Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΩΝ ΤΖΟΓΑΔΩΡΩΝ

By "O.Y.K"

5 σχόλια:

  1. ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ29 Νοεμβρίου 2010 στις 2:22 μ.μ.

    http://listonplace.blogspot.com/2010/11/blog-post_29.html

    ΚΕΡΚΥΡΑ : Λαική συνέλευση για τους λαθρομετανάστες στο Μαντούκι

    Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνουν τα φαινόμενα παραβατικότητας στο Μαντούκι καθώς ταυτίζονται με την ανεξέλεγκτη πλέον διαμονή λαθρομεταναστών.


    Ο σύλλογος κατοίκων της περιοχής διοργάνωσε σήμερα λαική συνέλευση και ζήτησε την εξαίρεση της Κέρκυρας από χώρο υποδοχής και διαμονής μεταναστών με υπουργική απόφαση η οποία θα απαγορεύει την διαμονή των οικονομικών μεταναστών στην Κέρκυρα οι οποίοι δεν διαθέτουν νομιμοποιητικά έγγραφα, ρύθμιση που ισχύσει για τους νομούς Αχαϊας και Θεσπρωτίας.


    Γράφει ο Άλκης Κοσκινάς στο corfutime
    Σύμφωνα με την πρόεδρο του συλλόγου Μαντουκιού Νικολέττα Καββαδία, θα πρέπει να να κλείσουν τα σύνορα της Κέρκυρας για τους μετανάστες, υπό την έννοια του αυστηρού ελέγχου στις πύλες του νησιού και στο νησί να διαμένουν ,μόνο όσοι διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα και τις προϋποθέσεις μιας συντεταγμένης ζωής. Μάλιστα, μια από τις βασικές θέσεις είναι το 3ο συσσίτιο που είχε προαποφασιστεί, να δίδεται σε Έλληνες και Κερκυραίους που πεινούν, που είναι φτωχοί και όχι σε μετανάστες για τους οποίους όμως θα πρέπει να μεριμνήσει η Πολιτεία.
    Το αίτημα να μην δημιουργηθεί Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών, κάτι που ισχύει ήδη για τους νομούς Θεσπρωτίας και Αχαϊας, θα μεταφέρει στον αρμόδιο υπουργό, η βουλευτής Κέρκυρας Α. Γκερέκου.
    Σύμφωνα με δηλώσεις της, ύστερα από το τέλος της λαϊκής συνέλευσης στο Μαντούκι θα απαιτήσει, στην προγραμματισμένη συνάντηση με τον Χρ. Παπουτσή, να μην δημιουργηθεί Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών στην Κέρκυρα. Ωστόσο διευκρίνισε πως σε καμία περίπτωση οι Κερκυραίοι δεν πρέπει να θεωρηθούν ρατσιστές.
    Θα πρέπει η πολιτεία, και γι αυτό εκκρεμούν νομοσχέδια, να μεριμνήσει για την τύχη των χιλιάδων οικονομικών μεταναστών που ζητούν άσυλο,όπως ανέφερε.
    Τις θέσεις τους για το ίδιο θέμα κατέθεσαν αιρετοί, εκπρόσωποι κομμάτων και φορέων.



    ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΦΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΦΑΤΗΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΤΖΕΛΑΣ ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΚΥΡΙΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    Η ΔΡΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΑΝΤΖΕΛΑΣ ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΟΥΚΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΚΗ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

    ΚΥΡΙΑ ΚΟΡΜΑΡΟΥ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΖΕΛΑΣ ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΜΑΝΤΟΥΚΙΟΥ;;; ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΤΖΕΛΑΣ ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΑΝΤΟΥΚΙΟΥ.

    ΚΑΤΩ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ.
    ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΜΑΝΤΟΥΚΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ.

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΥΠΟΤΙΣΜΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ.
    ΖΗΤΩ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ!
    ΖΗΤΩ Ο ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΣΒΙΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΤΡΑΝΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΦΙΛΟΦΥΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πλειοψηφία των Ελβετών ψηφοφόρων σε δημοψήφισμα για «αυτόματη» απέλαση ξένων υπηκόων που καταδικάζονται για σοβαρά εγκλήματα είπε «Ναι», δίνοντας εντολή με 53% στο Εθνικό Συμβούλιο να καταρτίσει το σχετικό νόμο.


