Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Ρόδα, τσάντα και κοπανα (Μπίλιας άδειάζει φασφουντάδικο)

9 σχόλια:

  1. Στην αρχή του βίντεο, ο "Λίολιος",ο μουστακαλής, σας θυμίζει κάποιον....???
    Ξέρετε...από αυτούς που μπέρδεψαν το χακί με το πράσινο,όταν έπεσε η χούντα...

    http://www.youtube.com/watch?v=1xD9ZSE89CA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαζικοί βιασμοί σε Αυστραλία, Σουηδία, Νορβηγία, Αγγλία και Γαλλία απο μετανάστες - ΟΙ ΣΟΥΗΔΕΖΕΣ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕΛΑΧΡΙΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΒΙΑΖΟΥΝ
    Σε μία περίπτωση, δύο αδελφοί από το Αφγανιστάν, που ζητούσαν άσυλο, κυριολεκτικά είχαν πάει σε ένα ‘πάρτυ’ βιασμών. Αφού τους έπιασαν και τους επέβαλαν μακροχρόνιες ποινές, ο Μουφτής της Αυστραλίας έκανε την εξής αναφορά για το αποτέλεσμα της δίκης, «θα πρέπει να κατηγορήσεις την γάτα, αν το κρέας έμεινε έξω;» - εκφράζοντας έτσι την αντίρρησή του για τις μακροχρόνιες ποινές!

    Ενα "περίεργο" φαινόμενο παρατηρείται σε κάποιες περιοχές της Σουηδίας οπου υπάρχουν πολλοί μετανάστες. Επειδή οι σουηδέζες διαφέρουν πολύ με τα ξανθά τους μαλλιά πολλές αναγκάζονται να βάφουν τα μαλλιά τους σε άλλο χρώμα, οχι γιατι ειναι κάποια μόδα αλλά για να προστατευτούν, να μην ξεχωρίζουν και πέφτουν θύματα βιασμού. Αυτό το συμπέρασμα έβγαλε έρευνα του πανεπιστημίου της Στοκχόλμης.


    Ενω την ίδια στιγμή στην γειτονική Νορβηγία:

    Αναφορά της νορβηγικής τηλεόρασης για 41 βίαιους βιασμούς, που έγιναν όλοι από μουσουλμάνους μετανάστες.

    «Πρόκειται για νεαρούς άντρες που έρχονται από άλλες χώρες στη Νορβηγία και ζητάνε άσυλο. Προέρχονται από χώρες που έχουν μία εντελώς διαφορετική άποψη για τις γυναίκες» λέει στο βίντεο η αστυνομικός από το Όσλο. Ερώτηση δημοσιογράφου: «Υπάρχει κάποιο περιστατικό από αυτούς τους βιασμούς να έχει γίνει από εθνικά Νορβηγό;» Απάντηση: «Όχι»

    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/02/blog-post_9220.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ-ΠΡΩΗΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ-ΝΥΝ ΠΑΣΟΚ-ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙ ΑΠΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ22 Φεβρουαρίου 2011 στις 1:19 π.μ.

    ΤΟ ΚΑΣΣΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΛΙΟΛΙΟΥΣ. ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΡΩΓΟΠΗΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΝΕ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕ ΤΣΟΥ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΣΤΟΥ ΜΙΤΣΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. ΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΚΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΣΟΥ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΚΑΣΣΩΠΙΤΕΣ ΗΤΑΝΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΟΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΚΑΨΑΝΕ, ΔΕΙΡΑΝΕ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΣΣΩΠΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΟΤΩΣ Η ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝΕ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΤΡΕΧΑΝΕ ΝΑ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΣΤΟΥΝΕ ΣΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝΕ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΨΟΥΝΕ ΤΣΟΥ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΟΥΣ.

    ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΕΠΕΣΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΓΙΝΑΝΕ ΠΑΣΟΚΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ. ΑΠΟ ΤΣΑΤΣΟΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΩΝ ΓΙΝΑΝΕ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.

    Ε ΡΕ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, Ε ΡΕ ΚΑΙ ΒΡΕΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. xaxaxa!!!!!!!!!!!!! ta xountika moustakia ginane pasokika se ena vradi.idies fatses,idia symperifora,mono oi simaies pou kratagan kai oi koloi pou eglyfan allaxan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ-ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ-ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΚΑΝΤΑΦΙ-ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ Η ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ-ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΠΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ22 Φεβρουαρίου 2011 στις 9:23 π.μ.

    Ο παρανοικός φίλος των Παπανδρέου βομβαρδίζει.... την ίδια του την χώρα.

