Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Ε ναι λοιπόν θα κάνω δικό μου Κόμμα !

By "Ρούλα"

Ε ναι λοιπόν θα κάνω δικό μου Κόμμα !
Αισθάνομαι την αδήριτη ανάγκη να φτιάξω το δικό μου κόμμα όχι για μένα ούτε για την μανούλα μου αλλά για όλους εσάς που δεν μπορείτε να αντέξετε τόση Δημοκρατία.

Οφείλω να ομολογήσω ότι κατάγομαι από ......
μεγάλο τζάκι Ελλήνων Δουλευτών, και το όνομα μας θα το βρείτε παντού στους μεγάλους Δωρητές και ευεργέτες του Έθνους αλλά και στους ανθρώπους του Πνεύματος και της Τέχνης. Έχουμε καταθέσει σ αυτό τον τόπο αίμα δάκρυα και ιδρώτα πάππου προς πάππου σε όλους τους αγώνες και τις θυσίες της πατρίδας μας.

Έχουμε δουλέψει πολύ και μας έχουν δουλέψει όλοι οι άλλοι μεγαλοσχήμονες πολιτικοί.

Αρκετά λοιπόν εχθές κατάλαβα ποιο κόμμα λείπει από το σκηνικό και με ποια πολιτική θέση στον χώρο. Λείπει το Κεντρώο Χριστιανοκομμουνιστικό Αριστεροανένταχο Ακροδεξιό Κόμμα των Ελλήνων.

Μετά από βαθειά περισυλλογή και αφού πλέον ήταν αδύνατον να χρησιμοποιήσω το ΝΝΔ (Νέα ΝΔ) ή ΑΠΝΠΑΣΟΚ (Ακόμα Πιο Νέο ΠΑΣΟΚ) ή ΠΛΑΟΣ και ΤΣΙΡΙΖΑ…

Κατάληξα στο ΡΕΜΑ – ΛΑΚΑ (όπου ΡΕΜΑ το ρέμα και όπου Λάκα η λάκα).

Πιστεύω ότι :

1. Μας αντιπροσωπεύει γιατί το λέμε συνεχώς ΡΕΜΑ – ΛΑΚΑ

2. Φωνάζουμε τον κολλητό μας ΡΕΜΑ – ΛΑΚΑ

3. Ακούγεται στο γήπεδο ΡΕΜΑ – ΛΑΚΑ διαιτητή…..

4. Είναι άμεσα αναγνωρίσιμη φράση που εκφράζει ποικίλες περιπτώσεις και βρίσκεται στο καθημερινό λεξιλόγιο, ότι καλύτερο για marketing ονομασίας.

Υπάρχουν βέβαια και άλλοι λόγοι που κατά την ταπεινή μου γνώμη τους γνωρίζεται δεν θα τους αναφέρω αλλά θα αφήσω την φαντασία σας να τους συμπληρώσει.

Φτάσαμε τώρα στο μείζον θέμα της σημαίας – λαβάρου του κόμματος. Όλα τα πιασιάρικα χρώματα και σχέδια είναι πιασμένα τι γαλάζιο και πορτοκαλί τι πράσινο ή κόκκινο ή ακόμα παλ αποχρώσεις, πυρσοί, ήλιοι, Ελληνικές σημαίες και σφυροδρέπανα είναι πιασμένα από άλλους.

Το πρόβλημα μεγάλο και δύσκολο, σκέφτηκα να βάλω τον σκύλο μου αλλά δεν καθότανε να τον σκιτσάρω.

Σκέφτηκα να βάλω ένα μεγάλο πράσινο δέντρο με κόκκινους καρπούς σε γαλάζιο φόντο με άσπρα συννεφάκια αλλά κάτι δεν μου άρεσε πάλι.

Αποφάσισα να το σκεφτώ ακόμα πιο σοβαρά και μέσα σε δυο λεπτά κατέληξα στο πάρα κάτω λάβαρο που νομίζω ότι μας αντιπροσωπεύει.

