Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ - ΤΙΤΛΟΣ: Η ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΚΕΘΡΟΥ

By "lelakas"


ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ, ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟΝ ΚΕΘΡΟ ΜΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΣΠΗΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΤΑΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΚΕΘΡΟΥ. ΕΚΕΙ ΖΟΥΣΑΝ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΡΟΜΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.
ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ. ΤΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...


ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΓΕΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΣΠΥΡΕΤΟ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΚΕΘΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ.
ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.

ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΜΑΡΚΑΝΤΙΚΟ, ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΙΑΣΕΙΣ.
ΜΕΤΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΜΗ ΑΝΗΦΟΡΑ. ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΦΥΛΑΓΕ ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΓΟΤΑΝ "ΕΦΡΑΙΜ".

ΚΑΘΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕ Ο ΣΠΥΡΕΤΟΣ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΟΜΑΚΤΗΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΤΡΕΜΕ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ.
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΜΠΑΤΜΑΝ,ΕΝΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΜΙΑΖΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΗ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΕΥΓΑΡΩΝΕ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΥΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΟΦΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΜΠΑΤΜΑΝ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΥ. ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΥΡΑΣ Ο ΜΠΑΤΜΑΝ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΣΕΝΤΟΥΚΙΑ ΜΕ ΧΡΥΣΟ.

Η ΣΑΥΡΑ ΑΥΤΗ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΤΡΟΜΕΡΗ ΟΠΟΥ ΑΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΓΕΣ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΘΑ ΕΧΑΝΕΣ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ. ΑΛΛΟΙ ΠΑΠΠΑΟΥΔΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΑΥΡΑ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΛΙΜΝΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΙΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕΤΑΜΟΡΘΩΘΗΚΕ ΣΕ ΤΕΡΑΣ...

Ο ΣΠΥΡΕΤΟΣ ΟΜΩΣ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ 14. ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ, ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΠΗΛΙΑΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΡΑΤΣΑ ΤΕΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ Ο ΜΠΑΤΜΑΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΤΡΑ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ Ο ΓΕΡΟ-ΣΠΥΡΕΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΔΥΝΑΤΑ. ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΝ ΕΚΟΨΕ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ.
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ "ΑΚΑΚΕΣ" ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΝΑΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΖΑΝ. ΑΥΤΕΣ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ, ΕΒΓΑΖΑΝ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΑΓΚΩΝΑΝ. ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΧΕ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΡΥΦΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΑΤΜΑΝ.

ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ Ο ΓΕΡΟ-ΣΠΥΡΕΤΟΣ, ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣ ΑΓΑΘΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΕΙΧΕ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΤΜΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΠΗΛΙΑ, ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΓΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΣΚΑΒΑΝ ΤΟ ΛΑΚΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ.

ΑΧ ΤΙ ΧΑΡΑ ΕΙΧΕ ΝΙΩΣΕΙ Ο ΣΠΥΡΕΤΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΑΓΑΘΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΝ ΜΠΑΤΜΑΝ... ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΙΑ ΑΓΑΘΟΣ. Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΜΑΝ ΗΤΑΝ ΜΑΓΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΜΠΑΤΜΑΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΠΗΛΙΑΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΙΘΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΜΕΝΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΣΑΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΛΕΙΦΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΜΑΓΙΚΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΜΑΝ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΣΠΥΡΕΤΟ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ. ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ. ΠΗΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ.

ΟΠΩΣ ΕΜΠΑΙΝΕ ΕΝΑ ΣΥΝΕΦΟ ΚΑΠΝΟΥ ΠΕΡΙΠΛΑΝΙΟΤΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΚΑΚΟΜΟΥΤΣΟΥΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΠΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ. ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΤΑΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΤΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΜΟΥΓΚΡΙΖΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΠΝΟΥΣ...ΤΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΜΙΑΖΕΙ ΣΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙ.

ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΥΠΗΡΧΕ Η ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ. ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΙΣΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΟΥ ΕΜΙΑΖΕ ΣΕ ΦΡΑΓΚΟΚΟΤΑ. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ. ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ. ΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΙΣΤΡΑ ΦΡΑΓΚΟΚΟΤΑ, ΕΒΑΖΕ ΤΟΝ ΓΟΥΡΟΥΝΟΦΑΤΣΑ, ΝΑ ΑΜΟΛΥΣΕΙ ΔΗΛΗΤΙΡΙΩΔΗ ΑΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ... Η ΒΡΩΜΑ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ.

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ Ο ΚΥΡ-ΣΠΥΡΕΤΟΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕ ΔΥΟ ΞΑΝΘΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΜΙΑΖΑΝ ΜΑΣΤΟΥΡΟΜΕΝΕΣ. ΟΙ ΜΑΓΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΓΕΡΑ ΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ. ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ Ο ΜΠΑΤΜΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ. ΓΛΥΟΔΕΣ ΠΛΑΣΜΑ. ΔΙΛΠΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΑΔΥΝΑΤΟ ΜΕ ΓΑΜΨΗ ΜΥΤΗ ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΑ ΣΕ ΚΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΕ ΓΡΙΑ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥ. ΔΙΠΛΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΠΙΟ ΜΟΣΧΑΝΑΘΡΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΙΠΛΑ ΕΝΑΣ ΓΑΤΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΦΟΒΕΡΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ. ΔΟΛΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΤΜΑΝ.

ΣΑΝ ΕΙΔΕ ΑΥΤΑ Ο ΓΕΡΟ-ΣΠΥΡΕΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ. ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΤΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΑΡΑΓΕ...

ΤΟΤΕ ΕΙΔΕ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ.
ΕΚΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΓΡΗΓΟΡΑΔΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΕΚΑΝΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΡΩΤΗΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΕΚΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙΚΟΥΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΩΤΗ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑΣ ΜΑΓΕΜΕΝΟΣ ΣΚΥΛΟΣ.
ΤΟΤΕ Ο ΓΕΡΟ-ΣΠΥΡΕΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΣΤΙ ΠΟΡΤΑ...ΜΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΥΛΗ ΠΟΥ ΟΔΗΣΟΥΣΕ ΣΤΑ ΣΤΑ ΠΙΟ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΜΕΡΗ...ΕΚΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΕ Η ΣΑΥΡΑ...

ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ. ΤΟΤΕ Η ΣΑΥΡΑ ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΔΑΓΚΩΣΕΙ. Ο ΚΡΥ ΣΠΥΡΕΤΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΕΚΕΙΝΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΕΙ...ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ. ΤΟΤΕ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ ΤΕΤΡΑΠΑΧΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΑΡΝΙΑ ΜΑΖΙ. ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΝΑΣ ΨΗΛΟΣ ΠΡΑΣΙΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΤΜΑΝ. ΑΥΤΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΤΗ ΣΑΥΡΑ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΕΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΥΣΗΧΑΣΕ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΟΡΚΟ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΤΜΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΜΑΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΡΙΧΝΑΝ ΚΑΤΑΡΕΣ, ΑΛΛΑ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΑΖΕ ΜΕΛΙ.

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΣΠΥΡΕΤΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΦΟΒΟ. ΠΗΡΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΕΙΔΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ.

ΤΕΛΟΣ.

44 σχόλια:

  1. ελληνες απο τον Σειριο κει εβραιοι-υποχθονιοι το βρετανικο Αστεροσκοπειο προιδοποιει για τα ουφο στης Σινιες-ΧΑ ΧΑ ΧΑ προσεχε τη σκοτινη Σπηλια του κεθρου εκει μπορη να βγη κανενα κακο ουφο και πιος σας μαζευη
    παραμυθι για μικρα παιδια
    Χ Χ Χ Χ Χ Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. frosara eisai megalh sayra giato se goystare o mpatman

    einai ora na pas spiti soy

    kathikonta dhmarxoy ektelh to lamogio h frosara
    ayth psifisate reeeeeeeeeeeeeeeee
    kolostresssssssssssssss deiloiiiiiiiii
    den milaei kaneis apo ta komataaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΠΥΡΕΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕ Η ΣΑΥΡΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΤΜΑΝ

