τετ-α-τετ των πελατών τους με τέσσερις… κρυφές κάμερες εσωτερικού χώρου, χωρίς φυσικά να έχουν άδεια από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αλλά και χωρίς να έχουν τοποθετήσει πινακίδα που να προειδοποιεί τους πελάτες ότι γίνεται καταγραφή!
 
http://kerkyraikialepou.blogspot.com/2010/11/blog-post_4344.html

4 σχόλια:

  1. nai ekei vrikan na to kleisoun! ! stou gualiomati omws pou pane oloi oi kwlompatsoi kai oloi oi teleiwmenoi kai einai gemato poutanes giati den pigan na to kleisoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έρχεται η ‘τρομακτική’ κάμερα που τα βλέπει όλα
    http://redskywarning.blogspot.com/2010/11/blog-post_06.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΕΙΓΟΝ
    Ο φασισμός της ΕΕ προελαύνει... "Οι τελευταίες μέρες ελευθερίας στην υγεία"
    Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ψηφίσει οδηγία που θα τεθεί σε πλήρη ισχύ τον Απρίλιο του 2011, σύμφωνα με την οποία θα απαγορευθούν όλα τα συμπληρώματα διατροφής, θα απαγορευθεί η διδασκαλία εναλλακτικών μεθόδων θεραπείας, θα κλείσουν οι σχολές ομοιοπαθητικής κοκ. Ήδη από φέτος το καλοκαίρι απαγορεύεται η πώληση βιβλίων σχετικά με τη χρήση βοτάνων και ιχνοστοιχείων.

    Χρειάζονται 35 εκατομμύρια υπογραφές για να σταματήσει το έγκλημα αυτό εναντίον της υγείας και, κυρίως, κατά του δικαιώματος και της ελευθερίας επιλογής!

    Υπογραφές εδώ:
    http://www.ipetitions.com/petition/joininghandsinhealth/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ με τη νέα ελληνική σειρά κινουμένων σχεδίων του MEGA που διακωμωδούν την πίστη μας και τα φρονήματά μας.
    Προσβλητικότατη η νέα σειρά κινουμένων σχεδίων του MEGA με όνομα «ΟΥΚ».

    Όπως αναφέρει το κανάλι «…είναι η πιο ακομπλεξάριστη, προκλητική, ποπ σάτιρα της τηλεόρασης και η πρώτη ελληνική σειρά animation για μεγάλα και ολίγον παρμένα παιδιά.»

    Όμως παρακολουθώντας την κανείς, βρίσκεται μπροστά σε φιγούρες που διακωμωδούν την ορθόδοξη πίστη μας και τα ιερά μας σύμβολα. Εξοργίζεται κανείς βλέποντας ακόμα και τον Ιησού Χριστό επάνω στο σταυρό, να συμπεριφέρεται και να ομιλεί σαν ηθοποιός σε διαλόγους με κάποια φιγούρα της αρχαίας Ελλάδας.

    Μια σειρά που παρουσιάζει πραγματικά ανούσιες ιστορίες με έναν αχταρμά χαρακτήρων που προέρχονται τόσο από την αρχαία ελληνική ιστορία, όσο και από την χριστιανική πίστη , και που το τελικό αποτέλεσμα μόνο εμετικό μπορεί να χαρακτηριστεί.

    Τι άλλο θα κάνουν ακόμα αυτά τα ΜΜΕ, που χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα, μας βομβαρδίζουν με αίσχη στο όνομα της τέχνης και της ελευθερίας της έκφρασης.

    Τι μας προσέφερε αυτή η «υπερπαραγωγή» του MEGA; Το απόλυτο «τίποτα».

    Η μήπως νόμιζαν ότι επειδή έβγαλαν μια πιο ποιοτική σειρά όπως είναι «Το νησί», νομιμοποιούνται να μας πασάρουν ταυτόχρονα και σκουπίδια . Ως πότε θα προσβάλλουν τα πιστεύω μας?

    Ο ΑΝΤ1 έβγαλε το σταυρό από την σημαία μας, το βράδυ των εκλογών, το MEGA παρουσιάζει εμετικές ιστορίες δολοπλόκων αρχαίων Ελλήνων και αγίων της Εκκλησίας μας…… άραγε τι έχει σειρά?

    Δείτε το σχετικό βίντεο στο http://www.megatv.com/oyk/default.asp?catid=21116&subid=2&pubid=17390777

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...