Με τεράστια εκτίμηση στο Πολιτικό μας σύστημα
Θ.Χ
 

39 σχόλια:

  1. ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΜΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΜΑΖΕΨΩ ΤΗΝ ΝΤΡΙΜ ΤΙΜ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ. ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΦΑΤΗΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΟΔΗΓΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΦΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΝΤΖΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΟΥΖΙΝΙΑ, ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ. ΘΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΝ ΚΟΡΜΑΡΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΠΟΥ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΣΚΥΛΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΦΕΡΕΙ ΑΝΤΙΡΙΣΗ. Η ΚΟΡΜΑΡΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΟΥ. ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΖΟΒΑΝΑ Η ΚΟΜΟΤΡΙΑ, ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΣΤΑΥΡΟΤΟ. ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΟΥΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΘΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΠΕΡΑΜΕΝΤΟ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ. ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΦΙΣΟΚΟΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΘΑ ΟΡΙΣΩ ΤΟΝ ΚΟΛΟΜΠΑΧΑ. ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΑΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΛΟΜΠΑΧΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ. ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ, ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΚΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΊΑΔΕΣ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ. ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΘΑ ΟΡΙΣΩ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΑΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΙΣΑΒΟ, ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ. Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΙΣΗ ΤΩΝ ΤΥΧΑΙΡΩΝ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΙΣΗ ΤΩΝ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΗΓΑΣ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ. Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ, ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΛΟΘΟΔΟΡΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΑΝ ΑΞΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ. ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ, Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΚΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΚΟΥΖΙΝΙΩΝ. ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΑ ΘΑ ΣΥΔΥΑΖΩ ΚΑΙ ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝΔΙΑ. ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ. 2 ΣΕ 1! ΤΗΝ ΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Ο ΜΠΙΡΙΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. poly kalo to sxolio toy 4.12 balte to re kyrio thema sto blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΡΤ στα τάρταρα - ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ!
    Κανείς Πολίτης δεν αμφιβάλλει πλέον –ακόμη και εκείνοι που έχουν κομματική ταυτότητα ΠΑΣΟΚ– ότι η ΕΡΤ Α.Ε. από δημόσιο μέσον ενημέρωσης εξελίχθηκε σε έναν χρόνο σε μεγάφωνο της κυβερνητικής προπαγάνδας.

    Μια ματιά να ρίξετε στα δελτία της ΝΕΤ, αντιλαμβάνεστε ότι συντάσσονται για να προβληθεί «το έργο» της κυβέρνησης, δικαιολογώντας τις βαθύτατα αντιλαϊκές αποφάσεις της, με κάθε τρόπο. Οι Πολίτες που επέλεγαν τη δημόσια τηλεόραση για την ενημέρωσή τους έστρεψαν την πλάτη τους, αφήνοντάς την με το μικρότερο ποσοστό τηλεθέασης στην ειδησεογραφία που είχε ποτέ!

    ΤΟΣΗ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ για ενημερωτικό βραχίονα κυβέρνησης δεν υπήρξε παρά μόνον επί αειμνήστου Μαρούδα, όταν απειλούσε ότι θα στήσει επουράνια μεταλλικά δίχτυα, ώστε να «ψαρέψει» τους δορυφόρους που θα εξέπεμπαν σήμα προς την Ελλάδα!

    Είναι αναμφισβήτητη αλήθεια –που άλλωστε μπορεί, συγκριτικά, να πιστοποιηθεί– ότι η ΕΡΤ Α.Ε. με τα τρία κύρια τηλεοπτικά της κανάλια και τους πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς επί κυβερνήσεων Σημίτη και Καραμανλή λειτούργησε κατά τρόπο που μόνον κακόπιστοι θα της προσήπταν σκληρό κομματισμό.

    Επί Νέας Δημοκρατίας κανένα της στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δεν απηλλάγη των καθηκόντων του. Πολύ περισσότερο, συμβασιούχος ή μη δεν έχασε τη δουλειά του. Τα διευθυντικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, επί Νέας Δημοκρατίας, παρέμειναν όλη την πενταετία στις θέσεις τους. Επί κυβερνήσεως Σημίτη υπήρχε αξιοκρατία στην επιλογή του προσωπικού που στελέχωνε τον τομέα της ενημέρωσης και ελευθερία στην έκφραση αντίθετης γνώμης.

