Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Αφιέρωση στον "lenin" απο τον "ZERO" - προβατα ξυπνάτε...( Ν.Σφακιανάκης)

By "ZERO"

39 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΤΡΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου Νότη πατριώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mono sto kasopi ginontai auta.ena komounistiko tragoudi me ethnikistiko video afierwmeno se enan komounisti.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί εθνικιστικό ρε φίλε; Τί πρέπει επιτέλους να βλέπομε που να μην είναι εθνικιστικό; Πες μας τι επιτρέπεται γιατί σε λίγο θα πρέπει να κυκλοφορούμε όλοι με το χαρτί των φρονημάτων στην τσέπη για να είμαστε αρεστοί στη θολούρα των αντι-εθνικιστών. Αντε και πηδ....... και σεις και το κολημά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ante re noumero pou tha peis gia ethnikistiko video!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. noumera to tragoudi milaei gia tin sovietiki enwsi(arkouda) pou filage to lyko sto aspro spiti-white house(ameriki).ama deis to profile autounou pou eftiaxe to video tha deis oti einai ymnitis tou papadopolou kai tis xountas.autos pire ena tragoudi pou milaei gia tin pali ton taxewn kai to entise me ethnikistiko video kai paraxarazei to noima tou.axios gkembeliskos opos oloi oi fasistes.ante geia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι λετε μωρε που μιλαει για σοβιετικη ενωση...;;;
    το τραγουδι αναφερετε στην πληγωμενη μετα το κομμουνισμο Ρωσια, γιαυτο αναφερει "λυκε η αρκουδα δεν ειναι ακυνδινη, ΤΩΡΑ πληγωμενη ειναι επικυνδινη".
    ειπαμε η προπαγανδα και η βλακεια εχουν τα ορια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ναι πραγματι προκειται για κομμουνιστικο τραγουδι. φημες λενε οτι τους στιχους ειχε εμπευστει ο βελουχιωτης, ενω τη μουσικη ο φλωρακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. βαλλε νοτη, "τα κλεμμενα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. oxi tous stixous tous egrapse o metaxas kai ti mousiki o papadopoulos.psyxros polemos den egine pote.oute i kokkini arkouda empodize ta imperialistika sxedia tou likou sto aspro spiti.oute i kokkini arkouda pligwthike kai exathliwthike otan epese o komounismos.o notis tragoudise ena tragoudi me komounistiko noima ki as einai enas dwdekatheistis me akros ethnikistikes apopseis.i diafora sto epipedo komounistwn kai fasistwn fainete apo ti diafora stin texni.otan oi aristeroi exoun theodoraki oi fasistes periorizontai sto noti.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝΕ...
    ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΛΕΕΙ, ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο "5 Δεκεμβρίου 2010 1:42 π.μ." έχει δίκιο. λένε ότι τους στίχους του τραγουδιού τους εμπνεύστηκε ο βελουχιώτης μια μέρα που είχε φάει φασόλια...
    εεε, και με τα πολλά αέρια του ήρθε η έμπνευση.
    μετά ανάλαβε ο φλωράκης και έστειλε τους στίχους στη σοβιετική ένωση, όπου οι σύντροφοι του σταλιγκραντ, έγραψαν τη μουσική.

    νταβάι σύντροφε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. blogger bale to authenitko videoclip tou tragoudioy tou noti.