    ΠΗΔΗΜΑ ΚΑΙ ΔΩΡΟ

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χααχαχαχαχα
    χολιασμα τα κουλουκια του κεθρου
    χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΑΜΟΛΥΣΕΙ Η ΣΑΥΡΑ ΤΟΝ ΕΦΑΙΜ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΑΕΙ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΗΓΗ: Οι Ανίεροι Ιππότες της 'Κόκκινης Ασπίδας' (Rothchild- Rockefellers -Illuminati) http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/10/rothchild-rockefellers-illuminati_29.html#ixzz1hwsuiJwg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΕΝΕΙ, 100 ΦΟΡΕΣ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΡΑ ΟΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙΔΕΣ.

    ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΠΑΣΟΚΟΥ ΜΑΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πως Ανοιγει Μια Ξανθια Ενα Γιαουρτι

    http://www.greektube.org/content/view/90375/2/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΙΝΤΕΟ...ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΞΑΚΟΥΣΤΕΙ ...ΚΟΥΦΑΛΕΣ

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lR0DzwHl5Jo#!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο μαλιασ και η παρεουλα του ειναι οι νεοι ταγματασφαλιτεσ οι νεοι φασιστεσ η χουντα δεν τελειωσε απλα αλλαξε αφεντικα δεξιοι ταγματασφαλιτεσ τωρα αριστεροι ταγματασφαλιτεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. KATW H XOUNTA THS SAURAS KAI TOY NIAFA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. oi ksanthoules mia xara kathontai stis karekles...
    den einai kai ligo treis megalo-misthoi dhmosiou se mia oikogeneia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. paidia ton pantazo prepei na ton leme pleon "afanto". ton exei dei kanenas sas, na gyrizei sto xwrio gia na dei ta provlimata?
    to poly na pigainei mexri tou manaviko na paiksei froutakia...
    ase pou toso anevike i timi tou, pou den xairetaei kanenan, les kai einai kamia symantiki prosopikotita...
    asto diaolo, psonara....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΡΟΣΑΡΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ!!!!!
    ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΟΥΝ ΟΙ ΣΟΜΙΕΔΕΣ!!!!!!!!
    ΣΕΞΟΥΑΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ο πανταζουλης που εχει χαθει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. oi ksanthoyles ti rolo paizoyn ???
    plironontai??
    gia poies ipiresies?
    o dimos egine telika ikogeniaki ipothesi!!!!
    na volepsoyme anergoys- kathisterimenoys??- anikanoys- tempelides- kleftes -alodapoys

