Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΜΠΟΛΝΤΟΖΕΣ ΤΗΣ NCH CAPITAL ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΗΜΙΤΗ!!...Ανοίγει ο δρόμος για την επένδυση 75 εκατ. ευρώ στην Κέρκυρα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Kassiopi on line Η ανάπτυξη έρχεται! Είναι γεογονός! Η Εβραική NCH Capital 
ανακοινώνει οτι η έναρξη των έργων στον ερημίτη θα πραγματιποιήθει τον Ιούνιο του 2015!

Εν μέσω λοίπον τουριστικής σέζον οι εβραικές μπολντόζές θα κατατρώνε τα "σπλάχνα"του Ερημίτη
αδιαφορόντας για το άν θα επηρέασουν η όχι την ομάλη πορεία του τουρισμού. Είναι ξεκάθαρο οτι το τελευταίο που ενδιαφέρει τα "κοράκια "της ανθρωπότητας είναι η ευημερία του τόπου, αυτό ας το χωνέψουν καλά αυτοί που είναι υπέρ της εκμετάλευσης του Ερημίτη.

Η πραγματικότητα είναι μία! Το ληστρικό κράτος χαρίζει την δημόσια περιούσια με αντάλαγμα την διατήρηση του σάπιου πολιτικού συστήματος, το οποίο αν δέν αλλάξει θα ξεπούλαει την Ελλάδα πιθαμή πρός πιθαμή.


Ας μήν ξεχάσουμε να αναφέρουμε και μια είδηση που έρχεται απο την γειτονική Αχαράβη. Οπού φημολογήτε οτί οι ανακαινήσεις  στα μεγάλα ξενοδοχεία εκεί  με χρήματα του ΕΣΠΑ γίνονται απο αλλοδαπούς ανασφάλιστους εγκλείστους στο χωρό της εργασίας. Αυτά και για την τοπική οικοδόμη, που καπιοί θεωρούν οτι θα ανθήσει με σιωνιστικό χρήμα...

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ


Η συμφωνία ανάμεσα στο ελληνικό Δημόσιο και στην NCH Capital, για την τουριστική ανάπτυξη της της Κασσιόπης στην Κέρκυρα, είχε πραγματοποιηθεί στις αρχές του χρόνου, ωστόσο μόλις πριν από λίγες ημέρες, με προεδρικό διάταγμα που ουσιαστικά «ξεπάγωσε» την επένδυση.
Γι' αυτή ακριβώς την εξέλιξη μίλησε στο πρακτορείο Bloomberg, ο γενικός διευθυντής της NCH Capital, για τα Βαλκάνια, Αντι Μπάλτα. Συγκεκριμένα ανέφερε πως « Κοιτούσαμε την Ελλάδα πολύ πριν σκεφτεί κανείς να επενδύσει εκεί και για αυτό προπορευόμαστε του ανταγωνισμού. Η έναρξη των έργων θα γίνει τον Ιούνιο του 2015.
Η NCH Capital, με έδρα τη Ν. Υόρκη, θα δαπανήσει 23 εκατ. ευρώ για τη μίσθωση και άλλα 75 εκατ. ευρώ για την επένδυση που θα περιλαμβάνει την κατασκευή ξενοδοχειακής μονάδας, μαρίνας και ιδιόκτητων κατοικιών για διακοπές.
Οπως σημειώνει το Bloomberg: « «Οι επενδυτές επιστρέφουν στις ελληνικές επενδύσεις σταθερού εισοδήματος και στις αγορές παραγώγων, γεγονός που υποδεικνύει ότι η κρίση που ταλανίζει την ευρωζώνη από το 2009 σβήνει. Τα ελληνικά ομόλογα είχαν φέτος τέσσερις φορές καλύτερη πορεία από οποιοδήποτε άλλο κρατικό τίτλο καθώς η κυβέρνηση συνασπισμού πέτυχε τις δεσμεύσεις της προς τους ξένους πιστωτές, μειώνοντας έτσι και τις πιθανότητες εξόδου από το ευρώ».
Η επένδυση της NCH Capital είναι η πρώτη που πραγματοποιείται τα τελευταία 15 χρόνια, από εταιρεία που εδρεύει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Η εταιρεία παίρνει για τα επόμενα 99 χρόνια την έκταση της Κασσιόπης με το συνολικό όφελος για το ελληνικό Δημόσιο να είναι περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ.
Η NCH Capital έχει έδρα στην Νέα Υόρκη και διαχειρίζεται κεφάλαια ύψους 3,5 δις. δολαρίων με έμφαση στο real estate, την πρωτογενή παραγωγή και το private equity και λειτουργεί 21 επενδυτικά κεφάλαια.
Από την πλευρά του το ΤΑΙΠΕΔ έχει εντοπίσει 40 ακατοίκητα νησιά και νησίδες που θα μπορούσε να εκμισθώσει για διάστημα 50 ετών, γεμίζοντας έτσι με ζεστό χρήμα τα ταμεία του κράτους.
Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Bloomberg, στα μέσα Δεκεμβρίου, ο εντεταλμένος σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ Ανδρέας Ταπραντζής είχε δηλώσει «υπάρχει βελτιωμένη ψυχολογία για την επένδυση στην Ελλάδα».


