Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΧΑΘΗΚΕ - ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ;

By "ekprosopos"


24 σχόλια:

  1. ΕΘΕΑΘΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗΝ ΜΕΤΑ ΜΠΟΥΦΟΝ ΓΟΡΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟΝ...ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΒΑΙΒΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kata dilosi tou fakiri o mpoufos einai kmmatiko toy paidi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ε ρε ποιοι κανανε κουμαντο τοσα χρονια...
    μια ανεραστη λαμια
    ενας παλιανρθωπος φακιρης
    ενας ηλιθιος μπουφος
    και ο βλακας ο κουτσουκελας

    οξω κομματοσκυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτος που εχει χαθει;;;
    θυμαστε τις ανακοινωσεις που εβγαζε;;;
    αι στα τσακιδια μαλακα, κομματοσκυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΡΕΕ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1 noemvrioy emeis den exoyme provlhma esy exeis provlhma kai megalo malistagia na theleis enan prodoth gia arxhgo ths xvras ektos an eisai kai esy idios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΜΠΟΥΦΟΝΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΟΡΓΟΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΕΙΧΑΝ ΥΦΟΣ ΧΙΛΙΩΝ ΚΑΡΔΥΝΑΛΙΩΝ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΦΡΟΣΑΡΑ ΚΙ Ο ΦΑΚΗΡΗΣ ΚΟΙΤΑΖΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΛΟΥΣΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΟΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΑΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε δεν καταλάβατε γιατί κυκλοφοράνε όλοι τώρα; γιατί έχουμε πρώτα δημοψίφησμα και μετά εκλογές να μάσουνε κάνα ψήφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. KOΡΟΙΔΟ ΕΛΛΗΝΑ: Μοίρασαν 13,5 εκατομμύρια ευρώ κρατική επιχορήγηση σε ΟΛΑ τα κόμματα της Βουλής!

    Την ίδια ώρα που χιλιάδες επιχειρήσεις και μικρομάγαζα βάζουν λουκέτο αφήνοντας
    ανέργους δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους, τα κόμματα της Βουλής εισέπραξαν σήμερα την τρίτη δόση της κρατικής ενίσχυσης που ξεπερνά τα 13 εκατομμύρια ευρώ.
    Για την ακρίβεια το ποσό το οποίο εκταμιεύθηκε σήμερα είναι 13.504.656 ευρώ και θα διατεθεί ε όλα τα κόμματα που εκπροσωπούνται σε Βουλή και ευρωβουλή. Πρέπει να σημειωθεί ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν χρέη ύψους 290 εκατομμυρίων ευρώ και έχουν υποθηκεύσει ήδη τις επιχορηγήσεις τους για τα επόμενα χρόνια. Παράληλα τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν απλήρωτους και τους υπαλλήλους τους τον τελευταίο μήνα.
    Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση η Δημοκρατική Συμμαχία η οποία καταγγέλλει ως υποκριτική τη στάση των κομμάτων στο ζήτημα των κρατικών επιχορηγήσεων.
    Σε ανακοίνωσή το κόμμα σημειώνει πως "αν και τα διαθέσιμα του κράτους για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις φτάνουν οριακά μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, το υπουργείο Εσωτερικών καταβάλλει σήμερα σε όλα τα κόμματα την τρίτη δόση της κρατικής ενίσχυσης ύψους 13.504.656 ευρώ.
    Επιβεβαιώνεται έτσι ότι το πολιτικό σύστημα δεν καταλαβαίνει τι πραγματικά συμβαίνει στην κοινωνία ή αδιαφορεί. Με τη στάση τους στο θέμα της κρατικής χρηματοδότησης τα κόμματα παραμένουν αδιόρθωτα έστω και αν όλοι, από τον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής
    αντιπολίτευσης μέχρι την αριστερά, με τους λόγους τους ισχυρίζονται ότι αντιλαμβάνονται τις αντιδράσεις της κοινωνίας. Είναι, βεβαίως, υποκριτικό και δεν αποτελεί άλλοθι για κανέναν η προαναγγελία της μελλοντικής περικοπής της κρατικής επιχορήγησης."