    poios hlithios egkefalos organose etsi ton dhmo?
    eleos

    mpravo spyreto!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η πρώην του Γιωργάκη τον αποκαλεί: «Ψυχάκια, άθεο και σχιζοφρενή»
    Απολαύστε πιο κάτω τις αποκαλύψεις της Εύας Γ. Παπανδρέου για τον άνθρωπο που μας κυβερνά αυτές τις ώρες. Αποκαλύπτει πως είναι «ψυχάκιας, αναίσθητος, άθεος και σχιζοφρενής», σε ένα βιβλίο που εκδόθηκε το 1988.
    Διαβάστε με προσοχή τα όσα γράφει… Η Εύα Ζησιμίδου, λίγα χρόνια μετά τον χωρισμό της με τον σημερινό πρωθυπουργό, εξομολογήθηκε τα όσα έζησε στο πλευρό του στον παλιό του συνεργάτη Δήμο Μπότσαρη, ο οποίος τα χρησιμοποίησε στο βιβλίο του, με τίτλο: «Η Εύα Γεωργίου Παπανδρέου αποκαλύπτει», ένας τίτλος που από μόνος του λέει πολλά για το περιεχόμενό του.
    Σας παραθέτουμε αυτούσια κομμάτια του βιβλίου για να κατανοήσετε μόνοι σας, όσοι τελοσπάντων αντέχετε… Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο βιβλίο, το τελευταίο διάστημα, ως δια μαγείας, έχει εξαφανιστεί από όλα τα ράφια των βιβλιοπωλείων…
    «Ο Γιώργος γνώρισε την Εύα στο Λονδίνο. Παντρεύτηκαν, αλλά κράτησε κρυφό το γάμο τους! Όχι μόνο από τον πατέρα του, αλλά και από τη μητέρα του. Δεν τόλμησε ούτε σ’ αυτήν να το πει. Η Εύα βοήθησε αποτελεσματικά τον Γιώργο στις σπουδές του. Και στο τέλος, η Εύα ήταν εκείνη που έγραψε την πανεπιστημιακή διατριβή, με την οποία ο Γιωργάκης Παπανδρέου πήρε το περιπόθητο “χαρτί”. Ύστερα το νέο ζευγάρι αποφάσισε να έλθει και να εγκατασταθεί στην Ελλάδα. Η απόφαση αυτή ήταν για την Εύα μεγάλη θυσία, γιατί ήδη της είχε προσφερθεί μια θαυμάσια σταδιοδρομία στη Γενεύη. Ο Γιώργος όμως επέμενε να εγκατασταθούν στην Ελλάδα. Ήθελε να κάνει πολιτική καριέρα βασιζόμενος στον πατέρα του.
    Εδώ όμως ήταν Ελλάδα, και καθώς το νεαρό ζευγάρι άρχιζε σιγά-σιγά να αποκτά τον δικό του κύκλο, ανέκυπτε εκ των πραγμάτων η ανάγκη να γίνει και θρησκευτικός γάμος, αφού στη χώρα μας δεν είχε ακόμα νομοθετηθεί ο πολιτικός γάμος και οι πολιτικοί γάμοι Ελλήνων που είχαν τελεσθεί στο εξωτερικό εθεωρούντο ανυπόστατοι, δηλαδή σαν να μην είχαν γίνει ποτέ. Αυτό δημιουργούσε ψυχολογικό πρόβλημα για την Εύα, πολύ περισσότερο όταν σκεπτόταν ότι θα γινόταν και μητέρα και ήξερε ότι το παιδί τους δεν θα μπορούσε να δηλωθεί ως γνήσιο στα ελληνικά ληξιαρχεία. Έθεσε, λοιπόν, στον Γιώργο ζήτημα θρησκευτικού γάμου. Και τότε βρέθηκε μπροστά σε μια οδυνηρή έκπληξη: ο Γιώργος Παπανδρέου της δήλωσε ορθά-κοφτά ότι σε καμιά περίπτωση δεν είχε σκοπό να κάνει θρησκευτικό γάμο γιατί, όπως της είπε, ήταν εκ πεποιθήσεως άθεος! Η πλήρης αθεΐα του Γιώργου δεν ήταν μια απλή αδιαφορία ενός νέου ανθρώπου απέναντι στη θρησκεία και τις τελετουργίες της, όπως είχε υποθέσει στην αρχή η Εύα. Ήταν μια σκληρή πεποίθηση, ζυμωμένη μέσα σ’ ένα περιβάλλον άκρατου ατομισμού. “Δεν υπάρχει αγάπη σ’ αυτή την οικογένεια”, μου είπε σε κάποια στιγμή η Εύα Παπανδρέου. “Δεν υπάρχουν αισθήματα. Υπάρχει μόνο το συμφέρον του καθενός”.

    http://www.prionokordela.gr/wp-content/uploads/2011/10/P2-206x300.jpg


    http://antistasiakanea.blogspot.com/2011/10/blog-post_8826.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΦΡΟΣΑΡΑ .
    ΤΑ ΔΕΝΕΙ ΟΛΑ
    ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΜΠΑΤΜΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. koymanto sto dhmarxio kanei h sayra kai o niafas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. o niafas einai megalo lamogio kai to paizei oti einai kai swstos kai dikaios. megali loumpina leme.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αλβανός σημαίνει να σου μαζεύει το πρωί τις ελιές και το βράδυ να σε ληστεύει!
    O λόγος για 4 Αλβανούς, που όπως θα δείτε είχαν βρει τον τρόπο να βγάζουν χρήματα και το πρωί αλλά και το βράδυ...
    Το τελευταίο χτύπημα της συμμορίας έγινε το βράδυ της 26ης Οκτωβρίου. Οι δράστες επιτέθηκαν σε ζευγάρι που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του. Βούτηξαν το δαχτυλίδι που φορούσε η γυναίκα, τα χρήματα που υπήρχαν στο πορτοφόλι του άντρα, τους πέταξαν έξω και στη συνέχεια πήραν το αυτοκίνητο και έφυγαν.
    Μετά από έρευνες των αστυνομικών του τμήματος ασφαλείας Θήβας συνελήφθησαν οι 4 Αλβανοί στο Λουτουφί. Ταπρωινά εργάζονταν σε χωράφια της περιοχής.

