Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

1.500.000 ευρώ μόνο για ξένους ανέργους, τα παίρνουν από τους Έλληνες συνταξιούχους και μισθωτούς για να τα δώσους στους ξένους

By "ΠΑΣΟΚ"


sinanaptiksiΑυτή είναι η φασιστική αριστερή πολιτική του ΠΑΣΟΚ & και όχι μόνο
Η «ΣυνΑΝΑΠΤΥΞΗ» είναι έργο που αφορά την εργασιακή

αποκατάσταση μεταναστών, αποσκοπώντας τελικά στην τοποθέτηση 30 εξ αυτών σε κάποια δουλειά. Προσοχή, μόνο μεταναστών και όχι Ελλήνων, αφού ρητά από το πρόγραμμα αποκλείει προκαταβολικά οποιονδήποτε Έλληνα άνεργο θέλει να βρεί δουλειά. Επειδή ακριβώς, το έργο αυτό αποκλείει τους Έλληνες ανέργους, το θέμα ελέγχθηκε κοινοβουλευτικά προκειμένου να διευκρινιστεί γιατί μια τέτοια πρωτοβουλία αποτελεί προτεραιότητα της Κυβέρνησης αλλά και για να δημοσιευτούν οι χρηματοδοτήσεις των εμπλεκόμενων ΜΚΟ στην υπόθεση αυτή.

ellinikisymmaxia



http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/06/1500000.html

2 σχόλια:

  1. Τα ζώα οι βλάκες που στηρίζουν αυτά τα βρωμοκόματα!! Αυτοί οι βλάκες φταίνε που γλύφουνε τόσα χρόνια τα λαμόγια και βρίζανε όποιον έλεγε πως θα μας πνίξουνε οι μετανάστες. Γουρούνια χωρίς εγκέφαλο. Στο διάολο να πάτε. Ειμαι χωρίς δουλειά ρεμάλια και θα αναγκαστώ να πάω στο εξωτερικό γιατί εδώ φέρατε αυτούς που μας κλέβουνε μας πηδάνε και τους λέτε και φχαριστώ. Ηλίθια ρεμάλια που θέλετε να σας περνάνε για πολίτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to sima tis elliikis summaxias pou exeis kanei anartisi to exeis dei esu re zoon? xeftilla na anevazeis tetoi periexomeno nazaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...