Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Βίντεο για το Πολυτεχνείο

 By "17 Νοεμβρη"

10 σχόλια:

  1. pes ta re karabelia!!
    epitelous prepei na to katalavei o kosmos oti i genia tou polytehneio ehei katsei tosa hronia sto sverko mas kai pinei to aima tou ellinikou laou, me tous di8en agwnes tous gia ethniki anexartisia to mono pou kataferan itan na syntaxiodoti8oun i idioi kai na trwne me hrisa koutalia.
    deite ta paradeigmata tou Lalioti kai tis Damanakis, sas fenontai gia agwnistes tis dimokratias? aftoi voleftikane kai 8a einai volemenoi oso yparhoun vlakes pou 8a tous ypostirizoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κυριε μπουφο υποστιριχτη του πασοκ η κυβερνηση της βολιβιας αποφασισε τη μειωση του οριου συνταξιοδοτησης στα 58 ετη......κ σας ερωτω μηπως πρεπει να παμε να ζησομε στη βολιβια;

    και σας ερωτω κυριε μπουφο ;θερμε υποστιριχτη του πασοκ γιατι προεκλογικα σας επιασε το ματι μου να αφισοκολατε μαζι με το αλλο γραφικο δεκανικη της μεγαλης σοσιαλιστικης παραταξης,... τα μουτρα του μπεριατου (μαλιστα ειχατε και ατυχημα επανω στο θεαρεστο αυτο εργο σας ...προς θεου δεν σχολιαζω το ατυχημα ανθρωπινο ειναι....αλλωστε ο θεος βλεπει απο πανω.......ΛΕΩ Ο ΘΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ...και δεν τραυματιστηκε σοβαρα κανεις)

    σας ερωτω λοιπον κυριε μπουφο απο τη στιγμη που μας ξεπερνανε και χωρες της λατινικης αμερικης που μερικα χρονια πριν δεν ειχαν ψωμι να φανε...εσεις λεω ΕΣΕΙΣ γιτι συνεχιζετε να υπιστηριζετε αυτα τα σαπια καθεστωτα που οδηγουν τη χωρα στην εξαθλιωση;

    σας ερωτω κυριε μπουφο;

    με εκτιμηση πτυχιουχος ανασφαλιστος ανεργος
    πρωιν υποστιριχτης του πασοκ

    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε νέο δημοψήφισμα σχετικά με την ζωή των αλλοδαπών που ζούν και εργάζονται στην Ελβετία καλούνται να συμμετάσχουν οι Ελβετοί πολίτες. Το δημοψήφισμα θα πραγματοποιηθεί στις 28 Νοεμβρίου 2010 και θα έχει ως ερώτημα για το αν θα πρέπει να επιστρέφουν πίσω στις χώρες καταγωγής τους οι μετανάστες (προσοχή δεν αναφέρει λαθρομετανάστες αλλά σε νόμιμους μετανάστες) που κατοικούν και εργάζονται στην Ελβετία στην περίπτωση που οι τελευταίοι δεν συμμορφώνονται με τους νόμους της χώρας.

    Το προηγούμενο δημοψήφισμα αφορούσε το εαν επιτρέπεται το χτίσιμο μιναρέδων στα τζαμιά που λειτουργούν στην Ελβετία στο οποίο ο ελβετικός λαός με το πλέον δημοκρατικό τρόπο έκφρασης είχε ξεκαθαρίσει ότι είναι αντίθετος. Το αποτέλερσμα ήταν 57,5% κατα της κατασκευής μιναρέδων, με το εκλογικό σώμα να συμμετέχει σε ποσοστό 55%.

    Στο νέο δημοψήφισμα ο ελβετικός λαός θα αποφασίσει εάν θα πρέπει να απελαύνονται εκείνοι οι μετανάστες που παραβιάζουν τους νόμους της Ελβετίας. Στην Ελλάδα οι πολιτικές δυνάμεις που εκφράζουν όπως ισχυρίζονται τον δημοκρατικό χώρο δεν επιθυμούν τέτοιου είδους προτάσεις για τόσο σοβαρά θέματα. Άλλες χώρες άλλα ήθη.