    Στην κατοχή τους βρέθηκαν ένα όπλο, δύο μαχαίρια, ένα τσεκούρι και το αυτοκίνητο που έκλεψαν. Δείτε το βίντεο από το lamiastar.gr...

    http://ellinonea.blogspot.com/2011/11/blog-post_3413.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. batman ke polemistis tafagan ola
    valane to litharaki tous sauta pou vlepoume simera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ιωάννης Καποδίστριας:

    «Εφόσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν διά να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού
    τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ωρε παιδια που εχει χαθει ο πανταζος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. φροσαρα! η σεξοβομβα του κεθρου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΤΟ ΝΕΟ DVD ΤΗΣ ΣΑΥΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΤΜΑΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 8/11/11
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ 15 ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΕ ΒΑΓΟΝΙ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ!

    Μία απίστευτη τραυματική εμπειρία βίωσαν 30 επιβάτες του ηλεκτρικού που είχαν επιβιβαστεί στον σταθμό των Κάτω Πατησίων με προορισμό τον Πειραιά όταν συμμορία αποτελούμενη από 15 αλλοδαπούς εισήλθε βιαία και με απειλητικές διαθέσεις σε βαγόνι σήμερα το μεσημέρι για να ληστέψει τους επιβάτες.

    Οι αλλοδαποί αφού μπήκαν στο βαγόνι άρχισαν να σπρώχνουν και να χτυπάνε αδιακρίτως τους επιβάτες βρίζοντας τους παράλληλα. Οι αλλοδαποί εν συνεχεία απέσπασαν βιαία τις τσάντες τα χρήματα, τις βαλίτσες και τα προσωπικά αντικείμενα των ανυποψίαστων τρομοκρατημένων επιβατών.

    Αφού ολοκλήρωσαν το έργο τους, οι 15 αλλοδαποί έφυγαν από το βαγόνι χωρίς κανείς να τους σταματήσει. Σύμφωνα με το protothema.gr επιβάτης που του άρπαξαν τα χρήματα και τη βαλίτσα του οι αλλοδαποί ληστές ήταν αρκετά βίαιοι ενώ έβριζαν, έσπρωχναν και απειλούσαν.

    «Φοβηθήκαμε για τη ζωή μας. Πήραν τις τσάντες από επιβάτες, ενώ από τα 30 άτομα που ήμασταν στο βαγόνι όπου έγινε η επίθεση κανείς δεν αντέδρασε γιατί όλοι φοβήθηκαν»
    δήλωσε ένα απο τα θύματα.

    Αυτά τα φαινόμενα παραβατικότητας έχουν προβλεφτεί από εδικούς αναλυτές εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, αφού η απελπιστική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι παράνομοι αλλά και οι νόμιμοι διαμένοντες αλλοδαποί στην Ελλάδα ωθούν σημαντικό αριθμό από αυτούς σε πρωτοφανείς εγκληματικές ενέργειες που σοκάρουν την φιλήσυχη ελληνική κοινωνία.

    Δυστυχώς οι προοδευτικές δυνάμεις που κυβερνάνε την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια προτιμούν να αγνοούν τις εκκλήσεις των ειδικών, προφανώς λόγω της ασφάλειας που τους παρέχουν οι πολυπληθείς ομάδες προστασίας της ΕΛΑΣ, τις οποίες πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι.

    Αντί οι ελληνικές κυβερνήσεις να εφαρμόσουν τους νόμους και να προχωρήσουνε σε προγράμματα εθελοντικού και αναγκαστικού επαναπατρισμού επέτρεπαν την διόγκωση του προβλήματος πιστεύοντας ότι έτσι θα αποκομίσουν τα εύσημα της ΕΕ και των ευρωπαϊκών προοδευτικών δυνάμεων που δεν βιώνουν το μαρτύριο του μέσου Έλληνα με τις ορδές των πεινασμένων και προετοιμασμένων για όλα αλλοδαπών.

