Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

Ανησυχία φορέων για το πεζοδρόμιο της Γαρίτσας

Σειρά ανακοινώσεων εξέδωσαν φορείς της Κέρκυρας με τις οποίες εκφράζουν την ανησυχία τους για το έργο αποκατάστασης του τείχους του ΝΑΟΚ και του πεζοδρομίου της Γαρίτσας.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωση εξέδωσε ο ενιαίος εμπορικός, επαγγελματικός και τουριστικός φορέας με την οποία μεταξύ άλλων καλούν τον εισαγγελέα να παρέμβει.
Να αντιληφθούν όλοι το μέγεθος της ευθύνης που έχουν απέναντι στον ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟ ΛΑΟ για την κατάσταση στο πεζοδρόμιο της Γαρίτσας καλεί τους εμπλεκόμενους φορείς ο γραμ. της ΝΕ του ΠΑΣΟΚΕπίσης,Ενημερωτική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε, χθες, για το θέμα, υπό την αντιπεριφερειάρχη Νικολέτα Πανδή, μετά από αίτημα της επικεφαλής της παράταξης «ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ» Μερόπης Υδραίου. Η κυρία Υδραίου και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης της ενημερώθηκαν για την εξέλιξη του έργου και εξέθεσαν την αγωνία τους. Μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Κέρκυρας η σύμβουλος Φανή Τσιμπούλη κατηγόρησε την Δημοτική και την Περιφερειακή αρχή για καθυστέρηση στην αντιμετώπιση τόσο σοβαρών προβλημάτων.
λινκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...