Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Πλησίασαν τις 350 οι συλλήψεις του Σεπτεμβρίου

 

Συνελήφθησαν συνολικά 339 άτομα, ενώ εξιχνιάστηκαν 84 υποθέσεις που αφορούσαν την εξιχνίαση κλοπών και διαρρήξεων, την κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθώς και άλλων αδικημάτων.


Με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών, σχετικά με τα αποτελέσματα της αστυνομικής ανταπόκρισης, των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων, για το χρονικό διάστημα του Σεπτεμβρίου 2014, δημοσιοποιούνται στοιχεία που αφορούν το σύνολο των συλλήψεων και εξιχνιάσεων σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Λευκάδα καθώς και τις σημαντικότερες υποθέσεις που απασχόλησαν τις αστυνομικές υπηρεσίες.

Αναλυτικά:
1. Συνελήφθησαν συνολικά (339) άτομα, από τα οποία (181) στην Κέρκυρα, (51) στη Ζάκυνθο, (58) στην Κεφαλονιά και (49) στην Λευκάδα.
Από τις συλλήψεις αυτές οι (21) αφορούσαν την σύλληψη διαρρηκτών, (35) ακόμη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, (85) συλλήψεις μη νόμιμων μεταναστών καθώς και (1) λαθροδιακινητή. 


2. Εξιχνιάστηκαν συνολικά (84) υποθέσεις από τις οποίες ξεχωρίζουν:
•    1 υπόθεση ανθρωποκτονίας στη Ζάκυνθο
•    1 υπόθεση απόπειρας ληστείας
•    26 υποθέσεις ναρκωτικών
•    56 ακόμη υποθέσεις για κλοπές, για παράνομη οπλοκατοχή, για διακίνηση λαθρομεταναστών, για χρέη στο δημόσιο και άλλα αδικήματα. 


3. Κατά την διερεύνηση των υποθέσεων που απασχόλησαν τις Αστυνομικές Υπηρεσίες, κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα από τα οποία ξεχωρίζουν:
Δενδρύλλια κάνναβης  128
Ηρωίνη 111,50 γραμμάρια
Μαχαίρια/ γκλοπ  11
Κυνηγετικά όπλα 9
Χρηματικό ποσό 8.141


link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...