    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    Στό Ελλαδιστάν γιατί δεν γίνεται κάτι αντίστοιχο; γιατί 10 ψωρόπροδευτικοι βολεμένοι πρέπει να αποφασίζουν για το υπόλοιπο του ελληνικού λαού;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειμαι 36 χρονων.Απο πιτσιρικας μας μαθανε να γιορταζαμε σε ολα τα σχολεία την επαιτειο του πολυτεχνειου, μας προπαγανδιζαν οι δασκαλοι μας για την σημασια της εξεγερσης των νεων.
    Πραγμαικα μεχρι περυσι την θεωρουσα ως την σημαντικότερη εθνικη επαιτειο.
    με τον καιρο ομως συνειδητοποίησα οτι ολη αυτη η γενια του πολυτεχνειου οι "επαναστατεσ" οι τοτε κομμουνιστες κατάντησαν την χωρα ετσι οπως ειναι σημερα. Αυτοι οι φιλελευθεροι λοιπον κατεστρεψαν οικονομικα την ελλαδα (ενω οι ιδιοι εξακολουθούν και τρωνε με δυο μασελες στις βιλαρες τους).
    γεμισαν την χωρα με λαθρομεταναστες τους οποιους περιθαλπτει δωρεαν ο ελληνασ φορολογουμενοσ.
    Καθως και τελος αυξηθηκε κατακορυφα και η εγκληματικοτητα λογω της αδιαφοριας και της ανικανοτητας της γενιας του πολυτεχνειου.και ΡΩΤΑΩ μηπως σημερα εχουμε χουντα χειροτερης μορφης??
    ΚΑΙ τι θελω να πω με αυτο?? τον τελευταιο χρονο οι συμπολιτες μας που βασανιστηκαν η εχασαν την ζωη τους απο τους αλλοδαπουσ κυριος εγκληματιες ειναι πολυ περισσοτεροι εν συγκριση με τα θυματα της εφταετους χουντας!!!Μηπως λοιπον ηρθε η ωρα να γυρισουμε την πλατη μας στην συγκεκριμενη εορτη. Αφου πλεον εχει χασει το νοημα της και απο γιορτη της αποκαταστασης της δημοκρατιας εχει μετατραπει σε μερα εναρξης της καταστροφης της Ελλασος????
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    to diabasa sto tromaktiko kai symfono apolyta!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O ΕΛΒΕΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!........αυτα τα πραγματα για δευτεροκλασατους δηκιγορισκους , βολεμενους new age εκπαιδευτικους και κορες σοσιαλιστριες ειναι ανεπιτρεπτα!

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! ΖΗΤΩ Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΣΚΛΑΒΟΜΕΝΟ ΚΑΝΙΣ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΒΙΛΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!

    Σ.Α.Α.(SYLOGOS ARISTERVN ANEGEFALVN TO KORANI)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΕ 6:04 ΑΝ ΕΧΕΙΣ Α*****Α ΓΡΑΨΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΦΙΛΕ ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ. ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΖΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΦΙΛΕ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δημοσιοι δευτεροκλασατοι δικηγοροι ,δημοσιοι βολεμενοι new age εκπαιδευτικοι ,δημοσιες κορες σοσιαλιστριες αντιχουντικα θηρεια και υπερασπιστες καθε πικραμενης πακιστανης.........η τρομοκρατια σας δεν θα περασει!

