Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

Το Κυπριακό Κράτος πληρώνει 542.40 ευρώ μηνιαία δόση δανείου αλλοδαπού!


By "ΜΑΚΗΣ"

του Ευαγόρα Αχαιού
Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης.
Όταν αυτοί που κυβερνούν ένα τόπο, (για να μη δυσαρεστήσω κανένα), και αυτοί που κυβέρνησαν πριν και πιο πρίν από αυτους, είναι άσχετοι και αχάπαροι από πολιτική και οικονομία και το κεφάλι το έχουν σαν διακοσμητικό στοιχείο και ομορφιά ή σαν έρμα για διατήρηση ισορροπίας, πολλά μπορούν να συμβούν.
 Όταν τα αποτελέσματα των πράξειων και των ενεργειών τους δεν έχουν σχέση με την ασχετοσύνη και αχαπαροσύνη της πολιτικής τους αλλά είναι προϊόν συγκυριών και κακών εκτιμήσεων εκ μέρους τους, αν και στην πολιτική πράξεις που ζημιώνουν εθνικά και οικονομικά τον τόπο και το λαό πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά για αποφυγή επανάλειψής τους, μπορεί κάποιος εν τη μεγαλοψυχία του, να το δεχτεί και να τους απαλλάξει λόγω βλακείας.
 Όταν όμως οι πράξεις και οι ενέργειές τους ξεπερνούν όχι μόνο τα όρια της βλακείας και της ηλιθιότητας, αλλά φτάνουν και ξεπερνούν και αυτά τα όρια της μαλακίας τότε δεν μπορεί κανένας να τους δικαιολογήσει, ούτε να τους απαλλάξει λόγω βλακείας ή ηλιθιότητας ή ακόμα και μαλακίας.
 Το να πληρώνει ένα κράτος σε κουβαλητό λαθρομετανάστη αλλοδαπό, επίδομα θέρμανσης 171 ευρώ κατά τον μήνα Νοέμβριο, περίοδο που η μέγιστη μέση θερμοκρασία στην Λεμεσό όπου ζει ο συγκεκριμένος αλλοδαπός, ο κ. Nidal, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της μετεορολογικής υπηρεσίας ήταν 27,6º C  (μέγιστη θερμοκρασία 30,5º C την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου και ελάχιστη θερμοκρασία 13,3º C το Σάββατο 6 και την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010, μηνιαία δόση και τόκους ενυπόθηκου δανείου για αγορά ιδιόκτητης κατοικίας ύψους 542.40 ευρώ και μηνιαίο επίδομα 41 ευρώ για αγορά πάννων είναι από τα πρωτάκουστα και μόνο σε ένα κράτος διάλυσης, όπως το δικό μας και με πολιτικούς φωστήρες και ανεγγέφαλους πολιτικάντηδες και ζοππόβορτους κατά τον μακαρίτη Θεμιστοκλή Δερβη μπορεί να συμβεί.
 Απίστευτο ναί, όμως αληθινό.
Συνέβηκε στην Ευρωπαϊκή Κύπρο τον Νοέμβριο του 2010.
 Για όσους δεν πείθονται γιατί ο γράφων είναι εθνικιστής και στέλεχος του Κινήματος Ελληνικής Αντίστασης, παραθέτω αντίγραφο της επιταγής του κουβαλητού μουσουλμάνου κ.Nidal  με τις σχετικές λεπτομέρειες της πληρωμής.
  
Ο κ. Nidal στον οποίο ο μεγάλος μουσουλμανοπροσφυγοπατέρας κ. Νεοκλής Συλικιώτης παραχώρησε την Κυπριακή
υπηκοότητα (αριθμός πολιτικής ταυτότητας 0005530173), με αριθμό φακέλλου 6004178, πήρε στις 30/11/2010 από τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας, των οποίων προϊσταται η μουσουλμανοπροσφυγομητέρα κ. Σωτηρούλλα Χαραλάμπους, την υπ΄ αριθμό 08-02900 επιταγή της καθαρής πληρωμής των 1,667.21 ευρώ (αφού του έγινε κράτηση 171.99 ευρώ για υπερπληρωμή), που περιλάμβανε 1,084.80 ευρώ επίδομα βασικών αναγκών, 542.40 ευρώ δόση και τόκους ενυπόθηκου δανείου, 41 ευρώ πανιά και 171 ευρώ επίδομα θέρμανσης.
Ο κ. Nidal  ζούσε και εργαζόταν εν πλήρει ηρεμία στη χώρα του μέχρι που μυρίστηκε ή ενημερώθηκε από συγγενείς και φίλους κουβαλητούς στην Κύπρο για την “ανθρωπιστική” ηλιθιότητά μας και αποφάσισε να μας κουβαληθεί και αυτός λαθρομετανάστης.
 Ωραίος ο άνθρωπος, σπίρτο αράπικο !
 Γιατί να ζεί στην Αραπιά, όταν μια δρασκελιά τόπο από εκεί βρίσκεται ο Παράδεισος και η γη της επαγγελίας;
 Γιατί να ζει, να εργάζεται, να ιδρώνει και να κουράζεται για ένα κομμάτι ψωμί κάτω από τον καυτερό ήλιο της Αραπιάς, όταν μια δρασκελιά τόπο από εκεί μπορεί να ζεί χωρίς να εργάζεται, χωρίς να ιδρώνει και χωρίς να κουράζεται όχι για ένα κομμάτι ψωμί όπως έκανε τόσα χρόνια, αλλά για ένα πλούσιο και άκοπο μηνιαίο επίδομα πολιτικού πρόσφυγα από τα ταμεία της Κυπριακής Δημοκρατίας που κάποιοι ηλίθιοι γηγενείς φρόντισαν και κατάφεραν με χίλιες στερήσεις και μόχθους να τα γεμίσουν για να του τα δώσει απλόχερα ο μουσουλμανοπροσφυγοπατέρας κ. Νεοκλής Συλικιώτης και η μουσουλμανοπροσφυγοεργατομητέρα ΕΔΟΝίτισσα κ. Σωτηρούλλα Χαραλάμπους.  
 Γιατί να ζει στην αβεβαιότητα του αύριο όταν στην “Νέα Παλαιστίνη” είναι πλούσια τα ελέη, με σίγουρο και εξασφαλισμένο το μέλλον το δικό του, της χανούμισσάς και των παιδιών του από τα ταμεία που “ανθρωπιστικά” κάποιοι ηλίθιοι, αεροπαρμένοι, δήθεν δημοκράτες και ανθρωπιστές πολιτικάντηδες χωρίς να σκεφτούν τον έβαλαν συνέταιρο ;
 Όσο δεν πιστεύω πως ο κ. Nidal  είναι βλάκας, άλλο τόσο δεν πιστεύω πως είναι έξυπνος.
Τον δασκάλεψαν, αυτό φαίνεται σίγουρο.
 Πληρώνουν που πληρώνουν τα κορόϊδα.
Τί ενοίκιο, τί ενοικιαγορά.
Εκμεταλλεύεται την βλακεία και την ηλιθιότητα, όχι του ελληνικού πληθυσμού αλλά των κυβερνώντων και αυτών που έδωσαν το δικαίωμα στον κάθε κκιλίντζιρο μουσουλμάνο να μας κουβαληθεί, να αποκτήσει σπίτι, να ριζώσει και να ζήσει σε βάρος μας.
Λάρνακα,Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

