Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων!!!


1 σχόλιο:

  1. Ποιο Έθνος των Ελλήνων μωρέ; Πρέπει να είμαστε περήφανοι που οι κομμουνιστές του ΚΚΕ μπήκαν στο σχολείο και έκαναν προπαγάνδα στα παιδιά μας με την ανοχή των καθηγητών και γύρισαν τα παιδιά σπίτι με φυλλάδια του ΚΚΕ;
    Είπαν στα παιδιά μας ότι το ΟΧΙ το είπε το ΚΚΕ! Και τότε ο Κομμουνισμός τα είχε βρει με τον Χίτλερ για να μπορεί ο Χίτλερ να επιτεθεί σε άλλες χώρες.. Και οι γονείς δεν είπαν λέξη για την κομματική προπαγάνδα στο σχολείο .. Καμία διαμαρτυρία! Ακόμη και ο δήθεν πολιτιστικός σύλλογος τους παραχώρησε την αίθουσα για να μας πουν ότι οι κομμουνιστές είπαν το ΟΧΙ!
    Αυτοί είμαστε εμείς οι Έλληνες.. Χρειαζόμασταν πάντα ικανούς ηγέτες να θυσιάζονται για μας και εμείς να τους βρίζουμε και απο πάνω...

    Ο όρος Γερμανοσοβιετικό Σύμφωνο μη Επίθεσης ή Σύμφωνο Μολότωφ - Ρίμπεντροπ (επίσημα: Γερμανοσοβιετική Συνθήκη) χαρακτηρίζει το σύμφωνο μη επίθεσης που υπέγραψαν στις 23 Αυγούστου 1939 στη Μόσχα ο Υπουργός Εξωτερικών της ναζιστικής Γερμανίας Γιοάχιμ φον Ρίμπεντροπ (Joachim von Ribbentrop) και ο Υπουργός Εξωτερικών της Σοβιετικής Ενώσεως, Βιατσεσλάβ Μιχάηλοβιτς Μόλοτοφ (Вячесла́в Миха́йлович Мо́лотов). Την συνθήκη αυτή επικύρωσε το Ανώτατο Σοβιέτ, οκτώ ημέρες μετά, στις 31 Αυγούστου.

    Λίγες μέρες μετά την έναρξη του Πολέμου (αρχές Σεπτεμβρίου 1939) η Πολωνία είχε νικηθεί, αφού της ήταν αδύνατο να αποκρούσει, με τα στρατεύματα και τον εξοπλισμό που διέθετε, τις ναζιστικές δυνάμεις. Μετά την κατάρρευση του Πολωνικού στρατού, εισέβαλαν από τα ανατολικά οι Σοβιετικοί, αντιμετωπίζοντας μηδαμινή αντίσταση. Έτσι η Πολωνία χωρίστηκε σε ένα κομμάτι κατεχόμενο από τη ναζιστική Γερμανία και ένα προστατευόμενο από τον Κόκκινο Στρατό. Βάσει, όμως, μιας -επίσης μη καθολικά αποδεκτής ότι έγινε- συμφωνίας της 28ης Σεπτεμβρίου, με την οποία τροποποιήθηκε το Σύμφωνο μη Επίθεσης, η Λιθουανία πέρασε στην σοβιετική σφαίρα επιρροής, ενώ η Γερμανία έλαβε ως αντάλλαγμα μεγαλύτερο μέρος της κατακτημένης Πολωνίας (μέχρι τον ποταμό Μπουγκ). Το 1940 η Σοβιετική Ένωση κατέκτησε τμήματα της Ρουμανίας (Βεσσαραβία και βόρεια Βουκοβίνα, η οποία σήμερα ανήκει στην Ουκρανία). Επίσης εισέβαλε και στις βαλτικές χώρες Εσθονία, Λετονία και Λιθουανία, που ενσωματώθηκαν στην Σοβιετική Ένωση.

    Στις 22 Ιουνίου του 1941 ο Χίτλερ παραβίασε το Σύμφωνο αυτό και επετέθη στην Σοβιετική Ένωση (Επιχείρηση Μπαρμπαρόσσα).

    Διαβάστε και μην τρώτε το ψέμα των διεφθαρμένων κομμουνιστών που το μόνο που κοιτούσαν πάντοτε ήταν το τομάρι τους και τίποτα παραπάνω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...