Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Η ΖΙΖΕΛ ΓΥΜΝΗ!!!

Ο φακός την έπιασε να γδύνεται σε όλες τις… φάσεις (πρόσθια, οπίσθια και πλαγιομετωπικά) στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Όχι, δεν πήγε στο  drive in για ένα… στα πεταχτά αλά γρανίτα από λεμόνι. Αυτά είναι αμερικανιές του προηγούμενου αιώνα και δεν ταιριάζουν σε μια κλασσάτη γκόμενα και όνειρο θερινής νυκτός κάθε μπακουρομπάκουρου και… Ρολς Ρόυς της πασαρέλας.

 Η superμοντέλα Gisele Bundchen ανίδεη για την… αλητεία του φωτογράφου, νόμιζε ότι «παίζει» πριβέ με την στυλίστα αλλά φεύ… Άλλαι βουλαί μοντέλων, άλλα παπαράτσι κελεύει, που θα έλεγε και η Λουκά μεγάλη η χάρη της (πού χάθηκε αυτή η ψυχή…). Και δεν φτάνει αυτό, αλλά οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν σε όλο τον πλανήτη (και βεβαίως και στη Showbitch) και μάλιστα χωρίς να τις ακριβοπληρωθεί.

 Γιατί άλλο να γδυνόμαστε επαγγελματικά (να εξασφαλίσουμε και τη σαμπάνια μας, μιας και δεν την έχουμε τζάμπα σαν τη Τζούλια-ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΕΔΩ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΛΕΙ ΓΥΜΝΗ… ΕΛΥΤΗ- που την χρυσοπληρώνουν για να την… πίνει, με τον δικό της τρόπο βέβαια αλλά βίτσια είναι αυτά και ο αναμάρτητος πρώτος το ντούβλο, ή καλύτερα τη Ντούβλη, βαλέτω), άλλο να μας τη φέρνουν από πίσω!

Αν και εδώ που τα λέμε- και κάποιες… κακές γλώσσες το επισήμαναν με τακτ- περισσότερη διαφήμιση γίνεται με αυτές τις φωτό στα ρούχα παρά με τις αυθεντικές και ολίγον… ξενερουά. Βρε μπας και είναι κόλπο γκρόσσο αφού οι παπαρατσιές πουλάνε; Βρε μπας;


 

4 σχόλια:

  1. ma afti den xevrakonete, katouraei. LOL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κολαρα μου...θα παει το μιναρισιο συνεφο..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτη ηταν η πρωην μου...τη χωρισα γιατι ηταν πολυ κοκαλιαρα...μπορει να ειναι ωραια στο ματι,αλλα ειναι χαλια στο κρεβατι...δεν ειχε πανω της πραμα να πιακει το χερι να το ευχαριστηθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...