3 σχόλια:

 1. ΒΙΝΤΕΟ: ΛΑΘΡΟΑΦΓΑΝΟΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΤΣΑΚΩΣΕ ΣΤΗΝ ΝΤΑΛΙΚΑ ΤΟΥ

  http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/12/blog-post_466.html

  ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ!!! ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΔΩΝ!!!
  ΚΑΛΟ ΕΕΕΕ?????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. i aristeroi tholokoyltoyra katastrefi thn xora
  ine ksepoylimenoi kai ilithioi

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Στο δρόμο για το Ερζερούμ, το έβαλαν στα πόδια οι ‘αγωνιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων’!
  Γράφει ο Αναστάσιος Καζαντζίδης για το Ταχάλια

  Που χάθηκε η φίλη μας η Αφροδίτη, ο φίλος μας ο Δημητράς, ο μέγιστος Λιθοξόου, το άλλο το καλό το παιδί ο δημοσιογράφος και φίλος του Γιώργου, ο Βαλλιανάτος, ο Ντεντέ ο φωνακλάς, όλοι αυτοί που σηκώνουν τη φωνή τους εδώ και χρόνια για να υπερασπιστούν τις αληθινές και τις ψεύτικες μειονότητες στην Ελλάδα;

  Στο δρόμο για το Ερζερούμ κρύφτηκαν όλοι!

  Γιατί ο δρόμος για το Ερζερούμ είναι σπαρμένος με δάκρυα και χιλιάδες πτώματα χριστιανών της Ανατολής! Γιατί τα κόκαλα των παππούδων και των γιαγιάδων των προσφύγων, ακόμα περιπλανιόνται άταφα στο παγωμένο χώμα …

  Οι απεγνωσμένες φωνές των ποντίων γερόντων που ξεψυχούσαν κάτω από τη φασιστική μπότα των Νεότουρκων της καθαρής Τουρκικής φυλής, σβήνουν μπροστά στα χαμόγελα και τις χειραψίες που θα ανταλλάξουν ο πρωθυπουργός (!!!) της Ελλάδας(!!!) Γιώργος Παπανδρέου, με τον Τούρκο πρωθυπουργός Ερντογκάν!

  Η σιωπή των προθύμων είναι δικαιολογημένη.

  Οι πρόθυμοι φωνάζουν μόνο όταν τους το ζητήσουν.

  Διαλέγουν επιλεκτικά τα γεγονότα της ιστορίας και τα ερμηνεύουν όπως θέλουν.
  Έτσι ότι στρέφεται κατά της Ελλάδας και κατά της Ορθοδοξίας, γίνεται σημαία της επανάστασης γι αυτούς!

  Ότι προσβάλει και θίγει την Ελλάδα, το προβάλλουν!

  Οτιδήποτε ελληνικό το προσπερνούν κατηγορώντας το. Οτιδήποτε ξενόφερτο το υμνούν!

  Αυτά τα περιμέναμε από αυτούς. Τι κάνουν όμως οι οργανώσεις των ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ της Ελλάδας; Γιατί κοιμούνται ΥΠΝΟ ΒΑΘΥ;

  Στο Ερζερούμ πηγαίνει ο Παπανδρέου! Στον τόπο της θυσίας χιλιάδων προγόνων μας!

  Θα τον αφήσουμε έτσι;

  Χωρίς να ζητήσει ούτε ενός λεπτού σιγή; Χωρίς να ζητήσει ούτε ένα λουλούδι να αφήσει στον τόπο του μαρτυρίου;
  Θα προσπεράσει κι αυτός τις φωνές των αθώων γερόντων, όπως θα κάνουν και οι απόγονοι του σφαγέα μας;

  Θα υποστούμε κι αυτήν την ύβρη, όπως και τότε που πήγε και κατέθεσε στεφάνι στο μαυσωλείο του Κεμάλ;

  Το αίμα και η κατάρα των σφαγμένων παιδιών, των βιασμένων γιαγιάδων και των βασανισμένων προγόνων μας, θα στάζει αιώνια στα κεφάλια ΟΛΩΝ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...