    Η σημερινή ληστρική επιδρομή θα πρέπει να χτυπήσει την καμπάνα της εγρήγορσης στην ΕΛΑΣ και στην πολιτική ελίτ διότι θα είναι όπως φαίνεται μόνο η αρχή μίας άνευ προηγουμένου και άγνωστης για την ελληνική κοινωνία κατάστασης. (defencenet.gr)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. poly endiaferon akoygetai to fotografiko yliko me sayra kai mpatman
    poios to travikse?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ XAAAXXAAAAA
    Liberation: "Ξεφτιλίσαμε τους απατεώνες, τεμπέληδες και gay Έλληνες"...

    Αυτή την εικόνα προσπαθούν να δώσουν συγκεκριμένοι προπαγανδιστές των ΜΜΕ για τους Έλληνες...
    Την ώρα που εμείς εδώ το παίζουμε διεθνιστές,απάτριδες και λάτρεις της παγκοσμιοποίησης,κάποιοι άλλοι στο εξωτερικό φροντίζουν να μας ρεζιλέψουν γενικότερα σαν λαό.
    Γιατί αυτοί δεν είναι μαλάκες,κοιτάζουν πρώτα την δικιά τους πατρίδα (καλά κάνουν) και μετά τις πατρίδες των άλλων....
    Ο αρθογράφος της γαλλικής “Liberation” Στεφάν Γκιγιόν, έβαλε όλο του το ταλέντο και τη... χολή για να περιγράψει με γλαφυρό τρόπο τους Έλληνες.
    Σε άρθρο του που δημοσιεύθηκε στις 8 Νοεμβρίου στην ιστοσελίδα με τίτλο “Καλά κάναμε και ξεφτιλίσαμε τους Έλληνες” αναφέρει μας αναφέρει ως τεμπέληδες, απετεώνες και φετοφάγους.

    «Ειλικρινά, καλά κάναμε και ξεφτιλίσαμε τους Έλληνες στο G20 στις Κάννες: Τους τεμπέληδες, τους απατεώνες, τους φετοφάγους! Εκεί, η απάτη είναι εθνικό σπορ, τρόπος ζωής, για πλούσιους και φτωχούς... Μόνο ένα 2% από τις πισίνες των σικ προαστίων της Αθήνας είναι δηλωμένες…»

    Μάλιστα, δεν διστάζει να κάνει λόγο και για τις σεξουαλικές προτιμήσεις των Ελλήνων αναφέροντας ...
    πως όσοι μένουν στη Μύκονο είναι ομοφυλόφιλοι. Μάλλον το παραλήρημα του αρθογράφου να οφείλεται στο γεγονός ότι επισκέφτηκε το κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων και δεν πέρασε καλά!

    «Ο Έλληνας δεν είναι μόνο απατεώνας, είναι και διεφθαρμένος. Και τις περισσότερες φορές είναι κι ομοφυλόφυλος, είναι γνωστό. Φέτος, στη Μύκονο, οι γεννήσεις μετριούνται στο δάχτυλο του ενός χεριού. Φανταστείτε ένα νησί όπου 600 τυφλοί ομοφυλόφυλοι ζευγαρώνουν με δικά μας έξοδα... Κι είμαστε εμείς που πληρώνουμε!»


    Κάντε κλικ για να δείτε σε μεγέθυνση το άρθρο
    Κάντε κλικ για να δείτε σε μεγέθυνση το άρθρο

    Τέλος, επικριτικός ήταν και απέναντι στους πολιτικούς της χώρας. Συγκεκριμένα, μιλάει για τον Γιώργο Παπανδρέου αλλά και για τον Γιώργο Παπκωνσταντίνου σημειώνοντας πως με τέτοιο όνομα δεν μπορεί να θεωρείται κανείς αξιόπιστος.

    «Ειλικρινά, με τέτοιο όνομα, πώς μπορεί κάποιος να θεωρείται αξιόπιστος; Ο προηγούμενος υπουργός Οικονομικών λεγόταν Παπακωσταντίνου. Κι ο υπουργός μεταφορών πως λέγεται; Παπατρέχας; (σε ελεύθερη μετάφραση του Papamobile). Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει κάτι από Σον Κονερί...»
    newsit

    http://www.eglimatikotita.gr/2011/11/liberation-gay.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο ΝΙΑΦΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΣΑΥΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΔΙΟΡΗΣΤΗΚΑΝΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ερωτημα: πως διορηστηκανε ολοι αυτοι????
    και πιο συγκεκριμενα:
    η σαυρα
    ο νιαφρας
    ο χεσμενος αριστος

    καποιο ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΚΟ εχει η φαβα...