    ο κουκουλοφορος αποκαλυπτικε! κρυπτοκομμουνιστης ψηφοφορος κορυφαιας σοσιαλιστικης παραταξης με αλβανικη υπηκοοτητα και μαροκινο διαβατηριο

    ζητουνται κηπουροι αριστερων φρονηματων για βιλες ξενων συμφεροντων, αγγλικα και αλβανικα απαραιτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ανθρωπολογικός τύπος «νάνου τανυόμενου επ’ άκρων ονύχων....χαραχτηρίζει τα αντιδικτατορικά θηρεία ,το σάπιο προλαιταριάτο και τους καθαρόαιμους σοσιαλιστές συμφεροντολόγους ελλειπείς μορφόσεως, του δήμου μας

    Η Ελλάδα που γέννησε τον Πλάτωνα τον Αριστοτέλη ,τον Μέγαν Αλέξανδρο τον Καποδίστρια τον Κολοκοτρώνη τον Σεφέρη τον Ελύτη .η ελλάδα που γέννησε το πολιτισμό δεν αποτελεί πλεον προτύπο δεν είναι πια της μόδας, πρεπει να την αντικαταστήσομε με στρατευμένους μισθοφόρους απο το πακιστάν και την αλβανία

    Αφήνουμε μια ένδοξη χώρα να χάνετε στη δίνη των ψωροκουλτουριαρέων που βρίζουν με μανία και μίσος αυτούς που την υπερασπίζοντε ...παράλληλα με ένα μεγάλο ποσοστό πολιτών, αμέτοχο κολλημένο στο γυαλί της τηλεόρασης να κοιτάζει εκπομπές μαγιρικής μπας και χορτάσει τη πείνα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ας το δουν οι αντιχριστοι πασοκοι

    Μητροπολίτης Αργολίδος Ιάκωβος : «Δεν παίρνουμε την Κάρτα Πολίτη» - Ο Μητροπολίτης Κηφισίας και άπαντες οι κληρικοί δεν θα παραλάβουν την «Κάρτα του Πολίτη»
    Πριν μισή ώρα (22/11) τελείωσε το ιερατικό συνέδριο της Ι.Μητροπόλεώς Αργολίδος κατα το οποίο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ Ιάκωβος μίλησε για την κάρτα του πολίτη και είπε τα εξής:
    «Δεν το συζητάμε καν.
    -Την κάρτα του πολίτη δεν την παίρνουμε, καλύτερα να πεθάνουμε από την πείνα. βλέπετε στο συναξάρι τι γράφει; ΤΗ ΑΥΤΗ ΗΜΕΡΑ ΠΕΙΝΗ ΕΤΕΛΕΙΩΘΗΣΑΝ. Στο κάτω κάτω θα μαρτυρήσουμε για την Αλήθεια !
    Βρισκόμαστε σε εσχατολογικά χρόνια αλλά ας προσέξουμε παράλληλα να κρατούμε καθαρή και την κάρτα της καρδιάς μας.»

    http://anavaseis.blogspot.com/2010/11/blog-post_6464.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αποσπάσμα από τον περίφημο λόγο του Άρη Βελουχιώτη στην Λαμία στις 29 Οκτωβρίου 1944, θα καταλάβετε πώς. :

    "Η αθάνατη ελληνική φυλή. Κάποτε η γωνιά αυτή της γης που πατάμε και λέγεται Ελλάδα ήτανε δοξασμένη κι ευτυχισμένη κι είχε ένα πολιτισμό, οπού επί 2 1/2 χιλιάδες χρόνια συνεχίζει να παραμένει και να θαυμάζεται απ' όλο τον κόσμο. Κανένας σοφός η άσοφος δεν μπορεί μέχρι σήμερα να γράψει ούτε μια λέξη, αν δεν αναφερθεί στα έργα που άφησαν οι δημιουργοί αυτού του πολιτισμού, που λέγεται αρχαίος ελληνικός πολιτισμός.

    Κάποτε, λοιπόν, η χώρα μας ήτανε δοξασμένη, μα αργότερα την υποδούλωσαν κι έχασε την παλιά της αυτή δόξα. Μα ύστερα από κάμποσα χρόνια η χώρα μας σηκώθηκε στο πόδι κι ύστερα από σκληρούς αγώνες ενάντια στη σκλαβιά, πάλι λευτερώθηκε.

