Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Π**ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΒΟ ΤΟ 2003


3 σχόλια:

  1. Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ - ΦΩΤΟ
    http://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2012/11/kke-under-the-rain.jpg?w=290

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΛΕΝΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ
      Σύμφωνα με την έρευνα, τα τελευταία έξι χρόνια έχει αυξηθεί κατά 10% ο αριθμός εκείνων που υποστηρίζουν την ιδέα της ταφής του σώματος του Λένιν, φτάνοντας το 56 %τοις εκατό, ενώ μόνον το 28% τοις εκατό των ερωτηθέντων δήλωσε ότι πρέπει να παραμείνει στο μαυσωλείο.

      Απαντώντας το κορυφαίο στέλεχος της κίνησης «για την απομάκρυνση του Λένιν» και ηγούμενος πολλών εκκλησιών της Μόσχας, Πατέρας Σέργιος, χαρακτήρισε «απαράδεκτη» τη σύγκριση του σώματος του Λένιν με τα λείψανα αγίων.

      «Τα λείψανα των αγίων και το σώμα ενός σατανιστή, δικτάτορα και αιμοσταγούς τέρατος είναι δύο διαφορετικά πράγματα," είπε ο Πατέρας Σέργιος στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Ιντερφαξ.
      Το Μαυσωλείο του Λένιν στην Κόκκινη Πλατεία είναι ένα από τα πέντε εναπομείναντα μαυσωλεία πολιτικών ηγετών στον κόσμου. Ο ίδιος ο Λένιν είχε εκφράσει την επιθυμία να ταφεί κοντά στους γονείς του στην Πετρούπολη, αλλά ο Στάλιν αμέσως μετά τον θάνατό του το 1924, επέμεινε ότι έπρεπε να διατηρηθεί σε μαυσωλείο στην Κόκκινη Πλατεία.

      Διαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...