    Υ.Γ.
    αφου η αναπτυξιακη εχει διαλυθει, χανονται και οι θεσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. giati oi kopeles poy ksinoyn ta nixia toys????
    GIATI TIS PLIRONOYME?
    kai pare foroys kai na foroys fate foroys malakes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΟΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΜΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΤΣΗΣ ΑΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΙΑΚΕ ΤΟ ΓΛΥΞΑΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΣΟΥ ΝΕΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΕΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. O KAPODISTRIAS TO EIPE ALLA POIOS SIGRINEI TON EAUTO TO ME TON KAPODISTRIA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ANTI NA ASXOLEISTE ME KAPOIOUS YPALLILOUS POU KALOS I KAKOS PIRAN MIA THESI STO DIMOSIO POU SE AUTO OI NOMOI TOU KRATOUS TOUS TOPETHETISAN KALO THA ITAN NA DOUME TI PSIFIZOUME KAI NA MIN TA VAZOUME ME YPALLILOUS POU DEN FTAINE....
    MIN XEXNATE DE OTI EXOUN OIKOGENEIES APO PISW TOUS KAI DEN EINAI AUTOI POU PERNOUN TIS APOFAFEIS GIA TON TOPO MAS.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. φυσικα! οπως μπηκαν,μπηκα και φυσικα εχουν οικογενειες και μπραβο τους.
    αλλα τι ψηφιζαν και τι ψηφιζουν ακομη???
    μηπως κατι τετοιοι δεν αποτελουν τον σκληρο των κομματων μεσα στο δημοσιο???
    ας αλλαξουν νοοτροπια και ας συνεχισουν τη δουλεια τους, κανενα προβλημα.
    αλλα οσο στηριζουν ολο αυτο το συστημα θα εχουν απεναντι τους την κοινωνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. σκατα στα μουτρα του μπαμπατση και του πανταζου.
    σκατσα στα μουτρα του γοργονα και του κολομπαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΙΛΟΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΑΝΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΤΣΗΣ Η ΛΑΜΙΑ Η ΦΡΟΣΑΡΑ ΤΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΙ ΠΗΔΑΓΑΝ ΠΟΙΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΕΝΤΙΜΟΙ
    ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΧΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ
    ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗΣΘΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΖΑΝ
    ΤΟ ΚΟΜΑ ΟΙ ΥΨΙΛΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ...ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΧΝΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.
    ΤΕΛΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥ ΑΛΛΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΕΛΙΕΣ ΒΑ ΖΗΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΖΟΥΜΙΖΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΤΕΛΟΣ Η ΑΝΟΧΗ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. symfwnw me auta pou egrapses agapite anagnwsti alla xereis pisteuw poloi kala pio einai to systyma mexri simera. OLOI EXOYN VGEI KATHAROI. TO SYSTIMA EFTAIGE GIAUTO POU GRAFEIS. GIATI AN TOLMOUSE ENAS DIMOSIOS YPALLILOS NA MILISEI ITAN O KAKOS YPALLILOS. ISWS XEHASES TO SOVAROTERO STON KETHRO OMWS. TON OINOMOMOLOGO DIMOSIO ME ASEP POU MESA SE ENA XRONO EFAGE -EKLEPSE LEFTA APO TO DIMOS . .. KAI O POLEMISTIS TON PROSKINOUSE..... TWRA TON XASAME KE OUTE XEROUME POU VRISKETE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. pesta xrisostome mas rimajan oi ypalliloi toy dhmosioy mazi me toys aniakanoys dhmarxoys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. TO ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΩΝ ΓΚΟΪΜ

