Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Ξενοδόχοι, Τουρ. Πράκτορες: Εμείς λέμε ναι στην πώληση του Ερημίτη!


erimitis 211012 a
Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι πρόεδροι της Ένωσης Ξενοδόχων Π. Μπράμος και Τουριστικών Πρακτόρων Δ. Διαβάτης σχετικά με την εκποίηση του Ερημίτη, στηρίζοντας την επένδυση στην εν λόγω περιοχή.
Υποστηρίζουν ότι με την εκποίηση αυτή, θα γίνει επένδυση που θα εξασφαλίσει θέσεις εργασίας αλλά και αξιοποιηση της περιοχής αυτής, ενώ θέτουν ως προϋπόθεση να τηρηθούν οι νόμοι για την προστασία του περιβάλλοντος.


Η ανακοίνωση

Η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας και ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κέρκυρας μετά από ομόφωνη απόφαση των Δ.Σ. αποφάσισαν να εκδώσουν Δελτίο Τύπου σχετικά με την επένδυση στον Ερημίτη.
Παρακολουθώντας τον Τοπικό Τύπο και τις αντιδράσεις όσον αφορά την επένδυση θεώρησαν καθήκον να λάβουν ξεκάθαρη θέση υπέρ της επένδυσης, μια επένδυση που θα συμβάλει τα μέγιστα στην αναβάθμιση του Κερκυραϊκού Τουρισμού και θα εξασφαλίσει θέσεις εργασίας και αξιοποίηση της περιοχής.
Βεβαίως η αποδοχή της επένδυσης εκ μέρους της Ένωσης και του Συνδέσμου προϋποθέτει ότι θα τηρηθούν οι προβλεπόμενες προϋποθέσεις της υπογραφής συμβάσεως και την κατά προτεραιότητα προστασία του περιβάλλοντος.

http://www.corfupress.com/news/1page/28318-ksenodoxoi-toyr-praktores-emeis-leme-nai-stin-polisi-toy-erimiti

1 σχόλιο:

  1. Πολύ λυπάμαι που θα το πω, αλλά τελικά οι περισσότεροι απο αυτούς που χτυπιούνται,το κάνουν για προσωπικό και μόνο όφελος,δεν πείθουν κανέναν για το αντίθετο,απλώς σπάζονται που θα πάψουν να έχουν τον έλεγχο.Για μας τους απλούς πολίτες,είτε έτσι,είτε αλλιώς,θα έχουμε να κάνουμε με μια μαφία.Απλώς σ'αυτήν την περίπτωση η μαφία θα είναι αμερικάνικη και όχι Κασσωπίτικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...