Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Αυτές είναι οι πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη!


normal
Ποιες είναι αυτές που με την ομορφιά τους προκαλούν ισχυρές δονήσεις στις καρδιές των αντρών σύμφωνα με το περιοδικό FHM;. Η πρωτιά για το 2011 ανήκει στον «άγγελο» της Victoria’s Secret και ηθοποιό, Rosie Huntington-Whiteley. Η ξανθιά καλλονή από το Plymouth της Μεγάλης Βρετανίας, αναρριχήθηκε στην κορυφή των αντρικών προτιμήσεων και φαντασιώσεων, αφήνοντας πίσω της «κλασικές αξίες» της showbiz, αλλά και νεαρές starlets.

Στη δεύτερη θέση, μια ανάσα πριν από την κορυφή, βρέθηκε η Katy Perry, την οποία συναντήσαμε στην τρίτη θέση της αντίστοιχης λίστας του Maxim. Η χυμώδης ερμηνεύτρια παρουσίασε το 2001 τεράστια πρόοδο, αφού πέρυσι στην ίδια λίστα καταλάμβανε μόλις την 37η θέση!....


Μία ακόμη μεγάλη κυρία της μουσικής βρίσκεται στην τρίτη θέση. Η 23χρονη Rihanna ανάβει φωτιές σε κάθε της εμφάνιση, είτε πάνω στη σκηνή είτε στις καθημερινές της εμφανίσεις. Οι στυλιστικές της επιλογές, οι αλλαγές που προωθεί συχνά, καθώς και το απαράμιλλο σεξαπίλ της ήταν μερικά μόνο από τα στοιχεία που της εξασφάλισαν μια θέση στο βάθρο.

Μπορεί να έπεσε από τη δεύτερη στην τέταρτη θέση, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι λιγότερο επιθυμητή. Ο λόγος για τη μελαχρινή κουκλάρα Megan Fox. Οι συστάσεις είναι περιττές. Το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός, που γεννήθηκε στις 16 Μαρτίου 1986 στο Τennessee των ΗΠΑ, έχει δει το όνομά της να φιγουράρει ουκ ολίγες φορές σε παρόμοιες λίστες.

Η πέμπτη θέση ανήκει στην Οlivia Wilde. Η 27χρονη ηθοποιός συγκρίνεται συχνά από πολλούς με την Angelina Jolie, τόσο για την εντυπωσιακή της εμφάνιση όσο και για τις υποκριτικές της ικανότητες. Ο χρόνος θα δείξει αν θα μπορέσει να «εκθρονίσει» την καταξιωμένη συνάδελφό της, η οποία βρίσκεται μόλις στην 90η θέση.

Από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η κατάξανθη σεξοβόμβα Brooklyn Decker. Η 24χρονη σύζυγος του διάσημου Αμερικανού τενίστα Andy Roddick, πρόσφατα ξεπήδησε από το πρωτοσέλιδο του τεύχους με τα μαγιό Sports Illustrated για το 2010 και άρχισε την κατάκτηση της μεγάλης οθόνης. Το άκρως επιτυχημένο ντεμπούτο της έγινε στο πλευρό των Adam Sandler και Jennifer Aniston στην κωμωδία Just Go With It.

Το εντυπωσιακό μοντέλο Marisa Miller μπορεί να έχασε τέσσερις θέσεις στη λίστα του FHM (ήταν στην τρίτη το 2010), αλλά δεν θα μπορούσε να λείπει από τη δεκάδα. Η γεννημένη στις 6 Αυγούστου 1978 Αμερικανίδα έγινε γνωστή από τις φωτογραφίσεις της για το Sports Illustrated και φυσικά από τις επιδείξεις μόδας της Victoria’s Secret.

Από το 1998 μέχρι σήμερα βρίσκεται, σχεδόν ανελλιπώς, στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων όλων των αρσενικών του πλανήτη. Ο λόγος για την 31χρονη Αγγλίδα Kelly Brook, η οποία κατέκτησε πανάξια την όγδοη θέση. Το πασίγνωστο μοντέλο βρέθηκε πρόσφατα και πάλι στα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου, αφού στις 9 Μαΐου ανακοινώθηκε πως απέβαλε το κοριτσάκι που κυοφορούσε εδώ και 5 μήνες.

Η Nicole Scherzinger έγινε γνωστή ως μέλος του γυναικείου γκρουπ The Pussycat Dolls, αλλά σύντομα αποφάσισε να ακολουθήσει σόλο καριέρα. Αυτή της η επιλογή τη δικαίωσε απόλυτα, αφού βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις των πωλήσεων, αλλά και των αντρικών προτιμήσεων. Η 32χρονη ερμηνεύτρια καταλαμβάνει την ένατη θέση της λίστας του FHM, αλλά παραμένει πρώτη στην καρδιά του πρώην πρωταθλητή της Formula 1, Lewis Hamilton.

Η δεκάδα κλείνει ιδανικά με την πιο διάσημη ίσως WAG αυτή τη στιγμή. Αυτή δεν είναι άλλη από τη Ρωσίδα Irina Shayk, η οποία τους τελευταίους μήνες είναι το αμόρε του πολυδιαφημισμένου ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης, Cristiano Ronaldo. Η 25χρονη πρασινομάτα καλλονή κόσμησε για φέτος το περίφημο τεύχος με τα μαγιό του Sports Illustrated.


http://alldaynews4you.gr/?p=26612

1 σχόλιο:

  1. Πασόκοι και αριστεριστές τα “μάσαγαν” με ΜΚΟ στην Πάτμο

    Μεγάλο φαγοπότι στις περιώνυμες ΜΚΟ που αποτελούν προνομιακό χώρο των πάσης φύσεως αριστερών, ώστε να αρμέξουν τον κρατικό κορβανά ή να εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα (βλέπε Σόρος) ανακάλυψαν τα στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας.
    Τα πορίσματα που εξέδωσε κατά όσων μη κυβερνητικών οργανώσεων έχει «ξεσκονίσει» είναι κυριολεκτικά φωτιά και δείχνουν ότι το δημόσιο χρήμα ενθυλακώθηκε από διάφορους «ψευτοπροοδευτικούς» καθηγητάδες και μέλη των διαφόρων συνιστωσών.
    Το θέμα έχει απασχολήσει την επιτροπή θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής που έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι εννά στα δέκα διοικητικά συμβούλια ΜΚΟ πρέπει να πάνε δεμένα «χειροπόδαρα» στον Εισαγγελέα.
    Μεταξύ αυτών είναι και μία με έντονη δραστηριότητα στην Πάτμο που απαρτίζεται από ένα κράμα πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ και αριστερών οργανώσεων που έχει κυριολεκτικά θησαυρίσει.

    Ε ..ΡΕ ΦΑΓΩΠΟΤΗ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ..
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...