    Όλοι οι απλοί πολίτες και οι πολιτικάντηδες και οι ....τεχνοκράτες και οι ειδικοί και οι σχολιαστές των τηλεοπτικών παραθύρων και οι μεγαλοκαθηγητάδες των πανεπιστημίων, ξαφνικά και μάλιστα πολύ σύντομα, θα συνειδητοποιήσουν ότι το παραμύθι των κακών Ελλήνων που φάγανε τα λεφτά των καϋμένων των τοκογλύφων, δεν ήταν παρά ο λαγός που έφερε αυτό που νέα τάξη ήθελε να κάνει παγκόσμια. Την ανάγκη της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

    Θα ξυπνήσουν μαζί τους και όλοι οι λαοί του κόσμου και θα συνειδητοποιήσουν ότι ονειρευότανε ότι ζούσανε μία ζωή με κανόνες και διεθνή τάξη. Θα ξυπνήσουν και θα διαπιστώσουν ότι ζουν πλέον στον εφιάλτη της παγκόσμιας χούντας.

    Το περασμένο καλοκαίρι ήρθε ο Παπανδρέου με τον Βενιζέλο από τις Βρυξέλλες και θριαμβολογούσαν ότι το πρόβλημα λύθηκε. Δεν είχε όμως λυθεί. Και τον Οκτώβριο ξαναήλθαν και μας είπαν ότι ξαναλύθηκε. Δεν είχε όμως λυθεί.

    Και τώρα οι Γερμανοί λένε ότι για να το λύσουν χρειάζεται ευρωπαϊκή οικονομική διακυβέρνηση. Και αυτή όμως δεν θα αρκεί.

    Και όλοι οι....ειδικοί στα κανάλια προσπαθούν να αναλύσουν την κατάσταση και οι γκοίμ ακούνε και προσπαθούν να κατανοήσουν τα ακατανόητα

    Αλλάζουν συνέχεια σχέδια γιατί δήθεν βλέπουν ότι κανένα δεν τους κάθεται. Κι όμως όλα όσα βιώνουμε είναι προμελετημένα και από πριν στημένα μέχρι να έρθει η ώρα να μας πούνε ότι τα παγκόσμια προβλήματα θέλουν παγκόσμιες λύσεις.

    Και θα φέρουν τότε τον 33χρονο παγκόσμιο μονάρχη τους. Και το πρόβλημα και πάλι δεν θα έχει λυθεί.

    Γιατί όλοι κάνουν σχέδια επί σχεδίων, αλλά λογαριάζουν χωρίς τον ....ξενοδόχο.

    Σε όσα ακούτε,,, κρατείστε μικρό καλάθι

    Ο....ξενοδόχος γαρ εγγύς.

    Μετά τιμής

    Λιακόπουλος Δημοσθένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΑΡΑΚΑΛΩ Κ. BLOGGER ΚΑΝΤΕΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
    ΚΑΖΑΚΗΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ
    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ
    ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9VluQGYzQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ZIONISTS WON'T LET YOU SEE THIS ON YOUR TV
    http://www.youtube.com/watch?v=lX18zUp6WPY&feature=player_embedded#!

    Οι εικόνες απο την Παλαιστίνη και η υπόθεση της Ρέϊτσελ Κόρι που την πάτησε Ισραηλινή μπουλντόζα που δεν θα σας δείξουν ποτέ τα ΜΜΕ

    Τις εικόνες αυτές και τα περιστατικά δεν τις προβάλλουν ποτέ τα μεγάλα ΜΜΕ. Απλούστατα γιατί ελέγχονται όλα απο "περιούσιους". Τα παιδιά μεγαλώνουν στην Παλαιστίνη ακούγοντας καθημερινά τις σφαίρες των Ισραηλινών αρμάτων να γαζώνουν τα σπίτια τους και στην συνέχεια μπουλντόζες να τα ισοπεδώνουν. Μια ακτιβίστρια, η Ρέϊτσελ Κόρι που είχε πάει στην Παλαιστίνη για να βοηθήσει τους Παλαιστίνιους και να συνδράμει στην προσπάθεια για προβολή των δεινών των Παλαιστινίων ισοπεδώθηκε απο μια μπουλντόζα του Ισραηλινού στρατού εν ψυχρώ. Κανείς δεν κατηγόρησε το Ισραήλ για το περιστατικό αυτό. Φανταστείτε τι θα γινόταν σε οποιαδήποτε άλλη χώρα αν συνέβαινε αυτό το περιστατικό...

    ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ

    http://antipliroforisi.blogspot.com/2011/11/rothschilds.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...