    http://www.blog.gr/article.php?id=58232&category_id=39

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. To καφεδακι που σερβίρησαν στον ΓΑΠ μολις έφτασε στις Καννες

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ

    http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/to.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ 6(!) ΣΕΝΑΡΙΑ "ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ"

    http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/6_6726.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. φερτε τονους γιαουρτιου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΤΗΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΜΠΟΥΦΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΑ ΥΠΕΥΘΗΝΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ,ΤΟΝ ΔΙΚΟΛΑΒΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΦ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΨΕΛΝΕΙ!ΧΑΧΑΧΑ
    ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕΝΤΡΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΜΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΤΟΥ ΒΑΡΟΝΟΥ ΝΤΕ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ

    ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΛΥΨΙΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΓΛΥΣΤΡΑΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΤΣΑΒΡΩΣΗ ΟΙ ΚΗΠΟΥΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΔΕ ΓΛΥΣΤΡΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΠΑΟΥΣΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΤΕΦΑΝΙΟΤΕΣ...ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο μηχανισμός της ψυχολογικής βίας ενεργοποιείται στο ΠΑΣΟΚ κάθε φορά που υπάρχει αμφισβήτηση της παπανδρεϊκής εξουσίας. Ας θυμηθούμε κάποια μόνο παραδείγματα: Πριν ακόμα αναρριχηθεί στην προεδρία του κόμματος ο GAP, κοντραρίστηκε (πάλι) με το Βενιζέλο. Ομως, για να είναι σίγουρη η εκλογή του παιδιού, κάποιοι φρόντισαν να τρέξει μόνος του στην "κούρσα". Ο αντίπαλος εκτοπίστηκε μετά τις φήμες ότι λέγεται "Τούρκογλου" (σίγουρα σοβαρός λόγος, για να μαυρίσεις κάποιον...), οι οποίες φήμες αναγράφτηκαν για λίγο στην "ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια" Wikipedia, για να διαγραφούν σύντομα μετά. Βέβαια, τότε ο στόχος είχε επιτευχθεί. Ο βουλευτής Αθανασιάδης στην κρίσιμη ψηφοφορία του μεσοπρόθεσμου είχε δημοσιοποιήσει τις προθέσεις του να καταψηφίσει το νομοσχέδιο. Διαφαινόταν δε η πιθανότητα να σχηματιστεί ρεύμα προς αυτή την κατεύθυνση. Οπως κατήγγειλε ο ίδιος, δέχτηκε έντονες πιέσεις και απειλές, για να μην πραγματοποιήσει τις προθέσεις του, έτσι κι έγινε.

    Στην τελευταία ψηφοφορία η βουλευτής Θεσσαλονίκης Καϊλή (βενιζελικιά, όπως διέδιδαν πιστά μέλη του κόμματος) έφτασε πάρα πολύ κοντά στην ανεξαρτητοποίηση. Η ψυχολογική βία που της άσκησε στην κρίσιμη στιγμή ο Σ.Ξυνίδης με το περίφημο "Σιγά την καλτσοδέτα" έφερε και το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά και εξασφάλισε άφθονη δημοσιότητα στον αυτουργό, ο οποίος έλαβε εύσημα κομματικής εθνικοφροσύνης.

    http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/11/blog-post_3089.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ8 Νοεμβρίου 2011 στις 10:39 μ.μ.

    8/11/11
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ 15 ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΕ ΒΑΓΟΝΙ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ!


    Μία απίστευτη τραυματική εμπειρία βίωσαν 30 επιβάτες του ηλεκτρικού που είχαν επιβιβαστεί στον σταθμό των Κάτω Πατησίων με προορισμό τον Πειραιά όταν συμμορία αποτελούμενη από 15 αλλοδαπούς εισήλθε βιαία και με απειλητικές διαθέσεις σε βαγόνι σήμερα το μεσημέρι για να ληστέψει τους επιβάτες.

    Οι αλλοδαποί αφού μπήκαν στο βαγόνι άρχισαν να σπρώχνουν και να χτυπάνε αδιακρίτως τους επιβάτες βρίζοντας τους παράλληλα. Οι αλλοδαποί εν συνεχεία απέσπασαν βιαία τις τσάντες τα χρήματα, τις βαλίτσες και τα προσωπικά αντικείμενα των ανυποψίαστων τρομοκρατημένων επιβατών.