    Σήμερα η ΕΡΤ απώλεσε τον δημόσιο χαρακτήρα της που υπαγορεύεται από το Σύνταγμα και στηρίζεται από την τσουχτερή συνδρομή που, υποχρεωτικά, καταβάλλει ο Πολίτης, μέσω ΔΕΗ.

    Διοικητικό Συμβούλιο και διευθυντικά στελέχη αναδείχθηκαν κομματικοί παράγοντες που αν αξιοκρατικά κατείχαν τις θέσεις τους, ίσως να αντιλαμβάνονταν ότι η πρόσδεση στους κομματικούς μηχανισμούς δεν μακροημερεύει. Με την αλλαγή του αρμόδιου πολιτικού προϊσταμένου, επέρχεται η αλλαγή φρουράς που εκφράζει νέες κομματικές ισορροπίες. Οι ενημερωτικές εκπομπές που είχαν δημιουργήσει ένα ανεξάρτητο προφίλ παραδόθηκαν σε συγγενείς κομματικών παραγόντων του ΠΑΣΟΚ ή φίλων οικογενειακών, ώστε να ελέγχονται απολύτως.

    ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ προγράμματα που είχαν κερδίσει ευρύτερη πολιτική παραδοχή, αδέξια και ερασιτεχνικά, προκαλούν τον γέλωτα. Τι αγωνία τραβάνε οι καημένοι οι παρουσιαστές όταν –για τα προσχήματα– καλούν δημοσιογράφο ή πολιτικό που δεν συμφωνεί με την κυβέρνηση. Η σπουδή τους να του «κλείσουν το στόμα» είναι τόση που γελοιοποιούνται. Μου λένε ότι ο Γ. Παπανδρέου δεν έχει δώσει τέτοιες εντολές.

    Οι παπανδρεϊκότεροι όμως του Παπανδρέου φροντίζουν πριν από αυτόν γι’ αυτόν…

    http://kasopionline.blogspot.com/2010/11/blog-post_1650.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. XAXAXAA............ Ποιός ήταν νονός του δικτάτορα Γ.Παπαδόπουλου;

    http://ksipnistere.blogspot.com/2010/11/blog-post_4041.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς "24 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2010 4:12 Μ.Μ.":

    Συγχαρητήρια απο τα πιο πετυχημένα σχόλια που έχω διαβάσει στο blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. xaxaxa πολυ καλο το πρωτο σχολιο!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΕΓΑΛΕ! ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΤΥΧΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ. αυτο αφορα το δημο μας που περιμενει εστω και μια φορα η τυχη να του χτυπησει τη πορτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. παλι θα αφριζουνε απο το κακο τους.
    θα εχει πεσει σημα σε περισσο-κοτσιμανα, σε ρηγιλλης-μπουτικατικα, σε χαρ.τρικουπη-ημερολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΥΡΙΑ ΚΟΡΜΑΡΟΥ ΦΑΤΗΡΟΓΑΡΝΕΛΗΔΕΣ ΜΠΟΥΦΟΙ Κ ΛΟΙΠΟΙ Ο ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΗΣ ΕΚΠΕΔΕΥΤΙΚΟΣ ΥΔΡΙΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    Κύριε πρωθυπουργέ,

    Χθες το μεσημέρι έλαβα από την εφορία Νέου Ψυχικού μία επιστολή, που μου ζητάει για το έτος 2005 να πληρώσω σήμερα, 4/11/2010, 500 Ευρώ, αναγκαστική περαίωση.

    Τυχαίνει να είμαι εδώ και τέσσερα χρόνια συνταξιούχος των 850 Ευρώ. Η σύζυγος μου παίρνει σύνταξη 550 Ευρώ. ΄Εχω δύο κόρες, μία 33 ετών και μία 27 και είναι άνεργες. Άλλα εισοδήματα από κάποια άλλη πηγή δεν έχουμε. Επιπλέον πληρώνουμε κάθε μήνα τόκους στην τράπεζα 510 Ευρώ.