    Στην εποχή της σκλαβιάς πέρασε σκληρά, μαύρα χρόνια και πολλοί «έξυπνοι», αναμεσα στους οποίους και κάποιος Φαλμεράγιερ, ισχυρίστηκαν πως η ελληνική φυλή έσβησε κι ότι αυτή διασταυρώθηκε μ' άλλες φυλές, που δεν έχουν τίποτα το κοινό με την αρχαία ελληνική φυλή.Μα ότι κι αν πούνε, αυτό δεν έχει καμία αξία. Την ελληνικότητα μας την αποδείξαμε. Γεγονός είναι ότι η χώρα μας ξεσηκώθηκε και ξαναγένηκε πάλι λεύτερη...

    Μέσα στα χρόνια της σκλαβιάς δε σταμάτησαν οι αγώνες. Μικροί ή μεγάλοι. Ένοπλοι ή όχι. Κι ύστερα μέσα απ' αυτό το λαό ξεπήδησε ο μεγάλος βάρδος της επανάστασης, πού ύμνησε με τα τραγούδια του την ιδέα της εξέγερσης του έθνους, ο πρόδρομος της Φιλικής Εταιρίας: ο Ρήγας. Η αντίδραση τον σκότωσε, πριν προλάβει να φέρει σε πέρας τις αρχές του. Μα ο σπόρος που έσπειρε βλάστησε σύντομα.Σε λίγο, η Φιλική Εταιρία έγινε κι αγκάλιασε χιλιάδες Έλληνες...

    Τίποτα δεν ήτανε ικανό να συγκρατήσει τη φλόγα για τη λευτεριά, που έκαιγε μέσα στις καρδιές του λαού μας. Έτσι, στα 1821, ύστερα από κόπους και θυσίες και χάρη στον ενθουσιασμό και τη φλόγα του Παπαφλέσσα, που χρησιμοποίησε όλα τα μέσα, ακόμα και την ψευτιά, κηρύσσοντας την εξέγερση, ξεσηκώθηκε πρώτος ο Μοριάς. Από δω, από το Μοριά, άρχισε η επανάσταση του 1821...

    Οι τρανοί της γης τρόμαξαν και, χρησιμοποιώντας όλα τα τερτίπια, προσπάθησαν να πνίξουν την επανάσταση. Μα γελάστηκαν. Επί 7 ολόκληρα χρόνια πάλεψαν οι προπάτορες μας, παρά το γεγονός ότι η ελληνική αντίδραση, δυο φορές, το 1823 και 1825, οργάνωσε τον εμφύλιο πόλεμο για να σπάσει ακριβώς τους αγώνες αυτούς. Έτσι οι πρόγονοι μας ανάγκασαν όλους τους εχθρούς μας να γλύψουν εκεί που έφτυσαν και ν' αναγνωρίσουν τους αγώνες μας και την ανεξαρτησία μας.


    Πότε ακούστηκε στην ιστορία της ανθρωπότητας να πραγματοποιείται η απελευθέρωση μέσω της μπαγαποντιάς; Ποτέ. Η λευτεριά δεν κερδίζεται με ξόρκια, αλλά με αγώνες και θύματα! Μα κι αν το θέλαμε, δεν είχαμε αυτό το δικαίωμα. Το δικαίωμα δηλαδή να κηλιδώσουμε την ιστορία της πατρίδας μας. Αυτό θα ήτανε ασέβεια στη μνήμη των ηρωικών μας προγόνων.

    Μα ούτε είχαμε το δικαίωμα να κολλήσουμε μια ατιμωτική σφραγίδα, μια σφραγίδα αίσχους, στο κούτελο των επερχομένων γενεών, των παιδιών μας και των εγγονιών μας, ότι κατάγονται από γενιά ευνούχων, που δέχονται να πεθαίνουν στα πεζοδρόμια από τον ατιμωτικότερο των θανάτων, από την πείνα, παρά να πεθαίνουν με το όπλο στο χέρι, παλεύοντας για τη λευτεριά..."

    (Πάγια τακτική του μπολσεβικισμού να χρησιμοποιεί υποκριτικά αλήθειες -που συνήθως δεν υιοθετεί- για να γίνουν εύκολα αποδεκτά τα ψέμματα με τα οποία τις περιτυλίγει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...