Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014

Bίντεο-σοκ: Οι ισλαμιστές δολοφόνοι της ISIL εκτελούν 1700 παιδιά

ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΕΘΡΕΨΕ

Βίντεο φρίκης είδε το φως της δημοσιότητας που αναρτήθηκε από τους ισλαμιστές της ISIS και τους δέιχνει να εκτελούν εν ψυχρώ 1700 παιδιά, μαθητές σε κάποια κατακτημένη περιοχή, προφανώς διαφορετικού θρησκευματος από το σουνιτικό δόγμα.

Στο βίντεο θα ακούσετε και τις γνωστές φράσεις "Αλάχ Ακμπάρ" (Ο Θεός είναι μεγάλος). Αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη σκοτώνουν παιδιά σαν να μην κάνουν τίποτε το κακό, και σαν να έχουν εγασφαλίσει την θέση τους στον Παράδεισο.
Πρόκειται για μέγιστο όνειδος για την Δύση, προπαντός για τις ΗΠΑ που τους εξόπλισε, εφοδίασε, και χρηματοδότησε (μην ξεχνάμε ότι διαθέτουν αμερικανικό οπλισμό, και μάλιστα βαρύ οπλισμό, τους έχουν "δοθεί" μέχρι και άρματα μάχης) και φυσικά και για την ελληνική κυβέρνηση που υποστηρίζει την αμερικανική πολιτική στην Μέση Ανατολή παρά τις σφαγές που έχουν υποστεί οι Ελληνορθόδοξοι "Ρουμ" της Συρίας και του Ιράκ από αυτά τα τέρατα.

δείτε το βίντεο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...