    Είμαι ο μόνος; Όχι φυσικά. Υπάρχουν ασφαλώς και χειρότερα.

    Αφού η κυβέρνησή σας μας έκοψε το δώρο των Χριστουγέννων και του Πάσχα, που αντιστοιχεί ακριβώς με μίαμιση σύνταξη και με την αυξανόμενη καθημερινή ακρίβεια κόβεται άλλη τόση (πιθανόν έπονται και άλλες) τουτέστιν μας ζητάτε να ζήσουμε δώδεκα μήνες με απολαβές εννέα μηνών , περιθώρια περισσότερης αφαίμαξης δεν υπάρχουν.

    Το μόνο λοιπόν, που απομένει, είναι να μας ρουφήξετε το αίμα, ως άλλοι δράκουλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΝΕΧΕΙΑ...Τυχαίνει να είμαι από τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΚ και του ΠΑΣΟΚ, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΚ, Υπεύθυνος του ΚΕΜΕΔΙΑ (Κέντρου Μελετών και Διαφώτισης), του ανώτατα καθοδηγητικού οργάνου του Κινήματος επί ΠΑΚ και ΠΑΣΟΚ, Γενικός Γραμματέας των οργανώσεων του ΠΑΚ στην τότε Δυτική Γερμανία και Δυτικό Βερολίνο το 1973 -74, των πολυπληθέστερων οργανώσεων του ΠΑΚ και μέλος της πρώτης Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.

    Ως υπεύθυνος του ΚΕΜΕΔΙΑ επί ΠΑΚ και ΠΑΣΟΚ, διεύθυνα τις εργασίες για τη συγγραφή της 3ης του Σεπτέμβρη, για τη συγγραφή της οποίας συνέβαλα τα μέγιστα.

    Από το 1967 που μπήκα στο Κίνημα κατά της δικτατορίας και από το 1968 που ιδρύθηκε το ΠΑΚ, του οποίου υπήρξα ιδρυτικό στέλεχος, πληρώνω συνεχώς τις συνδρομές μου. Επιπλέον συνέβαλα ενεργά στη συλλογή χρημάτων, για τον αντιδικτατορικό αγώνα, οργανώνοντας διάφορες εκδηλώσεις στο Μόναχο, όπου ήμουν Τούτορ και όπου φιλοξένησα κατά καιρούς τους περισσότερους αντιστασιακούς του ΠΑΚ και στελέχη του ΠΑΚ από άλλες χώρες.

    Πληρώνω έως σήμερα σε διάφορες πρωτοβουλίες, για να αναστρέψουμε αυτή την παρακμιακή πορεία, στην οποία συντελέσατε τα μέγιστα, ως μέλη σχεδόν όλων των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, από την ίδρυσή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΥΝΕΧΕΙΑ...Ποτέ δε ζήτησα τίποτε για μένα και την οικογένειά μου παρ’ όλο που χρόνια και χρόνια αγωνίστηκα σκληρά και με αφάνταστες θυσίες, για τις αρχές αυτού του Κινήματος και βοηθούσα και βοηθώ και συμπαραστέκομαι ακόμη και σήμερα, τους συντρόφους μου που έχουν ανάγκη.

    Δεν έκλεψα και δε λήστεψα. Δε διέφθειρα συνειδήσεις, όπως έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου και οι διάδοχοί του, εκμαυλίζοντας τους πάντες και τα πάντα με την ευφυΐα του

    Δε συμβιβάστηκα με το σύστημα των εξωθεσμικών κέντρων εντός και εκτός Ελλάδας, με τα οποία συνεργάζεστε και τα οποία σας στηρίζουν και τα οποία δεν ανέχονται να διαφοροποιείται κανείς απ’ αυτούς, γιατί απαιτούν υποταγή, αλλιώς εξόντωση.