    Καθώς το καθεστώς Καντάφι έχει κατεβάσει τους διακόπτες των τηλεπικοινωνιών, οι πληροφορίες που φτάνουν από τη Λιβύη είναι συγκεχυµένες. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, συνθέτουν ένα σκηνικό τρόµου: το καθεστώς φαίνεται ότι επιστράτευσε ακόµη και µαχητικά αεροσκάφη για να πνίξει στο αίµα την εξέγερση, πολεµικά πλοία βοµβαρδίζουν συνοικίες της Τρίπολης αδιακρίτως, όπου οι νεκροί είναι εκατοντάδες. «Αυτό που ζούµε σήµερα είναι αδιανόητο. Αεροσκάφη και ελικόπτερα βοµβαρδίζουν τυφλά τη µια περιοχή µετά την άλλη. Υπάρχουν πολλοί, πάρα πολλοί νεκροί. Και οι βοµβαρδισµοί συνεχίζονται. Πυροβολούν ό,τι κινείται». Αυτή η δραµατική περιγραφή, η µοναδική που τρύπησε το σκοτάδι του καθεστώτος στην ενηµέρωση, ανήκει σε κάτοικο της Τρίπολης. Η πρωτεύουσα µπήκε από αργά προχθές το βράδυ και µε τον πιο δυναµικό τρόπο στο κάδρο της εξέγερσης.

    Το τηλεοπτικό διάγγελµα ....
    του Σάιφ αλ Ισλάµ τις πρώτες πρωινές ώρες είχε το αντίθετο αποτέλεσµα από αυτό που ήλπιζε ο ίδιος και ο πατέρας του. Λίγες ώρες αργότερα κυβερνητικά κτίρια και αστυνοµικά τµήµατα της Τρίπολης τυλίγονταν στις φλόγες από τους αντικαθεστωτικούς διαδηλωτές. Με τους υποστηρικτές του Καντάφι να υποχωρούν από τους δρόµους, το καθεστώς επιστράτευσε από αφρικανούς µισθοφόρους έως την πολεµική αεροπορία για να κερδίσει µια παρτίδα που φαίνεται ότι έχει αρχίσει να χάνει. Την ίδια ώρα, ο ίδιος ο συνταγµατάρχης ήταν άφαντος. Σύµφωνα µε πληροφορίες του βρετανού υπουργού Εξωτερικών Ουίλιαµ Χέιγκ – που διέψευσε πάντως το Καράκας – ο λίβυος δικτάτορας εγκατέλειψε τη χώρα του για τη Βενεζουέλα του Τσάβες.

    Για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ο Καντάφι εµφανίστηκε τη νύχτα για 22 δευτερόλεπτα στην κρατική τηλεόραση και δήλωσε ότι βρίσκεται στη χώρα του. Εξέφρασε την απέχθειά του για το διογκούµενο κύµα αντίστασης και είπε: «Θέλω να δείξω ότι είµαι ακόµη στην Τρίπολη και όχι στη Βενεζουέλα. Μην πιστεύετε τα κανάλια πληροφόρησης που ανήκουν στα αδέσποτα σκυλιά» (εννοώντας προφανώς τις χιλιάδες των διαδηλωτών που εναντιώνονται στην εξουσία του). Σύµφωνα µε την κρατική τηλεόραση ο Καντάφι έκανε τη δήλωση έξω από το σπίτι του, κρατώντας µια οµπρέλα και βγάζοντας το κεφάλι του έξω από ένα βαν. «Ήθελα να πω κάτι στους νέους στην Πράσινη Πλατεία και να ξενυχτήσω µαζί τους αλλά άρχισε να βρέχει», πρόσθεσε ο Καντάφι, ευχαριστώντας τον θεό. Στην Πράσινη Πλατεία της Τρίπολης είχαν συγκεντρωθεί, όπως µετέδωσε νωρίτερα το κρατικό κανάλι, υποστηρικτές της κυβέρνησής του.

    http://peripatris.blogspot.com/2011/02/blog-post_7256.html

    BLOGER ΔΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΓΑΠ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΚΑΝΤΑΦΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑ.ΦΟ.Κ=ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ22 Φεβρουαρίου 2011 στις 1:54 μ.μ.

    Ρε παιδιά δεν σας κάνει εντύπωση ότι οι περισσότεροι κομματάρχες του δήμου δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους;Πως στο διάολο θα νοιαστούν για τους εργάτες όταν δεν έχουν ιδέα του τι περνάνε κάθε μέρα;Πως είναι δυνατόν να επιλέγουμε συνεχώς τους πιο αχαϊρευτους για να μας διοικούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ..ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ,ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ..ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ .!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ ΑΡΘΕΙ Η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΙΣΩΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΟΧΑΝΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καποιοι στο δημο δουλεψαν σκληρα???? τρωγοντας απο ολα τα δημοσια εργα και εκαναν αμυθητες περιουσιες που πολλα ατομα να δουλευουν μαζι για ενα ταμειο δεν προκειται να αποκτησουν ,κανεις ομως δεν κινηθηκε ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ και ολοι ...τους ξερουμε καποιοι κινουν τα νηματα ακομα ...αυτον τον τοπο και τα σκανδαλα του καποιοι τον καλυπτουν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...