    Αφού ολοκλήρωσαν το έργο τους, οι 15 αλλοδαποί έφυγαν από το βαγόνι χωρίς κανείς να τους σταματήσει. Σύμφωνα με το protothema.gr επιβάτης που του άρπαξαν τα χρήματα και τη βαλίτσα του οι αλλοδαποί ληστές ήταν αρκετά βίαιοι ενώ έβριζαν, έσπρωχναν και απειλούσαν.

    «Φοβηθήκαμε για τη ζωή μας. Πήραν τις τσάντες από επιβάτες, ενώ από τα 30 άτομα που ήμασταν στο βαγόνι όπου έγινε η επίθεση κανείς δεν αντέδρασε γιατί όλοι φοβήθηκαν»
    δήλωσε ένα απο τα θύματα.

    Αυτά τα φαινόμενα παραβατικότητας έχουν προβλεφτεί από εδικούς αναλυτές εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, αφού η απελπιστική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι παράνομοι αλλά και οι νόμιμοι διαμένοντες αλλοδαποί στην Ελλάδα ωθούν σημαντικό αριθμό από αυτούς σε πρωτοφανείς εγκληματικές ενέργειες που σοκάρουν την φιλήσυχη ελληνική κοινωνία.

    Δυστυχώς οι προοδευτικές δυνάμεις που κυβερνάνε την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια προτιμούν να αγνοούν τις εκκλήσεις των ειδικών, προφανώς λόγω της ασφάλειας που τους παρέχουν οι πολυπληθείς ομάδες προστασίας της ΕΛΑΣ, τις οποίες πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι.

    Αντί οι ελληνικές κυβερνήσεις να εφαρμόσουν τους νόμους και να προχωρήσουνε σε προγράμματα εθελοντικού και αναγκαστικού επαναπατρισμού επέτρεπαν την διόγκωση του προβλήματος πιστεύοντας ότι έτσι θα αποκομίσουν τα εύσημα της ΕΕ και των ευρωπαϊκών προοδευτικών δυνάμεων που δεν βιώνουν το μαρτύριο του μέσου Έλληνα με τις ορδές των πεινασμένων και προετοιμασμένων για όλα αλλοδαπών.

    Η σημερινή ληστρική επιδρομή θα πρέπει να χτυπήσει την καμπάνα της εγρήγορσης στην ΕΛΑΣ και στην πολιτική ελίτ διότι θα είναι όπως φαίνεται μόνο η αρχή μίας άνευ προηγουμένου και άγνωστης για την ελληνική κοινωνία κατάστασης. (defencenet.gr)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΘΕΛΩ ΠΑΠΑΤΣΑΦΙΟ ΓΙΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΛΑΘΡΟΚΛΟΠΕΣ...
    ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΝ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗ ΤΗΣ ΔΕΗ!

    Τρείς μόλις μέρες μετά το δημοσίευμα της εφ. «Πατρίς» για την κλοπή δύο μετασχηματιστών στην ευρύτερη περιοχή της Όλγας και αφού η ΔΕΗ χρειάστηκε να επιβαρυνθεί με την μεγάλη δαπάνη της αντικατάστασής τους, χθες το πρωί... οι κάτοικοι της περιοχής συνειδητοποίησαν ότι έλειπε και ένας... τρίτος μετασχηματιστής, από την περιοχή Πηγάδι.
    Μόλις τρεις μέρες πριν η "Πατρίς" έγραφε για ανάλογο κρούσμα: "Σε απόγνωση βρίσκονται για μια ακόμα φορά οι αγρότες στην ευρύτερη περιοχή του Τραγανού. Αυτή τη φορά όμως, όχι επειδή αδικήθηκαν από τις αποζημιώσεις, όχι επειδή δεν πήραν την επιδότηση, όχι επειδή τους «χτύπησε» το χαλάζι, αλλά επειδή κάποιοι... «τολμηροί» ανέβηκαν στις κολώνες της ΔΕΗ και «κατέβασαν» δύο ολόκληρους μετασχηματιστές, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ρεύμα για να λειτουργήσουν τα μοτέρ και να μην μπορούν να ποτίσουν τις καλλιέργειές τους εδώ και μια εβδομάδα!

