Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Μέγας Αλέξανδρος, ο ΠΟΥΣΤΑΡΧΟΣ των Ελλήνων !!

By "O.Y.K"


3 σχόλια:

  1. O ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ. ΕΧΕΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί να σχολιάσει κάποιος; Ο άνθρωπος είναι αλλού!
    Αυτός έχει το ακαταλόγιστο του ηλίθιου.
    Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με πολλούς που μέσα σε μια δήθεν ειρηνιστική, φιλήσυχη και αντιπολεμική νοοτροπία, λένε ακριβώς τα ίδια.Σφαγέα τον ανεβάζουν αδερφή και ιμπεριαλιστή τον κατεβάζουν. Δικαίωμά τους θα μου πείτε.Αναρωτιέμαι όμως κι εγώ: Τί ξέρουν για το Μέγα Αλέξανδρο; Εχουν διαβάσει ιστορία, έχουν διαβάσει τους βιογράφους του, έχουν διαβάσει τις λεπτομέρειες της εκστρατείας του; Τί γνωρίζουν για την καταγωγή του, την παιδεία του, τη γνώμη των κατακτημένων λαών που τον τιμούσαν και τον τιμούν ακόμα σα θεό; Ακόμη και πέρσι βγήκε πρώτος στην εκπομπή του Σκαι για τους Μεγάλους Ελληνες!
    Οι μετριότητες και οι κάτω του μετρίου προσωπικότητες αλλά με εγωισμό που χτυπάει κόκκινο, έχουν πάντα ανάγκη να μειώνουν τους σημαντικούς ανθρώπους. Με αυτό τον τρόπο αποκτούν μια έστω παροδική αυτοπεποίθηση και αυτοεπιπεβαίωση.
    Αυτοι είναι απλά Αξιολύπητοι και ο Αλέξανδρος ήταν, είναι και θα είναι ΜΕΓΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...