    http://www.youtube.com/watch?v=wVmeynXuuiE

    sto authentiko videoclip otan leei gia arkouda deixnei ton endoxo kokkino sovietiko strato kai otan leei kapoia provatakia polemoun monaxa tous deixnei mousulmanous polemistes pou antistekontai stis eisboles twn imperialistwn.sto videoclip tou xountikou paraxarazei to tragoudi.exei ratsismo enantion twn mousoulmanwnn pou polemisan kai anagkastikan na figoun apo tis xwres tous exetias tou imperialismou.noumero tin poli tha tin pareis apo ta bouzoukia me to noti?ta paneria me ta louloudia na poliorkoun tous tourkous!lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ναι το τραγουδι αυτο ηταν απο τα αγαπημενα του βελουχιωτη. το χορευε στο Γραμμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΗΜΑ Η ΛΕΥΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΠΧ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΠΕΤΑΝΙΣΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΑΥΤΗ Η ΦΟΒΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ Η ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ..Η ΑΓΡΟΤΙΣΑ, Η ΑΛΙΕΥΣ Η ΜΑΝΑ ,Η ΣΥΖΗΓΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΗ...ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΗΣ, ΟΛΟΙ Η ΑΓΝΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗ ΠΕΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΡΟΝΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΑΝΕ,ΚΑΙ Η ΚΑΠΕΤΑΝΙΣΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ Κ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΒΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ ΝΑΙ! ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ...

    ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΑΥΤΟ Τ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ...ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΡΑ exetias toy imperialismoy ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΡΥΘΡΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΧΟΥΝΤΙΚΑ ΘΗΡΕΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΞΕΚΑΘΑΡΟ.......lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καλα ρε εισαι στα καλα σου???
    Η τεχνη ρε ηλιθιε δεν ανηκει σε κανεναν, ουτε σε αριστερο ουτε σε δεξιο.
    Αλλα φυσικα αναφερεις τον θεοδορακη απλως και μονο επειδη μονο αυτον ξερεις...αντε και κανενα ριστο.
    Τον θεοδωρακη η αριστερα τον εχει σαν μαυρο προβατα, επειδη δεν τους αρεσει που τα χωνει και λεει αληθειες. Να σου θυμισω οτι ο Μικης καποτε διετελεσε υπουργος δεξιας κυβερνησης ΝΔ και οι δηθεν αριστεροι τοτε τον αναθεματιζαν.
    Για δες τι λεει ο Μικης στο κινημα του "Σπιθα".

    Μην ταυτιζεις την τεχνη με τα ιδεολογικα σου κομπλεξ.

    Επισης τα ονοματα σικελλιανος, παλαμας, πηνελοπη δελτα κτλ σου λενε κατι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. άξιες πράξεις της ελληνικής αριστεράς είναι η σφαγή του μελιγαλά, η 2η σφαγή των καλαβρίτων, η σφαγή της ουλεν, η σφαγή του φεναιού και άλλες τόσες αξιομνυμόνευτες "ανθρωπιστικές" ενέργειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ.
    ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΝΟΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. καλά μιλαμέ ό,τι νά'ναι.
    το δόγμα οζάλ, για τους "καημένους" μουσουλμάνους το έχεις ακουστά;;;
    αλλά εσύ αν αισθάνεσαι υπευθυνος για τον ιμπεριαλισμό πάρε σπίτι σου 5-6 μουσουλμάνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ορέ διαολεμένοι αφορμή χαλεύετε για να σκοτωθείτε!! Χεστήκαμε πιός και γιατί έγραψε το τραγούδι. Εμένανε μ αρέσει όπως μ αρέσει και αυτό που λέει ο Πανδής το αντάρτικο. Αμέτε να πνιγείτε παλιοκοκόρια! Δεν υπάρχει αριστερά και δεξιά πια ορέεεε. Μας φάγανε κι εσείς τρωγοσάστενε συνατί σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. όχι ρε φλωράκης άκουγε όπερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΕΞΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΣ ΜΕ ΚΕΝΤΡΩΑ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ7 Δεκεμβρίου 2010 στις 9:13 π.μ.