8 σχόλια:

  1. Rothschild:Οι περίεργες συμπτώσεις της υπόθεσης ‘ελληνική κρίση’

    Πάνος Παναγιώτου – Διευθυντής ΕΚΤΑ, 3FVIP.com, info@ekta1.gr

    Το ελληνικό χρηματιστήριο έχει δεχτεί έναν άνευ προηγουμένου πόλεμο τους τελευταίους μήνες και αυτό αποτυπώνεται όχι μόνο στο ποσοστό της κατά 50%, περίπου, πτώσης του ΓΔ σε αυτό το διάστημα, όσο, κυρίως, στην τεράστια αρνητική απόκλιση του από τις διεθνείς αγορές μετοχών, καθώς έχει φτάσει να παρουσιάζει τη μεγαλύτερη αρνητική συσχέτιση με βασικούς δείκτες, όπως, ο S&P 500, από τα τέλη της δεκαετίας του ‘90....

    Μία από τις εταιρίες που πρωτοστάτησαν στη χρηματιστηριακή επίθεση εναντίον του ΧΑ ήταν η Neuberger Berman η οποία έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην πτώση του ελληνικού χρηματιστηρίου, πουλώντας 1,7 εκατομμύρια μετοχές της Εθνικής Τράπεζας (μετοχή με τη μεγαλύτερη βαρύτητα στο ΓΔ) στο τελευταίο τρίμηνο του έτους. Μερικές περίεργες συμπτώσεις όσον αφορά στην εταιρία αυτή είναι πως ο νυν πρόεδρος της ήταν πρώην πρόεδρος του επενδυτικού τμήματος της Lehman Brothers, πρώην συνεταίρος και πρόεδρος του επενδυτικού τμήματος της Goldman Sacks και στενό συγγενικό πρόσωπο του τέως προέδρου των ΗΠΑ George Bush. Η πιο ενδιαφέρουσα σύμπτωση, όμως, είναι πως η συγκεκριμένη εταιρία έχει ιδρυθεί από ένα μέλος της οικογένειας Rothschild, της μεγαλύτερης τραπεζικής δυναστείας στον κόσμο.
    http://attikanea.blogspot.gr/2013/12/rothschild.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί που διαχειριστηκαν την υποθεση του ερημιτη απετυχαν παταγωδως γιατι ολοι τους ηταν ειτε προβλεψιμοι απο αυτους που τον ξεπουλησαν αρα ευκολοι αντιπαλοι ειτε ανθρωποι του ιδιου του συστηματος που δημιουργησε την κριση στην Ελλαδα. Με καθε τροπο εδιωξαν απο τον αγωνα οσους διαφωνουσαν πολιτικα μαζι τους και κρατησαν για την παρτη τους τους τιτλους των δηθεν αγωνιστων. Για αλλη μια φορα πηραν τον τοπο στο λαιμο τους για να ικανοποιησουν τις αρωστες φιλοδοξιες τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι προβλέψιμοι ρε φίλε πλάκα μου κάνεις; Είναι δυνατόν στελέχη κομμάτων που ψήφισαν το μνημόνιο να πούνε όχι στο θέλημα των κεφαλαίων των διαφόρων fund που ελέγχουν και το ΔΝΤ; Καλά τώρα για τους άλλους τους "αριστερούς" με τις μετοχές στη Blackrock τι να πούμε; Ότι θα αγωνιστούν ενάντια στο ξεπούλημα του Ερημίτη; Αφού στα ίδια fund τα λεφτά τους! Δεν είναι απλά ανίκανοι.. Βολεμένα λαμόγια είναι που πριμοδοτούνται απ' το σύστημα.. Δεν πειράζει όμως ας ξεπουληθεί ο Ερημίτης για να αποδειχθεί η προδοσία τους ακόμη μια φορά..

      Διαγραφή
  3. ΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ Κ@ΛΟ@ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΡΗΜΙΤΗ. ΠΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΗΘΕΙ; ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ; ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαν Έλληνες και ειδικά Κερκυραίοι, τόσα χρόνια δεν έχουμε προσφέρει και πολλά σε αυτόν τον τόπο. Με κουρασμένα ξενοδοχεία και ακόμα χειρότερα ενοικιαζόμενα δωμάτια προσπαθούμε να επιβιώσουμε από τον τουρισμό. Καταφέραμε να κατεβάσουμε την ποιότητα καθώς και τις τιμές. Χρησιμοποιούμε την χαμηλή τιμή για να φέρουμε κάποιον εδώ! Δεν έχουμε κάνει σχεδόν καμιά επένδυση. Τόσα χρόνια κανείς δεν έχει κάνει το παραμικρό στον Ερημίτη εκτός από σκουπίδια κλπ. Ποιό πάρκο που λένε μερικόι! Πότε? Γιατί δεν το έχουν κάνει? Θα και θα και πάει λέγοντας... Ας αφήσουμε επιτέλους να γίνει μια επένδυση σε αυτό τον τόπο! Όπως και να έχει θα είναι καλύτερα από κάτι κακοτεχνίες Ελληνικές, θα είναι ποιοτικές κατασκευές, θα αποσκοπούν σε ποιοτικότερο τουρισμό! Θα δώσει δουλεια στον κόσμο! (Τα Ελληνικά ξενοδοχεία φέρνουν υπαλλήλους εξωτερικού).
    Αφήστε επιτέλους να γίνει μια σωστή επένδυση με στόχο & όραμα ... ξυπνήστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re paidia kalos o erimitis alla gia to sxoleio poy ginetai emporio ti tha ginei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. etsi opos paei mas vlepo se liga hronia na erhete klimakio tou OKANA sto sxoleio

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...