Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Τρυπητήρι και πάλι η παραλιακή της Γαρίτσας

Η κακοκαιρία άνοιξε και πάλι τρύπες στην παραλιακή της Γαρίτσας.

Το πολύπαθο σημείο εδώ και αρκετά χρόνια υφίσταται εκτός από τις φθορές του χρόνου και των καιρικών συνθηκών και εκείνες της αδιαφορίας για οριστική λύση. Το σημείο που έχει υποστεί φθορά αυτή τη φορά βρίσκεται απέναντι από το ξενοδοχείο Corfu Palace και η τρύπα στις πλάκες είναι αρκετά εμφανής.
 Η ζημιά από τη διάβρωση της θάλασσας φαίνεται ότι επιδεινώθηκε από την σφοδρή κακοκαιρία. Ο τόπος γύρω από το άνοιγμα έχει σημανθεί με κορδέλες που τον έχουν απομονώσει για την ασφάλεια των πεζών ενώ το βράδυ υπήρχε και φωτοσήμανση για να μην συμβεί ατύχημα.
Το λόγο τώρα έχει ο Οργανισμός Λιμένος Κέρκυρας, στον οποίο ανήκει η παραλιακή ζώνη, αλλά και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, αφού υπάρχει εν εξελίξει έργο αποκατάστασης της περιοχής. Υπενθυμίζεται ότι το έργο έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και, σύμφωνα με την ΠΙΝ το έργο «Αποκατάσταση Παρακτίου Τείχους στην θέση ΝΑΟΚ κρηπιδωμάτων πεζοδρομίων και στηθαίου παραλιακής λεωφόρου», προϋπολογισμού 4.027.000 ευρώ εκτελείται (από την τελετή παράδοσης – παραλαβής στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων).
link

1 σχόλιο:

  1. kalos anthopos o rotsild giannaki minara

    Πώς η Ρωσία του Πούτιν ξέφυγε από τα δόντια των Rothschilds!
    http://www.katohika.gr/2014/03/pos-i-rosia-ksefige-apo-ta-donta-tis-neas-taksis-ton-rothschilds.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...