Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

Ακόμη μια κωλοτούμπα από τους ΑΝΕΛ... Υπερψήφισαν την απόκτηση ιθαγένειας από αλλοδαπούς μαθητές... ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΙΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες υπερψηφίζουν το άρθρο 29 για την ελληνική ιθαγένεια,όπως είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε λόγω της δήλωσης του βουλευτή του συγκυβερνώντος κόμματος, Κωνσταντίνου Κατσίκη ότι διαφωνεί και θα καταψηφίσει τη ρύθμιση που επεκτείνει την δυνατότητα απόκτησης της ελληνικής ιθαγένειας από αλλοδαπούς μαθητές, που φοιτούν σε σχολεία με υποχρεωτικό ελληνικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και διδασκαλίας.
«Είναι δημοκρατικό δικαίωμα του κάθε βουλευτή να ψηφίζει κατά συνείδηση. Εμείς το έχουμε κατακτήσει αυτό στην κοινοβουλευτική μας ομάδα. Το έχουμε κάνει τουλάχιστον πέντε φορές έως τώρα. Ωστόσο αυτή η διάταξη πρέπει να υπερψηφιστεί» σχολίασε ο κ. Παπαχριστόπουλος. Τέλος, χαρακτήρισε υπερβολικά τα σχετικά με την τοποθέτηση του κ. Κατσίκη σχόλια και είπε πως οι ΑΝΕΛ είναι πολύ συμπαγής κοινοβουλευτική ομάδα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...