    Εγώ επιμένω και θα σας τα πρήξω μέχρι να το καταλάβετε.
    Δεν υπάρχει αριστερά και δεξιά. Μπορεί κάποτε να ήτανε έτσι. Τώρα υπάρχουνε μοναχά αυτοί που είναι με το σύστημα και αυτοί που το πολεμάνε. Σύστημα λέω αυτή τη σκατά-παγκοσμιοποίηση που πάνε να μας αλέσουνε όλους μέσα σε μια μηχανή του κιμά. Μας φορτώσανε τα καράβια με τους εξαθλιωμένους αφού πρώτα τους καταντήσανε έτσι για να μας κάνουνε το ίδιο. Θέλουν να μας κάνουνε να σκοτωθούμε με αυτούς και μεταξύ μας. Για το σύστημα δουλεύουνε βλάκες από όλα τα κόμματα, δεν τοχει πάρει κάποιο κόμμα αντιπροσωπεία. Το υπηρετούνε ακόμα και κκέδες ακόμα και πολλοί που το παίζουνε αντιεξουσιαστές.
    Για κοιτάχτε ολόγυρά σας. Οχι μακριά, εδώ στο χωριό, εδώ στην πλατεία, στο καφενείο, στους δρόμους. Πόσες διαμαρτυρίες έχουνε γίνει για τους εμπόρους του θανάτου; ΚΑΜΙΑ. Πόσες αφίσες έχουνε κοληθεί για τα κλεμένα λεφτά που πηγανε στις τράπεζες και για τα τοκογλυφικά δάνεια; ΚΑΜΙΑ. Πόσες ανακοινώσεις κοληθήκανε στις κολόνες για τον Πάγκαλο και τις προσβολές που μας έχει κάμει; ΚΑΜΙΑ. Φαίνεται ότι αυτά δεν είναι σημαντικά!!!
    Δεν υπάρχει πια αριστερά και δεξιά. Υπάρχουνε τα θύματα και τα λαμόγια. Παλιά πιστεύαμε ότι τα λαμόγια είναι πάντα δεξιά και είχαμε μάθει να τα ξεχωρίζομε. Τώρα τα λαμόγια κυκλοφοράνε και κολάνε παντού. Είναι και κάτι ατημέλητοι αριστεροί με Λακόστ μπλουζάκια, Μπέρμπερυ πουκαμισάκια ελαφρώς αξούριστοι και με αριστερίζουσα μπουρδολογία. Αναγνωρίστε τους επιτέλους σε όλους τους χώρους και σταματήστε το σφάξιμο μεταξύ σας όσοι θέλετε να λέτε ότι πονάτε για αυτό τον τόπο και τα παιδιά του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. i cia eftiaxe tous taliban.tora pou oi kapitalistes eftiaxan to teras as trexoun na kryftoun.i aristera ine o labrakis kai o belogianis kai oi xiliades komounistes pou ektelestikan apo tous dosilogous kai tous fasistes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. φιλε "6 Δεκεμβρίου 2010 10:23 μ.μ."
    αυτα να τα πεις σε κατι τυπους που προσπαθουν θα διασπασουν μεχρι και την ελληνικη τεχνη...σε δεξια και αριστερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. "ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
    ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΑΥΤΩΝ
    ΟΤΩ ΑΝ ΣΤΟΙΧΙΣΩ...

    ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ
    ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΩΝ"

    και σ΄όποιον αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 7 δεκ.9.06 εγω δεν ειμαι κκε και εχω τις αμφιβολιες μου για το μπελογιαννη παρ ολα αυτα ειμαι εναντια στο κεφαλαιο

    κατα τη γνωμη σου δεν ειμαι αριστερος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΠΩΣ Η ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΚΑΙ ΤΟΥ 90 ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΝ 'Η ΝΑ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ;
    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΞΙΑ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΦΑΣΙΣΤΑΣ" ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ", ΠΟΙΟΣ "ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ" ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ "ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ";
    ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΗΡΥΓΜΑ ΟΥΤΕ ΒΑΖΩ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΚΙ, ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ "ΠΟΛΕΜΟ" ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ!
    Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΘΟΛΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟΝ "ΑΝΤΙΠΑΛΟ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΙ, ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΗΣΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΜΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΚΥΘΡΩΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ, ΠΟΙΟΣ ΖΕΡΒΑΣ, ΠΟΙΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΔΕΞΙΑ;; ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΣΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.
    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. esy ti nomizeis oti eisai kai zitas epiveveosi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. εγω δε νομιζω τιποτα ,εσυ θελω να μου πεις τι σημαινει αριστερα

