Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Φονικές συγκρούσεις κατοίκων και μεταναστών

By "ΜΑΚΗΣ"



Ανατριχιαστικές ομοιότητες με μία μελλοντική πραγματικότητα στο κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας παρουσιάζουν τα δραματικά γεγονότα στην πρωτεύουσα της Αργεντινής.
Την περασμένη Τρίτη η αστυνομία με επιχείρηση σκούπα επιχείρησε να απομακρύνει δεκάδες μετανάστες από τη Βολιβία, την Παραγουάη και το Περού, που είχαν καταλάβει πάρκο στην εργατική συνοικία Βίγια Σολντάτι, στα νότια του Μπουένος Αϊρες.







Μετά την αποχώρηση των δυνάμεων της τάξης ωστόσο οι μετανάστες σταδιακά επέστρεψαν στον ίδιο χώρο. Ετσι, οι κάτοικοι της περιοχής πήραν το νόμο στα χέρια τους και επιτέθηκαν εναντίον τους, με αποτέλεσμα να υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις νεκροί και αδιευκρίνιστος αριθμός τραυματιών, χωρίς να είναι άμεσα σαφές ποια είναι η ταυτότητα δραστών και θυμάτων.
Φονικές συγκρούσεις κατοίκων και μεταναστών


Μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τα επεισόδιακάνοντας κλικ εδώ.
Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση είχε απορρίψει αίτημα των δημοτικών αρχών να χρησιμοποιηθούν περισσότερες δυνάμεις της αστυνομίας για να απωθηθούν οι μετανάστες που είχαν καταλάβει το πάρκο.



ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...