Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010

Μεθόδευση στα Blogs από Μάκη, Πάγκαλο, ΓΑΠ. Θα παραδώσουν στη δικαιοσύνη στοιχεία για να δημιουργήσουν δεδικασμένο

By "ΡΟΥΛΑ"

ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ BLOGS ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ!
Η ελεεινή μεθόδευση του “καλύτερου φίλου” του ΓΑΠ!
Όπως έχουμε πει κατ’ επανάληψη, ο Τριανταφυλόπουλος είναι ο καλύτερος φίλος του ΓΑΠ. Το πιο δημιουργικό δεκανίκι, το εργαλείο αντιπολιτευτικής προβοκάτσιας.
Όταν ο ΓΑΠ θέλει να ξεφορτωθεί κάποιον από την κυβέρνηση, τον αναλαμβάνει η “Ζούγκλα”. Έχουμε γράψει παραδείγματα. Τώρα όμως, το παιχνίδι χοντραίνει αφού ετοιμάζουν μία προβοκάτσια άνευ προηγουμένου με σκοπό την φίμωση και.... τον έλεγχο του διαδικτύου.

Έτσι εξηγείται και η …


ανεξήγητη πονηριά της Ζούγκλας να λειτουργήσει “Blog” σε Ελληνικό ιστοτόπο, όταν η συκοφαντική δυσφήμιση στην Ελλάδα παρότι πλημμέλημα επιφέρει την άρση της ανωνυμίας!

Η μεθόδευση έχει ως εξής: Ο Πάγκαλος εγκαλεί την Ζούγκλα για τα ανώνυμα σχόλια εις βάρος του και ζητά τα στοιχεία των χρηστών… Προσέξτε, Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ, ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΙΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ…

…Όπως ακριβώς θα συνέβαινε σε μία οποιαδήποτε εφημερίδα που θα δημοσίευε “ανώνυμη” επιστολή ή ανυπόγραφο άρθρο.

Γιατί το κάνει αυτό;

Μα γιατί ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος παριστάνοντας τον ήρωα, θα χρησιμοποιήσει το δεδικασμένο της απόφασης του πρωτοδικείου Πειραιά που δικαίωσε blogger παρότι είχε ταυτοποιηθεί. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΙΣΧΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ!

Με αυτόν τον τρόπο, το δικαστήριο θα ακυρώσει την προηγούμενη απόφαση (ακυρώνοντας στην ουσία την γελοία υπερασπιστική γραμμή της Ζούγκλας), δημιουργώντας έτσι δεδικασμένο που θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου. Δηλαδή, η προγενέστερη απόφαση που υιοθέτησε την Αμερικανικη νομοθεσία για την λειτουργία ιστοτόπων ελεύθερης συζήτησης θα δώσει την θέση της σε μία απόφαση που θα εξισώνει οποιονδήποτε διαχειρίζεται σελίδα ακόμα και στο blogspot με τη νομοθεσία περί τύπου!

Κοινώς, όποιος έχει ταυτοποιηθεί σαν διαχειριστής, με πρόσχημα τον ασύδοτο σχολιασμό θα διώκεται με το νόμο περί τύπου. Καταλαβαίνετε ότι οι εκβιαστές – Bloggers – δημοσιοκάφροι θα παραμείνουν στο απυρόβλητο και θα διώκονται όσοι δίνουν το δικαίωμα ελεύθερου διαλόγου…

Αηδιαστική μεθόδευση που μόνο τα βρωμερά καθεστωτικά μυαλά και οι φίλοι τους θα μπορούσαν να πάρουν…

olympia.gr


http://news24gr.blogspot.com/2010/12/blogs.html

3 σχόλια:

  1. ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ Θ.ΠΑΓΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΤΖΕΛΑΣ ΓΚΕΡΕΚΟΥ Ο ΜΠΟΥΦΟΣ, Ο ΚΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...