    Οι παραγωγοί συνειδητοποίησαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά το πρωί της Τρίτης, όταν κάποιοι από αυτούς επιχείρησαν να ποτίσουν τις καλλιέργειές τους. «Ψάχνοντας» καλύτερα γιατί τα μοτέρ τους δεν έπαιρναν «μπρος», αντίκρισαν στην περιοχή της Όλγας, κάτω από το ποτάμι, ότι έλειπαν... δύο ολόκληροι μετασχηματιστές της ΔΕΗ!

    Παρά τον τεράστιο όγκο και βάρος τους, οι μετασχηματιστές είχαν αφαιρεθεί με... χειρουργική ακρίβεια, αφήνοντας τις κολώνες... γυμνές! Οι παραγωγοί της περιοχής ειδοποίησαν τα συνεργεία της ΔΕΗ για την κλοπή και περιμένουν για την αποκατάστασή τους, οι ανάγκες τους όμως σε νερό είναι μεγάλες!"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ... ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!


    «Στην Ελλάδα μετέχουν τώρα στην κυβέρνηση και οι αντισημίτες του ΛΑΟΣ», σημειώνει το λαϊκίστικο ταμπλόιντ Bild-Zeitung. Είναι η πρώτη φορά από την πτώση της Χούντας το 1974 που μετέχει στην κυβέρνηση ένα ακροδεξιό κόμμα. Ο νέος υπουργός υποδομών και δικτύων Μάκης Βορίδης, γράφει η εφημερίδα, προέρχεται από την οργάνωση νεολαίας της στρατιωτικής δικτατορίας και προσέκειτο για πολλά χρόνια στο ακροδεξιό Λαϊκό Μέτωπο του Ζαν Μαρί λε Πεν στη Γαλλία.
    Ο φίλος του Βορίδη στο ΛΑΟΣ Αδωνις Γεωργιάδης, προσθέτει, εκδότης, μεταξύ άλλων, αντισημιτικού φυλλαδίου, αναλαμβάνει υφυπουργός στο Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.
    «Το ΛΑΟΣ είναι γνωστό για τα ξενοφοβικά του συνθήματα. Ο Καρατζαφέρης είχε δηλώσει κατά την ίδρυση του κόμματος του το 2000 ότι «είμαστε οι μόνοι γνήσιοι Ελληνες. Δεν έχουμε να κάνουμε τίποτε με Εβραίους, ομοφυλόφιλους και κομμουνιστές» γράφει.
    Ο πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου των Εβραίων της Γερμανίας Ντίτερ Γκράουμαν δηλώνει στην αυριανή έκδοση της εφημερίδας Bild: « Είναι πολύ λυπηρό το γεγονός ότι μετέχουν στο ελληνικό υπουργικό συμβούλιο υπουργοί αυτού του κόμματος. Πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο για κάθε γερμανική κυβέρνηση να διαπραγματεύεται με την ελληνική κυβέρνηση».

    tovima.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. το πιο αστειο απο ολα ειναι που τωρα που το πασοκ παει σκατα στις δημοσκοπησεις,η ΛΑΜΙΑ, η αδερφη της η ΕΧΙΔΝΑ και ο μαλακομπουκομενος-ευνουχος ΚΑΤΟΧΩΡΙΤΗΣ, το εχουν γυρισει και καλα στο κκε και στην ιδεολογια...

    οξω λαμογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. XAXAXA O EYNOYXOS KATOXWRITHS!!!!!!1
    XAXAXAXA
    AYTON TON EXOUN KANEI OI HORMAROUDES DOULA TOUS
    AXAXAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 15/11/11
    ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΤΟ ΡΙΖΟΧΩΡΙ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ!