    Για το λόγο αυτό προσπαθείτε να συντρίψετε με τη βοήθειά τους, οικονομικά, ψυχολογικά, κοινωνικά, πολιτικά και με οποιοδήποτε άλλο άνομο τρόπο γνωρίζετε και εφαρμόζετε, κάθε Έλληνα πολίτη που διατηρεί ήθος, αξιοπρέπεια και πολύ σημαντικό: ανιδιοτέλεια.

    Προσπαθείτε με την πελατειακή σας πολιτική να τον κάνετε συνυπεύθυνο, για να μην σας πάρει με τις πέτρες. Γι’ αυτό και τα 80% που παίρνετε στις εκλογές.

    Τώρα όμως τελείωσαν τα ψέματα. Άλλο περιθώριο για να διαφθείρετε τον κόσμο δεν έχετε, ή ίσως λιγότερο. Σ’ αυτό πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στο ΔΝΤ. Εκεί έχουμε καταντήσει. Εκτός φυσικά από τους ημετέρους.

    Προσωπικά κράτησα τις διακηρυγμένες αρχές της 3ης του Σεπτέμβρη που εσείς καθημερινά καταπατείτε και δεν πρόδωσα τις αρχές και αξίες που κληρονόμησα από τους γονείς μου, οι οποίοι ήταν πέντε φορές πρόσφυγες γι’ αυτήν την πατρίδα, την οποία εσείς ξεπουλάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΥΝΕΧΕΙΑ...Εσείς συνεπώς είσαστε οι διεφθαρμένοι και γι’ αυτό καταφέρατε να διαφθείρετε τον ελληνικό λαό, με το κομματικό κράτος που δημιουργήσατε, ξεκινώντας από τον Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος έθεσε τα θεμέλια όλης αυτής της κακοδαιμονίας, που σήμερα υφιστάμεθα. Ας σταματήσουν τα άλλοθι, ότι υπήρξε και το καλό, παλιό ΠΑΣΟΚ.

    Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο καθηγητής Τζέιμς Πέτρας, πρώην σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου, που αηδιασμένος τον εγκατέλειψε, μίλησε για την κατάρα των τριών Παπανδρέου, συμπεριλαμβάνοντας και τον παππού.

    Το παρακράτος του ΠΑΣΟΚ κυρίως και δευτερευόντως το παρακράτος της Νέας Δημοκρατίας, (το ΠΑΣΟΚ έφερε τον Μητσοτάκη και τον Καραμανλή, τον νεώτερο στην εξουσία), οδήγησε αυτόν τον ευλογημένο τόπο στο χείλος του γκρεμού.

    Όλα αυτά τα αναλύω στα βιβλία μου και τα άρθρα μου λεπτομερώς και μπορείτε να ανατρέξετε σ’ αυτά, για να δείτε την πραγματικότητα, την οποία διαρκώς και συστηματικά με την συμπαράσταση των διαπλεκομένων Μέσων Μαζικής «Αποβλάκωσης» διαστρεβλώνετε, κάνοντας πλύση εγκεφάλου στον ελληνικό λαό.

    Σήμερα βρισκόμαστε υπό κατοχή. Κατοχή από ένα καθεστώς που απεργάζεται τον όλεθρο και την καταστροφή του τόπου στα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα.

    Για το λόγο αυτό προβάλω αντίσταση και μόνος και μετά πολλών και λέω:

    Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω! και ας είσαστε τόσο θρασείς και ανάλγητοι, αν τολμάτε να με βάλετε φυλακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΥΝΕΧΕΙΑ...Δεν θα με λυγίσετε για να συμβιβαστώ, όσο κι’ αν προσπαθείτε! Το κράτος (ποιο κράτος φυσικά) μου χρωστάει και δεν του χρωστάω.

    Εν κατακλείδι και για να είναι σαφές σε όλους τους Έλληνες που νουν έχουσι και ήθος και αξιοπρέπεια: Ο Ανδρέας Γεωργίου Παπανδρέου άνοιξε τον τάφο της Ελλάδας, ο Κώστας Σημίτης ετοίμασε το φέρετρο και ο Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου προσπαθεί να βάλει την ταφόπλακα.

    Από τον ελληνικό λαό εξαρτάται, αν θα τα καταφέρει.

