Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2011

Γερμανία: Η ‘δημοκρατία’ νίκησε! Έβαλαν μητέρα 12 παιδιών φυλακή, επειδή δεν δέχθηκε τα παιδιά της να παρακολουθήσουν μαθήματα σεξουαλικής αγωγής

By "GERMAN"


ΓΕΡΜΑΝΙΑ, 23 Φεβρουαρίου 2011 (LifeSiteNews.com) - Μια μητέρα δώδεκα παιδιών καταδικάστηκε σε 43 ημέρες φυλάκιση στη γερμανική πόλη του Salzkotten επειδή αρνήθηκε να επιτρέψει στα παιδιά της να παρακολουθήσουν τα μαθήματα ‘σεξουαλικής αγωγής’ σε ένα τοπικό δημοτικό σχολείο, σύμφωνα με δύο γερμανικά (καθολικά) ειδησεογραφικά sites τα Kath.net καιKatholishes.info.
Η γυναίκα, της οποίας το όνομα δεν αποκαλύπτεται στα άρθρα, φέρεται να ανήκει στο δόγμα των Βαπτιστών, και της οποίας οι θρησκευτικές της πεποιθήσεις είναι αντίθετες με το συγκεκριμένο μάθημα. Το ζευγάρι λέει ότι τα δικαιώματά τους βάσει της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, στην οποία έχει προσχωρήσει η Γερμανία, αγνοήθηκαν εντελώς.
Επικαλούνται το άρθρο 2 του πρώτου Πρωτοκόλλου της Σύμβασης, η οποία αναφέρει: «Το κράτος σέβεται το δικαίωμα των γονέων να εξασφαλίζουν αυτή την εκπαίδευση και τη διδασκαλία, σύμφωνα με τις θρησκευτικές και φιλοσοφικές πεποιθήσεις τους». Το τοπικό δημοτικό σχολείο έχει αγνοήσει αυτό το δικαίωμα από το 2005 , και τώρα δέχθηκε υποστήριξη από το δικαστικό σώμα.

Ο σύζυγος της γυναίκας λέει ότι «στην γυναίκα του της λείπει η οικογένειά της, αλλά βρίσκει παρηγοριά στο Θεό», σύμφωνα με το Kath.net, το οποία επίσης αναφέρει ότι στα μικρότερα παιδιά «τους λείπει η μητέρα τους», αλλά ότι αυτά τα άδικα παθήματα είναι μέρος της εμπειρίας του να είσαι Χριστιανός.
Η δίωξη των Γερμανών που εφαρμόζουν το homeschoolingή απορρίπτουν τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση της κυβέρνησης είναι ένα συνεχές φαινόμενο (Το ‘homeschooling’ είναι δικαίωμα εκπαίδευσης στο σπίτι, από γονείς που δεν εμπιστεύονται το εκπαιδευτικό σύστημα του κράτους – πρακτική που βρίσκει απήχηση σε πολλούς χριστιανούς. Ιδιαίτερα όσον αφορά το συγκεκριμένο μάθημα ‘σεξουαλικής αγωγής’, τα δημόσια σχολεία μαθαίνουν στα παιδιά – από μικρή ηλικία - ότι η ομοφυλοφιλία είναι απολύτως ‘φυσιολογική’. Η πρακτική αυτή - ισχύει και στις ΗΠΑ, αλλά και εκεί πολεμείται). Τον Απρίλιο του περασμένου έτους στον δικτυακό τόπο Kopp Online Κοπ Online αναφέρθηκαν αρκετές περιπτώσεις γερμανίδων μητέρων που κατοικούν στο Salzkotten και έκατσαν μέχρι και μια εβδομάδα στη φυλακή για την άρνησή τους να στείλουν τα παιδιά τους στο μάθημα σεξουαλικής αγωγής. Παρόμοιες διώξεις αναφέρθηκαν στην ίδια πόλη, που βρίσκεται στην περιοχή του Paderborn, το Δεκέμβριο του 2009.
Τον Ιανουάριο του 2010 σε μια οικογένεια Γερμανών χορηγήθηκε άσυλο στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά από χρόνια παρενόχληση που δέχονταν από τη γερμανική κυβέρνησηγια την κατ 'οίκον εκπαίδευση των παιδιών τους(homeschooling).
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

3 σχόλια:

 1. Ουκρανία: Μνήμες κομμουνισμού
  ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟ

  http://redskywarning.blogspot.com/2011/03/blog-post.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΑ "ΤΡΩΕΙ" Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ...
  ΤΙΓΚΑ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ "ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ "ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΜΚΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ
  (ΜΠΗΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ http://www.kede.org/ )

