Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Εκνευρισμένος γονέας έστειλε mail για μοίρασμα κομματικών φυλλαδίων σε μαθητές,στην είσοδο του Γυμνασίου Κασσιόπης. Το δημοσιεύουμε!!!

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ, ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΣΑΣ;;;

Μοίρασμα πολιτικών φυλλαδίων του ΚΚΕ στο χώρο του Γυμνασίου Κασσιόπης! Αυτό το φυλλάδιο μοιράστηκε την Παρασκευή το πρωί στους μαθητές Γυμνασίου Κασσιόπης και κανένας ¨φορέας¨ δεν ενοχλήθηκε για την ανοιχτή κομματική προπαγάνδα προς τους μικρούς ανήλικους μαθητές!! Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κασσιόπης γνώριζε και εγκρίνει αυτή την ενέργεια; Η εκδήλωση του ΚΚΕ που διαφημίζει το φυλλάδιο έγινε στην αίθουσά του και το μοίρασμα προς τους μαθητές έγινε την προηγούμενη μέρα. Φανταστείτε να είχε κάνει αυτή την κίνηση κάποιο άλλο κόμμα όπως η Ν.Δ. για παράδειγμα ή , ακόμα καλύτερα, η Χρυσή Αυγή!!! Χαμός θα γινόταν. Στην ουσία όμως με αυτή την ανοχή σας, κύριοι των Συλλόγων, τους παροτρύνετε όλους να το κάνουν με τις ευλογίες σας. Και ένας θεός ξέρει τι πρόκειται να ακολουθήσει μετά… Και εγώ σαν γονέας που στέλνω το παιδί μου στο σχολείο θα πρέπει να ανεχθώ κάθε πολιτικαντισμό και κάθε ανευθυνότητα εις βάρος του παιδιού μου; Αφήστε ήσυχα τα παιδιά, έξω από τα κομματικά σας συμφέροντα και παιγνίδια, στα διαβάσματά τους και στις ασχολίες της ηλικίας τους! Ντροπή!!!

4 σχόλια:

  1. o malakas o napos ftei .
    einai axristos.
    giati ton plironoun?
    einai kaiautos mpolsevikos ?
    o kolompaxas krivotan . kai valane mprosta to kouto tou stamou me ton karavopnixti.
    i gnomi mou ine .
    afiste na mirazoun oti theloun .kanis den tous akoui. oloi gelane mazi tous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940...!!!"
    Συμπτωματικώς, την 28η Οκτωβρίου 1940, επρόκειτο να κυκλοφορήσει και το φύλλο της 26ης Οκτωβρίου του «Ριζοσπάστη». Οι εξελίξεις, βρήκαν το επίσημο έντυπο του ΚΚΕ στο πιεστήριο κι έτσι πρόλαβε να αναφερθεί στις εξελίξεις στη δεύτερη σελίδα του. Στην προκήρυξή του το ΚΚΕ, τις ώρες που οι Έλληνες οδεύουν προς το πολεμικό μέτωπο και απαιτείται εθνική ομοψυχία, υψηλό ηθικό και σύνεση, καλεί τον κόσμο σε απεργίες και ανατροπή της κυβέρνησης Μεταξά, ενώ διακηρύσσει με ζήλο τη «συνεργασία» με την «ειρηνόφιλη» Σοβιετική Ένωση (δηλαδή τη συνέταιρο του Χίτλερ και του Άξονα, που εισέβαλε στην Πολωνία και στη Φιλανδία). Το ΚΚΕ, ισχυρίζεται πως «δεν κηρύσσει τη λιποταξία», αλλά ουσιαστικά αυτό ακριβώς κάνει, όταν καλεί τον «κάθε Έλληνα πατριώτη» να στραφεί εναντίον του «πραγματικού υποκινητή» του πολέμου, δηλαδή να ανατρέψει την κυβέρνηση Μεταξά που εκείνες τις δραματικές στιγμές βρίσκεται στο τιμόνι της εξουσίας -την κυβέρνηση της «βασιλομεταξικής σπείρας»:

    http://www.stoxos.gr/2015/10/28-1940.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...