    Κάποτε θα αφυπνιστεί αυτός ο λαός, που περιφρονείτε, βασανίζετε και εκμεταλλεύεστε ασύστολα. Αρκεί να μη συμβεί αυτό μετά από μια εθνική καταστροφή, όπως συνέβη πολλές φορές στην ιστορία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για το Βασιλάκη τον Μπάτμαν δεν περισεύει καμιά θεσούλα;Είναι χρήσιμος, να τον προτιμήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΝΕΥΣΗ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΝΤΑΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΧΛΟΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΚΕΙ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΨΑΡΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΟΝΕΩΝ Η ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΦΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΦΙΛΗ ΤΗΝ ΑΝΤΖΕΛΑ. Η ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΑΝ ΑΡΧΙΚΑΠΕΤΑΝΙΣΣΑ ΤΗΣ ΠΑΣΤΑΝΑΚΑΣ. ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΗΘΩΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΚΑΔΙΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΙΝΙΕΣ. ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΟ ΓΡΕΤΖΟΥΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΤΟΥ ΠΟΥΛΕ, ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ. ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΩ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΝ ΔΑΝΙΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΥΨΗΛΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ. Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ Ο ΜΠΑΓΙΟΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΕΙΝΟΣ ΡΗΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ Ο ΠΑΠΑΤΣΑΦ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. poios einai o provokatoras poy sygkrinei toys agonistes toy kke me ta alla remalia eee???
    ta 90 xronia istoria sa lene kati???
    nai re o syntrofos kolompaxas kanei kai afisokoliseis kai einai apo toys pio agonistikoys syntrofous toy nhsiou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ωρε ο κακας θα εχει κακαδιασει απο το κακο του. θα εχει πεσει σημα στου μιμη και απο εκει κατευθειαν στη Λαμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. o lenin eipe...χαχαχα ξυπνα ρε!!! απο το 1989 και μετα που επεσε το τοιχος του βερολινου καθε χρονο κανετε μνημοσινο

    ο κομμουνισμος ειναι νεκρος παρτο χαμπαρι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. αρχικοματαρχη να υδρυσεις και ενα καινουργειο υπουργειο και να το ονομασεις υπουργειο παταξης της διαφθορας και του ρουσφετιου και να διορισεις το μπατμαν το βασιλακη για υπουργο

    αυτο το παιδι εχω να το λεω !! πολυ καλο παιδι!δραχμη δεν εφαγε 8 χρονια στο δημο!

    μονο μερικες χιλιαδες ευρω γιατι δεν προλαβε τις δραχμες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΜΠΑΜΠΑΤΣΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ Ο ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ. ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΧΑΜΑΜΙΛΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΒΙΛΕΣ, ΚΑΜΠΡΙΟ, ΕΤΑΙΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. xaxaxa κοιτα συντροφε lenin λαικισμος!!!

    ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΚΕ - ΚΝΕ Β/Α ΑΤΤΙΚΗΣ
    Καταγγέλλουν την προβολή αντικομμουνιστικού βίντεο σε σχολείο
    Την προσπάθεια καθηγήτριας στο Λύκειο του Αγίου Στεφάνου «να μπολιάσει στα μυαλά των μαθητών της Α' Λυκείου όλη την αντικομμουνιστική, αντισοσιαλιστική προπαγάνδα που παίζουν τα αστικά ΜΜΕ και οι εκφραστές τους ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ.», καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους οι Κομματικές Οργανώσεις Χωριών Βορειοανατολικής Αττικής του ΚΚΕ και η Τομεακή Οργάνωση Βορειοανατολικής Αττικής της ΚΝΕ.
    Ειδικότερα όπως καταγγέλλουν: «Η συγκεκριμένη καθηγήτρια θεολογίας προέβαλε την ώρα του μαθήματος των θρησκευτικών βίντεο το οποίο αφορούσε τη ζωή ενός "αγίου Λουκά", ο οποίος έζησε την περίοδο της ΕΣΣΔ. Σε όλη τη διάρκεια του βίντεο όμως ουσιαστικά παρουσιαζότανε η ΕΣΣΔ ως δικτατορικό καθεστώς, εξίσωνε το φασισμό με το σοσιαλισμό, επιστρατεύοντας τον πιο ωμό αντικομμουνισμό και αξιοποιώντας την πιο σκοτεινή προπαγάνδα της εκκλησίας, που ακόμη και ο ΛΑ.Ο.Σ. θα ζήλευε»....
    Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ τονίζουν: «Μας γεμίζουν ψέματα, αντιστρέφουν την πραγματικότητα, αποκρύπτουν την ιστορική αλήθεια για να κρύψουν τις κατακτήσεις και τα δικαιώματα που η εργατική τάξη της ΕΣΣΔ είχε κατακτήσει, επιδιώκοντας να σπιλώσουν τη μόνη διέξοδο για την πραγματική απελευθέρωση του ανθρώπου, την προοπτική για λαϊκή εξουσία, λαϊκή οικονομία, το σοσιαλισμό - κομμουνισμό. Φοβούνται ότι αργά ή γρήγορα ο λαός μας και η νεολαία θα σηκώσουν κεφάλι αμφισβητώντας την εξουσία τους».
    «Σήμερα - συνεχίζουν - με την καπιταλιστική κρίση αποδεικνύεται σε όλο τον κόσμο η σαπίλα και η βαρβαρότητα του συστήματος, που εξοντώνει ανθρώπους, διαλύει δικαιώματα, για την κερδοφορία του μεγάλου κεφαλαίου. Υπάρχει τεράστιος πλούτος και μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα εμείς και οι γονείς μας. Προϋπόθεση είναι οι εργαζόμενοι μαζί με τους μικρούς επαγγελματίες και αγρότες να πάρουν στα χέρια τους τον πλούτο που παράγουν. Τους φοβίζει ότι σε χιλιάδες συνειδήσεις αρχίζει να αμφισβητείται η Ευρωπαϊκή Ενωση και ο καπιταλιστικός τρόπος ανάπτυξης».
    Καταλήγοντας, οι Οργανώσεις ΚΚΕ και ΚΝΕ σημειώνουν: «Θέλουν να χτυπήσουν τη δράση των κομμουνιστών. Ομως το δυνάμωμα της πάλης, το ρίζωμα του ΚΚΕ και της ΚΝΕ με τις ανησυχίες και τα οράματα των νέων, τους δεσμούς μέσα από την 90χρονη πορεία του ΚΚΕ δεν μπορούν να τους αμαυρώσουν».

    Σχόλιο: Ξύδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. XA XA XA XA!!! GEIA SOU ORE ARXIKOMATARXI!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. oi maskes epesan. to blog apokalipse ton antikoymoyntistiko toy skopo. ola ayta, gia xtipisei o kathe provokatoras to kke. to 1989 htan mia megali tragodia gia ton sovietiko lao poy apo tote kai meta pethainei ths peinas. htan ena kala organomeno sxedio ton kapitalistikon kraton enantia ston paradeiso twn ergatwn thn sonietikh enwsh.
    oti kai na kanenete to kke den pethainei. exei ena DSE, ena EAM kai enan ELAS stin istoria toy. H istoria toy kke einai gemath me HROES.

    blogger an thes na apodikseis oti den symmetexeis sthn antikommoynistiki lelapa dhmosieyse ayto:

    http://www.youtube.com/watch?v=rXLCKVTGSE4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΟΙΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟ?ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;
    Η ιατροδικαστική εξέταση και οι τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να ρίξουν φως στον αιφνίδιο
    θάνατο την Τρίτη το ξημέρωμα του 25χρονου Κωνσταντίνου Διώτη που βρέθηκε νεκρός σε διαμέρισμα επι της οδού Φυλής στον Άγιο Παντελεήμονα.
    Ο άτυχος νέος παρελήφθη από ασθενοφόρο αλλά ήταν πια αργά. Είχε εκπνεύσει στο σπίτι που έμενε παρέα με έναν ακόμα άνδρα και με επίσης συγκάτοικο του τον πρώην σύμβουλο του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Γρηγόρη Βαλλιανάτο.
    Ας βγει ο κ.Βαλλιανάτος να μιλήσει δημόσια για το θέμα για να μας εξηγήσει πως πέθανε το παιδί, εαν συγγένευε με τον ειδικό σύμβουλο τώρα του Μιχάλη Χρυσοχοίδη, Ιωάννη Διώτη και τι σχέσεις είχε ο ίδιος με τον νεαρό.
    Προανάκριση για το συμβάν ενεργεί η αστυνομία. Ο κ.Βαλλιανάτος έχει καταθέσει για το θέμα. Και έχει πολύ ενδιαφέρον να μας πει δημόσια τι έχει έχει πει στην καταθεσή του.
    Δημόσιο πρόσωπο που ανακατεύεται με την πολιτική είναι ο κ.Βαλλιανάτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΗΣ ΕΚΠΕΔΕΥΤΙΚΟΣ ΥΔΡΙΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥ ΦΑΚΙΡΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΜΙΑΣ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ. ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΚ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΦΑΚΙΡΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. De vazeis to vinteo eee????? palio-provokatora, organo ton die8nwn antikommounistikwn kentrwn kai toy die8noys kapitalistikoy kefalaioy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. εισαι καλα ρε 28νοεμβριου 12.14. ζητας απο το μλογκερ να ωαλςι ενα τραγουδι με τις φατσες των ανταρτων του κκε πας καλα ρε; αμα ειναι
    να βαλει και ενα βιντεο του πασοκ και της νδ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ, ΜΕ ΤΟΣΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. εκληματικές οργανώσεις της ελληνικής ιστορίας:
    ΕΑΜ-ΔΣΕ-ΕΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τι αντικομουνιστικό σκοπό και σαχλαμάρες ρε! θα κόψεις και τα σχόλια του κόσμου; όπως έγραψες εσύ τα δικά σου έτσι γράφει όλος ο κόσμος. Αλλά έτρεξες αμέσως να κολήσεις ταμπέλα στο μπλογκ και να ζητήσεις πιστοποιητικό φρονημάτων του μπλόγκερ. Ωραίος δημοκρατικός τρόπος! Φασιστικότατος και προβοκατόρικος αλλά και ξεπερασμένος! κανένας δε μασάει με αυτά τα κολπάκια. Ακου να αποδείξει! Σε ποιόν και τί να αποδείξει; Βάλε τα σχόλια και τα στοιχεία που θέλεις όπως κάνουν όλοι. Εδώ γράφομε όλοι κι ας μη συμφωνάμε μεταξύ μας. Οχι λαμογιές φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΒΑΛΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ Ο ΠΑΝΔΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΣ. ΟΡΕ LENIN ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΚΚΕ!! ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 17% ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΡΕ;; ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ '89. ΕΣΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ Ε;; ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΚΑΜΠΟΣΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/10/blog-post_6414.html ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΕ Η ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ???ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΤΙ 4.12 ΚΑΙ 10.51 γιατι εκει ειναι ο κρικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. http://www.myhoroscope.gr/96-%E1%ED%E5%EE%DE%E3%E7%F4%EF-%F0%E1%F1%E1%F6%F5%F3%E9%EA%FC/563-%E5%E9%EA%E1%F3%DF%E5%F2-%E3%E9%E1-%F4%E7-%E3%E5%ED%E5%F4%E9%EA%DE-%F4%E1%F5%F4%FC%F4%E7%F4%E1-%F4%F9%ED-%AB%E5%EE%F9%E3%DE%E9%ED%F9%ED-%E2%E9%E1%F3%F4%FE%ED%BB.html ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΦΥΛΗ ..ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΣΗ ΣΟΦΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΗΙΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εξωγήινοι είναι πιθανόν να υπάρχουν, όμως οι άνθρωποι θα πρέπει να αποφύγουν οποιαδήποτε επαφή μαζί τους,http://www.apogevmatini.gr/?p=74939

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 75 ΕΛΙΤ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...