    συμφωνω με τον 10 δεκ 8.52 αλλα θεωρω οτι η προσεγγιση που κανει στον εχθρο μας ειναι αρκετα βολικη υπερ του εχθρου μας ,δηλαδη κοσμει τον εχθρο με διαφορα επιθετα και δεν τον κατονομαζει

    δεν λεει π.χ τραπεζες εβραικων συμφεροντων δεν λεει λεσχη μπιλντεμπεργκ ανεξελεκτη εισροη λαθρομεταναστων απο τα παραπανω κεντρα εξουσιας..κτλ οχι τιποτα αλλο, να καταλαβαινει και ο κοσμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΖΕΡΒΑ ΜΟΥ ΣΕ ΘΕΛΈΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ!!!ΑΚΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, 6:05, ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΑΣ ΤΟ ΒΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΑΝ ΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ή ΑΛΛΟΣ.
    Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΣΚΟΠΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΕΝΩ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ... ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ...Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟ ΒΑΛΕΤΩ. ΚΑΛΗ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΚΑΛΗ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ;;
    ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΑΣΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΤΟ.
    ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ, Ο 8:52.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ.ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΜΠΑΧΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΑΡΑΚΙΝ ΚΙ ΑΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.
    ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟ "ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ".ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ,ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ, ΒΡΙΣΙΜΟ Κ.Λ.Π Κ.Λ.Π. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Ο ΒΑΤΜΑΝ, Η ΛΑΜΙΑ, Ο ΜΑΝΑΒΗΣ, ΟΙ ΔΙΚΟΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ;;;
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΤΡΟΜΕ. ΤΡΟΜΕ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΟΓΩΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ...
    ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ; ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΙΔΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ;; ΚΙ ΑΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΕΝΟΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ,ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΨΙΜΟ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΦΑΓΩΜΑ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ. ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!
    Η ΤΡΟΙΚΑ, ΟΙ "ΑΓΟΡΕΣ" (ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ) Η ΑΝΕΡΓΙΑ, Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ.ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΦΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΕΞΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Συμφωνώ με τον 3:19! Τι καινούριο μπορεί να δώσει όλο αυτό το συνάφι που είναι στα πράματα εδώ και τόσα χρόνια; Επειδή όμως είναι και τζογαδόροι ξέρουν να δουλεύουν καλά τους καινούριους και να τους βάνουν στην άκρη. Δείτε το δήμαρχο. Ξαναβγήκε κι ας μην έκανε ΤΙΠΟΤΑ!. Δείτε τον προηγούμενο. Οσα κι αν είπανε για αυτόν δεν τον ακούμπησε τίποτα. Βγαίνει και στα κανάλια σαν μεγαλοπαράγοντας και κάνει δηλώσεις! Δείτε το Γκούφυ το δικολάβο που μόστραρε κι αυτός για δήμαρχος και έβριζε τον προηγούμενο. Μόκο, τσιμουδιά. Πρώτα φώναζε σαν βουρλισμένος τώρα ούτε κουβέντα με τί μούτρα να βγεί; Ο Παυλίτο; Την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια όταν κόπηκε το ρευστό. Θίχτηκε κι όλας!Ολοι κάνουν ακόμα τους παράγοντες μπορεί κανένας να μου πεί πώς και γιατί ο κόσμος ακόμα τους ανέχεται;Και η εφημερίδα που έβγαινε και έγραφε τόσα γιατί σταμάτησε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. emeine orfani i efimerida giati den yparxei kaneis gia na ta pairnei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Mallon kurastikan autoi pou egrafan me toses epi8eseis pou tous kanane oi proodeftikoi! Den simfwnusa me ola osa grafane kei mesa alla htan kai oi monoi pou milagane. Twra tsimudia ki autoi ki olos o kosmos! Monaxa touto to blog mas exei meinei na leme kai tipota

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...