Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Κάνουμε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ στην Ελλάδα! Να σε κάτι που όντως είμαστε ΠΟΛΥ μπροστά!


Μικρή μείωση εμφάνισε η ανεργία τον Ιούλιο σε σχέση με τον Ιούνιο στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας η ανεργία στη χώρα μας ήταν τον Ιούλιο 26,4%, διατηρώντας τη θλιβερή πρωτιά στην Ευρωπαϊκή Ενωση, έναντι 26,7% τον Ιούνιο.
 Τα χαμηλότερα επίπεδα ανεργίας στη ζώνη του ευρώ σημειώθηκαν στη Γερμανία (5%) και στην Αυστρία (5,1%), ενώ μετά την Ελλάδα το μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας εμφανίζεται στην Ισπανία με 24%. Καλά πάμε…. Μπροστά με το χέρι στην άδεια τσέπη… προχωράμε και δεν μας σταματάει κανείς!
 Σε ό,τι αφορά τους νέους κάτω των 25 ετών σχεδόν ο ένας στους δύο εξακολουθεί να είναι άνεργος στην Ελλάδα και ο ένας στους τέσσερις στην ευρωζώνη. Στην Ελλάδα τέλος η καταγεγραμμένη ανεργία στους άνδρες ήταν τον Ιούλιο στο 23,1%, ενώ στις γυναίκες ήταν στο 30,5% (στην Ευρωζώνη ήταν στο 11,3% και 11,8% αντιστοίχως).
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...