    Στο ίδιο δημοψήφισμα, οι Ελβετοί απέρριψαν την εισαγωγή ελάχιστου φόρου στα πολύ υψηλά εισοδήματα σε όλα τα καντόνια, μένοντας πιστοί στο «φιλικό φορολογικό κλίμα» της χωράς.
    Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, σημειώνουν τα διεθνή ΜΜΕ, φαίνεται να επιβεβαιώνει την αυστηρότερη στάση που υιοθετούν σταδιακά οι Ελβετοί απέναντι στους λαθρομετανάστες. Πρόσφατα, η διεθνής κοινότητα είχε εκπλαγεί από την ελβετική απαγόρευση των μιναρέδων, που είχε αποφασιστεί πάλι με δημοψήφισμα.
    Με την ισχύουσα νομοθεσία, προβλέπεται μεν απέλαση για λαθρομετανάστες που καταδικάζονται για σοβαρά εγκλήματα, αλλά κάθε περίπτωση εξετάζεται ξεχωριστά. Η πρόταση που εγκρίθηκε με το δημοψηφίσμα προβλέπει αυτόματη απέλαση μαζί με την καταδίκη.
    Το Εθνικό Συμβούλιο καλείται τώρα να συντάξει το νόμο, ο οποίος όμως δεν θα πρέπει να αντιβαίνει στις διεθνείς Συνθήκες που έχει υπογράψει η Ελβετία για ισότιμη μεταχείριση αλλά και τις ευρωπαϊκές αρχές για ελεύθερη διακίνηση προσώπων (αν και εκτός ΕΕ, η Ελβετία είναι στη Ζώνη του Σένγκεν).
    Η πρόταση για το δημοψήφισμα είχε κατατεθεί από το Ελβετικό Λαϊκό Κόμμα (SVP), το οποίο είχε πρωτοστατήσει και στο δημοψήφισμα για τους μιναρέδες.
    Κεντρικό σημείο της διαμάχης ήταν ξανά (όπως και στην περίπτωση των μιναρέδων) η αφίσα υπέρ του SVP υπέρ του «ναι», που απεικόνιζε ένα λευκό πρόβατο πάνω στην ελβετική σημαία να «κλωτσάει» έξω από τη χώρα ένα μαύρο πρόβατο.

    http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com/2010/11/blog-post_4372.html sto elladistan pote???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και ο πρωθυπουργος της ιρλανδιας εβραιος! δειτε εδω οτι το cowen ειναι εβραικο http://stenenarchief.nl/genealogie/gezin/hum_duparc/F3472/I7747/ τη διαλολο συμτωση ειναι αυτη ...οι πρωθυπουργοι που χρεωκοπουν τα κρατοι τους και μετα τα ξεπουλανε στο ΔΝΤ να εχουν ολοι εβραικες ριζες

    εγω απλα ρωταω ας μου απντησει καποιος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AI STO DIAOLO PIA MAS GASTRW..NE ME TO RATSISMO! NAI RE RATSISTES EIMASTE GIATI 8ELOME NA ZOUME STH XWRA MAS SAN AN8RWPOI NA KYKLOFOROUME XWRIS FOVO KAI NA MH TREMOME TH NYXTA MH MPOUKAREI KAPOIOS KAI MAS PIASEI STON YPNO.
    AI STO DIAOLO XEFWNHMENA ADERFATA POU TO PAIZETE AN8RWPISTES ALLA DEN TOLMATE NA PEITE PIOI KATANTHSAN TOUS METANASTES ETSI. PIOI RE KLEPSANE TIS XWRES TOUS KAI GIATI TOUS STELNOUNE TWRA SE MAS?? ANTE EPANASTATES TOU FRAPE. MILHSTE REEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΟΥΝΕ ,ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥΣ ... ΤΟΥΣ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...