    Νεαρός αλλοδαπός σε κατάσταση αμόκ μαχαίρωσε σήμερα τα ξημερώματα τέσσερις θαμώνες καφενείου στο Ριζοχώρι Πέλλας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός εξ αυτών.
    Ο 27χρονος δράστης, υπήκοος Αλβανίας, αφού μαχαίρωσε τους τέσσερις άνδρες ακινητοποιήθηκε από άλλους θαμώνες του καταστήματος και συνελήφθη από αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο καφενείο. Το θύμα είναι Ελληνας 45χρονος της περιοχής ενώ στους τραυματίες βρίσκεται και ο ιδιοκτήτης του καφενείου.

    Όπως έγινε γνωστό, το περιστατικό ξεκίνησε λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα, μετά από φραστικό επεισόδιο που είχε ο δράστης με τον 47χρονο ιδιοκτήτη του καφενείου, λόγω προσωπικών διαφορών.

    Κατόπιν, ο 27χρονος εγκατέλειψε το καφενείο, πήγε στο σπίτι του, απ' όπου άρπαξε ένα μαχαίρι για να επιστρέψει με δολοφονική μανία στο μαγαζί.

    Οι θαμώνες κατόρθωσαν τελικά να ακινητοποιήσουν τον 27χρονο δολοφόνο Αλβανό ο οποίος συνελλήφθει από την Αστυνομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ο ευνουχος απο τα κατωχωρια
    χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. afiste tis malakies mono h xrysy aygh tha prostateyei toys ellhnes
    ksipnate zooooa prin pethanete eseis kai ta paidia sas.
    ta lathroork den paizoyn hrthan na ploytisoyn hrthan na arpaksoyn
    mhn akoyte toys aristeroys prodotes

    ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    Μεταφέρουμε από τοπικό δίκτυο ενημέρωσης:

    Στο ίδιο έργο θεατής για πολλοστή φορά ο ελληνικός λαός μετρά μία ακόμη απώλεια, έναν ακόμη δολοφονημένο από λαθρομετανάστη Έλληνα οικογενειάρχη. Χρυσίδης Νικόλαος. Το όνομα που συμπληρώνει τη μαύρη λίστα του θανάτου, ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ του «πολυπολιτισμικού θαύματος». Μία ακόμη σύζυγος μετατράπηκε σε μαυροντυμένη χήρα, δύο ακόμη Ελληνόπουλα δε θ’ αντικρύσουν ξανά την πατρική μορφή.

    Ξημερώματα Δευτέρας 14 του Νοέμβρη και ένας Αλβανός, από εκείνους που το πολιτικό και δημοσιογραφικό καθεστώς προσπαθούν να μας παρουσιάσουν κάτι ανάμεσα σε φτωχοδιαβόλους και «φιλήσυχους οικονομικούς μετανάστες», επιτίθεται και τραυματίζει με μαχαίρι τρία άτομα σε καφενείου του Ριζοχωρίου. Ο άτυχος Νίκος θα υποκύψει στα τραύματα του. Κάποιοι επέλεξαν να μιλήσουν για «την άτυχη στιγμή». Κάποιοι άλλοι συνιστούν «ψυχραιμία». Εμείς όχι!

    Η Τ.Ο. Πέλλας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή βρέθηκε στην πόλη της Αριδαίας όπου και ενημέρωσε τους κατοίκους της περιοχής για το εν λόγω συμβάν και την ανάγκη αυτοοργάνωσης και εθνικής πάλης ενάντια στα αλλοδαπά στοιχεία που εγκληματούν εις βάρους του Λαού μας. Πραγματοποιώντας πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης διατράνωσε τη θέλησή της για Αντίσταση και έδωσε προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα πως πλέον υπάρχει μία οργανωμένη δύναμη που δε θα επιτρέψει να χυθεί άλλο ελληνικό αίμα χωρίς αντίδραση.

    Η Χρυσή Αυγή εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια Χρυσίδη υποσχόμενη τη συνέχιση του Αγώνα της για τη δικαίωση του Νίκου καθώς και κάθε Έλληνα και Ελληνίδας που έπεσε θύμα των δολοφονικών ορδών της λαθρομετανάστευσης. Από τον επικεφαλή της Τρόικα μέχρι τον τελευταίο λαθρομετανάστη η θέση μας είναι μία και αδιαπραγμάτευτη: Έξω οι ξένοι απ’ την Ελλάδα! (karatzova.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...