Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010

ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ-ΕΧΕΙ... ΠΗΞΕΙ Ο ΕΒΡΟΣ - 10.000 ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

By "ellenico"


Έρχονται δασκαλεμένοι από Βόρεια Αφρική και Ασία

-Κρατούν στο χέρι ζελατίνα με φωτοτυπία οδηγίας της ΕΕ με τα...

δικαιώματά τους

-Ποιος πληρώνει τα 10.000 ευρώ για τον καθένα για να έρθει εδώ;

Σχέδιο άλωσης της χώρας βρίσκεται πίσω από τη ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ εισβολή λαθρομεταναστών απ' όλες τις άκρες της Αφρικής και της Ασίας, με κοινό παρονομαστή ΟΛΩΝ το θρήσκευμα, τη μουσουλμανική ταυτότητα.

Αυτά δεν είναι φαντασιώσεις και φοβικές εικασίες. Οι αρχές του Έβρου, που ζουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ την «εικόνα» αυτής της εισβολής, έχουν στα χέρια τους και τις αποδείξεις ότι όλοι οι... εισαγόμενοι είναι κατευθυνόμενοι και δασκαλεμένοι.

Οι λαθρομετανάστες που μπαίνουν από τα σύνορα στον Έβρο φτάνουν στο σημείο οι ίδιοι να πηγαίνουν και να παραδίδονται στους αστυνομικούς και στους φρουρούς της FRONTEX (δεν είναι παραπάνω από 30 με 40), επιδεικνύοντας τα... δικαιώματά τους!

Συγκεκριμένα κρατούν στο χέρι τους, μέσα σε ζελατίνα, φωτοτυπία άρθρου νομοθεσίας-οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι το κράτος μέλος της στο οποίο εισέρχονται ξένοι πολίτες πρέπει να τους περιθάλψει, να τους δώσει άσυλο και να τους πάρει δαχτυλικά αποτυπώματα. Κι αυτό όχι χωρίς λόγο. Ξέρουν ότι από τη στιγμή που έχουν καταγραφεί αποκτούν... δικαιώματα. Αν πάνε σε άλλη χώρα της ΕΕ και τους συλλάβουν, τους στέλνουν πίσω στη χώρα ως... επανεισδοχή, από τη στιγμή που αυτή τους έχει καταγράψει! Σατανική η σύλληψη.

Όμως οι λαθρομετανάστες ξέρουν διευθύνσεις και ονόματα για εκεί όπου θα πάνε από τη στιγμή που η Αστυνομία τούς καταγράψει και τους χορηγήσει το χαρτί για παραμονή με την υποχρέωση μέσα σ' έναν μήνα να φύγουν και στη συνέχεια τους αφήσει ελεύθερους.

Στα λεωφορεία που τους μεταφέρουν, κυρίως στην Αθήνα, επιδεικνύουν σημείωμα με τα στοιχεία και τηλέφωνα ατόμων του κυκλώματος, να τους τηλεφωνήσουν και αυτοί θα τους πληρώσουν τα... κόμιστρα.

Οι περισσότεροι από τους εισερχόμενους από την πύλη του Έβρου προέρχονται από όλη τη Βόρεια Αφρική, Μαρόκο, Τυνησία και Λιβύη, που περνάνε στην Ασία με προορισμό την Ελλάδα, στο πέρασμα του Έβρου, από τη στιγμή που έκλεισαν οι πόρτες προς Ισπανία, Γαλλία και Ιταλία.

Πολλοί επίσης προέρχονται από Πακιστάν, Αφγανιστάν, Τουρκμενιστάν, διάφορες παραπλήσιες μικρές χώρες και από τα Εμιράτα.

Στο διάστημα από Μάιο έως και Σεπτέμβριο υπολογίζεται ότι κάθε μήνα περνούσαν από τα σύνορά μας στον Έβρο 10.000 άτομα! Και το νούμερο αυτό είναι το ελάχιστο. Γιατί υπάρχουν πληροφορίες ότι είναι πολύ μεγαλύτερο. Προς επίρρωση αυτής της εκτίμησης η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» της περασμένης Κυριακής σε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της σημείωνε ότι τους τελευταίους μήνες εισήλθαν στην Ελλάδα 20.000 Αφγανοί!

Όλο αυτό το μακρινό «ταξίδι», σύμφωνα με πληροφορίες από μετανάστες που βρίσκονται χρόνια στην Ελλάδα και γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, κοστίζει 10.000 ευρώ! Και το ερώτημα είναι ποιος τα πληρώνει. Όχι φυσικά οι «κολασμένοι» που έρχονται. Γιατί αν είχαν αυτά τα λεφτά, τους αρκούσαν να ζήσουν χρόνια στη χώρα τους. Επομένως γιατί να έρθουν;

Κάποιος πρέπει να τους τα πληρώσει. Στην Αλεξανδρούπολη, και όχι μόνο, οι εκτιμήσεις, ύστερα απ' όσα ζουν και γνωρίζουν, είναι ότι πίσω απ' όλες αυτές τις ορδές βρίσκεται η Σαουδική Αραβία... Και βέβαια όχι μόνο.

Στόχος δεν είναι μόνο η Ελλάδα. Κάνουν πράξη αυτό που απείλησε δημόσια την Ευρωπαϊκή Ένωση ο Καντάφι. Θα μου δίνετε κάθε χρόνο 5,5 δισ. ευρώ, αλλιώς θα κάνω Αφρική την Ευρώπη... Και ήδη γίνεται. Και το ζει η Ελλάδα όλη. Προς μεγάλη χαρά της Τουρκίας που κι αυτή έχει στόχο να κάνει μουσουλμανική την Ευρώπη... Και στο τέλος θα επηρεάζει τις αποφάσεις, χωρίς μάλιστα να έχει τις υποχρεώσεις του κράτους μέλους της ΕΕ. Γι' αυτό και δεν... σκίζεται να ενταχθεί.