  Ακόμη μια ΜΚΟ, αυτή τη φορά της μαμάς του Τζέφρυ, της Μαργαρίτας Τσάντ, που απολαμβάνει τις κρατικές επιχορηγήσεις για να κάνουν κάποιοες το κομμάτι τους και τσάμπα ταξιδάκια, στερώντας αυτά τα χρήματα από τον ελληνικό λαό. Είναι το ΚΕΔΕ (Κέντρο Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη) στην ιστοσελίδα του οποίου, (κλικ ΕΔΩ) παρ' ότι είναι ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ επισκεψιμότητας, φιλοξενούνται κρατικές και διαπλεκόμενες διαφημίσεις. Με μιά απλή περιήγηση βέβαια, και στεκόμενος κάποιος στα προγράμματα της ΜΚΟ που είναι δημοσιευμένα θα δεί να κάνουν φτερά ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ για αμφιλεγόμενες παρεμβάσεις και παρουσίες, με ΕΝΤΕΛΩΣ αμφισβητούμενα αποτελέσματα. Αλλά όταν έχεις να κάνεις με την μαμά του πρωθυπουργού είναι αλλιώς τα πράγματα... Δείτε ΕΔΩ που πάνε μερικές από τα ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ευρώ που στερούνται οι Έλληνες...

  ΠΗΓΗ: kafeneio-gr.blogspot.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αντιρατσιστικό ΠΑΣΟΚΙΚΟ δηλητήριο στα σχολεία μας
  «Μια διδακτική ώρα στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας τη Δευτέρα, 21 Μαρτίου (σ. σ. Διεθνής Ημέρα για την εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων), προκειμένου να οργανωθούν συζητήσεις από τους εκπαιδευτικούς με την ενεργό συμμετοχή των μαθητών μας», ζητούν προκλητικά με επιστολή που προώθησαν στην υφυπουργό Παιδείας κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου- Κάλερ, ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Δημήτρης Πεππές και ο γενικός της γραμματέας, Νίκος Παπαχρήστος.
  Φυσικά, οι γονείς δεν ερωτώνται ΠΟΤΕ σε αυτή τη χώρα για τέτοιου είδους ζητήματα, από τους λογής-λογής εκφραστές των «δημοκρατικών» & «προοδευτικών» ιδεολογημάτων.

  Η επιστολή
  Σύμφωνα με το σκεπτικό τους, «ενόψει της 21ης Μάρτη, Διεθνούς Ημέρας για την εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων, σας ζητάμε να αφιερωθεί μια διδακτική ώρα στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας τη Δευτέρα, 21 Μαρτίου, προκειμένου να οργανωθούν συζητήσεις από τους εκπαιδευτικούς με την ενεργό συμμετοχή των μαθητών μας. Οι συζητήσεις αυτές θα συμβάλουν στην παραπέρα ευαισθητοποίηση των μαθητών μας στο ζήτημα της παγκόσμιας ειρήνης και στα θέματα της διαφορετικότητας και κατοχύρωσης των δικαιωμάτων όλων των πολιτών που ζουν και εργάζονται στη χώρα μας, τώρα, που η μετανάστευση αλλά και ο πόλεμος που μαίνεται σε διάφορες περιοχές, κάνουν αυτό περισσότερο αναγκαίο παρά ποτέ».

  Ιδεολογικοπολιτική ηρωίνη

  Είναι πλέον φανερό ότι στα σχολεία μας, εκεί όπου φοιτούν τα παιδιά μας, κάποιοι προσπαθούν με την κάλυψη του κράτους, την οποία με θρασύτητα και ανοικτά ζητούν, να πουλήσουν την ιδεολογικοπολιτική τους ηρωίνη στους μαθητές. Και αυτό, υποβάλλοντας τους μαθητές σε πλύση εγκεφάλου με σταλινικά κατάλοιπα, όπως είναι η «παγκόσμια ειρήνη», την οποία ευαγγελίζονταν τα ειρηνιστικά κινήματα που δραστηριοποιούνταν στη Δυτική Ευρώπη τη δεκαετία του '80, με σοβιετική, όπως εκ των υστέρων αποδείχθηκε σε πολλές περιπτώσεις, χρηματοδότηση. Αλλά για τους εκφραστές του ερυθρού ολοκληρωτισμού, τίποτα δεν έχει αλλάξει τελικά. Παραμένουν ίδιοι και αναλλοίωτοι σε βάθος χρόνου, με βαθιά αντικοινωνική και μαρξιστική λογική και νοοτροπία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...