Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2010

Η ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!

Ο Μπερλουσκόνι έχασε την πιο σέξι υπουργό του!

Καθυστέρησε στη Σύνοδο της Λισαβόνας του ΝΑΤΟ προσπαθώντας να την μεταπείσει τηλεφωνικά ωστόσο εκείνη τον εγκατέλειψε παραιτούμενη από τον υπουργικό θώκο και τη βουλευτική της ιδιότητα.

Η Μάρα Καρφάνια, ανακοίνωσε ότι στις 15 Δεκεμβρίου, αποχαιρετά τον Καβαλιέρε. Ωστόσο όπως είπε, θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του κατά την ψηφοφορία που θα διεξαχθεί την προηγούμενη μέρα στο ιταλικό Κοινοβούλιο.
Σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, η παραίτηση της τριανταπεντάχρονης υπουργού, οφείλεται, σε προσωπικές διαφωνίες με τα στελέχη του κόμματος "Λαός της Ελευθερίας", στην ευρύτερη περιοχή της Νάπολης, σχετικά με την μέθοδο που επελέγη, για την περισυλλογή των απορριμμάτων. "Μετά την Νάπολη, και το Σαλέρνο, η πόλη μου, κινδυνεύει να καλυφθεί από τόνους σκουπιδιών. Στην περιφέρεια της Καμπανίας, που συμπεριλαμβάνει και την Νάπολη, είναι σε εξέλιξη, μέσα στο κόμμα μου, ένας πόλεμος φατριών" δήλωσε η Καφράνια.

Η εντυπωσιακή ιταλίδα υπουργός, πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών σε κανάλια του ομίλου Μπερλουσκόνι, είχε ξεκινήσει την πολιτική της σταδιοδρομία το 2006. Στις περσινές περιφερειακές εκλογές, είχε λάβει τους περισσότερους ψήφους, σε πανιταλικό επίπεδο, με πενήντα οκτώ χιλιάδες σταυρούς προτίμησης.

Η Καρφάνια, δεν άλλαξε την απόφασή της, να αποχωρήσει από τον πολιτικό στίβο, ούτε και με την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της , ο "Καβαλιέρε", ο οποίος σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, καθυστέρησε να λάβει μέρος στην εργασίες της Συνόδου του ΝΑΤΟ στην Λισσαβώνα, για να προσπαθήσει να την μεταπείσει.

Μια από τις αιτίες που οδήγησαν την Καρφάνια να διακόψει την κυβερνητική της εμπειρία, ήταν και η προσωπική της σύγκρουση με την βουλευτίνα Αλεσσάντρα Μουσσολίνι, η οποία την κατηγόρησε δημοσίως ότι "ετοιμάζεται να προδώσει το κόμμα της και να προσχωρήσει στην νεοσύστατη πολιτική δύναμη Μέλλον και Ελευθερία, του προέδρου της βουλής. Τζανφράνκο Φίνι". Η πρώην στενή συνεργάτης του "μίστερ τιβι" το διέψευσε, διευκρινίζοντας ότι "συνδέεται, απλώς, από μακρά φιλία με τον Ίταλο Μποκκίνο, εκπρόσωπο του Λαός και Ελευθερία. Και στην κλίμακα αξιών της, η φιλία μετρά περισσότερο από την πολιτική".

Δεν λείπουν εκπρόσωποι του Μπερλουσκονικού "Λαού της Ελευθερίας", όπως ο Στέφανο Καλντόρο- επίσης από την περιοχή της Νάπολης- που ζητούν από τον "Καβαλιέρε" να κάνει μια επιπλέον προσπάθεια για να γεφυρωθεί το χάσμα και να κατανοήσει τα σοβαρά πολιτικά προβλήματα που θέτει η Μάρα Καρφάνια.

Ο Μπερλουσκόνι, όμως, δεν φαίνεται διατεθειμένος να ακολουθήσει την συμβουλή: "Η παραίτηση Καρφάνια, δεν με κάνει να βασανίζομαι. Είναι κάτι στο οποίο δεν δίδω ιδιαίτερο βάρος", δήλωσε ο ιταλός πρωθυπουργός στους δημοσιογράφους.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...