Έχουν σηκώσει τα χέρια στον Έβρο

Η κατάσταση που βιώνουν στον Έβρο οι Αρχές αλλά και οι κάτοικοι είναι τραγική. Το Γενικό Νοσοκομείο έχει γεμίσει, δεν προλαβαίνουν να κάνουν εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν έχουν μεταδοτικές ασθένειες (ηπατίτιδα κ.λπ.) οι λαθρομετανάστες. Οι αστυνομικοί φοβούνται μην «κολλήσουν» καμιά αρρώστια από τον συγχρωτισμό με τους συλλαμβανόμενους, οι φρουροί δεν προλαβαίνουν, τα μέσα ελάχιστα, πού να βάλεις τόσες χιλιάδες, πώς να τους ταΐσεις, να τους περιθάλψεις, να τους ντύσεις;

Υπάρχει πλήρης αλλοίωση της εικόνας της Αλεξανδρούπολης και των άλλων πόλεων, αλλά και των χωριών.

Δεν υπάρχει, λένε οι εκεί Αρχές, άλλη λύση από το να τους βάζει η Ελλάδα σ' αεροπλάνα και να τους στέλνει πίσω. Και βέβαια να ενισχυθούν τα σύνορα για να περιοριστεί η εισβολή των λαθρομεταναστών.

Και φυσικά η ΕΕ να ζητήσει από την Τουρκία να πάρει μέτρα αυστηρότερων ελέγχων στα σύνορά της.

Παντού τα ίδια

Δεν είναι καλύτερη η κατάσταση και σ' άλλες περιοχές της χώρας. Παντού μετανάστες, νόμιμοι και «λαθραίοι» είχαν κατακλύσει τις πόλεις. Μετά την Πάτρα και η Ηγουμενίτσα έχει γεμίσει από μετανάστες που όνειρό τους είναι να περάσουν στην Ιταλία και από κει για άλλους τόπους, Ολλανδία, με τελικό προορισμό για πολλούς από αυτούς τον Καναδά.

Η πόλη της Άρτας έχει αλλάξει φυσιογνωμία. Πάνω από 5.000 μετανάστες έχουν εγκατασταθεί μόνιμα! Κοιμούνται στους δρόμους, στα χωράφια, η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί κατακόρυφα.

Εικονικοί γάμοι

Ένας... πρωτότυπος τρόπος, προκειμένου να νομιμοποιούνται λαθρομετανάστες και να μπορούν να μπουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Στήνονται εικονικοί γάμοι, με Ρουμάνες, Βουλγάρες και Πολωνέζες, που οι χώρες τους έχουν ενταχθεί στην ΕΕ. Έναντι αμοιβής (όχι και τόσο ευκαταφρόνητης) παντρεύονται με Πακιστανούς, Αφγανούς κ.ά. και έπειτα από 2-3 μήνες ο γάμος παραμένει στα χαρτιά. Όμως μ' αυτό το χαρτί είναι ελεύθερη η είσοδός τους σ' όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Το διεθνές κύκλωμα που διακινεί τους λαθρομετανάστες, όπως βλέπετε, είναι πολύ εφευρετικό... για να ξεπερνάει τις απαγορεύσεις...
Για την Ελλάδα και όλους μας το ποτήρι ξεχείλισε...
Η κυβέρνηση και όλος ο πολιτικός κόσμος να προβληματιστούν και να δουν πού πάμε...

Και να συμφωνήσουν στα μέτρα πριν ο Ελληνισμός και η χώρα μας χάσουν την ταυτότητά τους.


http://trelogiannis.blogspot.com/2010/12/10000.html

5 σχόλια:

 1. Αυτή την ώρα στο corfu chanel η πρόεδρος του συλλόγου των Μαντουκιωτών μιλάει για το τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στο Μαντούκι και στην Κέρκυρα γενικά. 700 μένουν στο Μαντούκι και ξεκίνησαν από 10!!! Ο δημοσιογράφος κ. Ρίκος λέει ότι πρέπει να φύγουν κ.λ.π. Είναι ρατσισμός αυτό; Η είναι ρατσισμός να μην μπορείς να κυκλοφορήσεις στο Μαντούκι και στη Σπηλιά μετά τις 6 το απόγευμα;; Ο εξεφτελισμός των "προοδευτικών" και των Συριζαίων έχει φτάσει σε αηδιαστικό σημείο. Προπαγανδίζουν την ανεκτικότητα τη στιγμή που μας έπνιξαν οι μετανάστες και φέυγουμε από τον τόπο μας. Ας το βουλώσουν επιτέλους και ας καταλάβουν τη ζημιά που κάνουν!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. την παρακολούθησα και εγώ την εκπομπή φίλε,και συμφώνω με το σπ,ρίκο και μαζί σου........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. e re xounta pou mas xreiazete.prepei na gkremistoun ola ta parakatw erga pou ftiaxtikan epi xountas stin kerkyra.pantws tosa erga to pasok den ta exei prosferei sto nisi.

  http://mam.avarchive.gr/portal/digitalview.jsp?get_ac_id=3305

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΣΟΥΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ.
  ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ. ΤΟΤΕ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΟΥΡΤΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΣΟΥΣ ΣΤΡΟΦΑΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ "ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΚΑΙ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ". ΚΑΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΡΑ .ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ Η ΠΩΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΚΤΟΤΕ ΤΑ ΝΥΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ .ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ ΩΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΗΝΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...