Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Μια 15χρονη Κερκυραία σε διεθνή διαγωνισμό μόντελιγκ

By "aslan"


Είναι μόλις 15 ετών αλλά ετοιμάζεται να κατακτήσει τις διεθνείς πασαρέλες . Πρόκειται για μια κερκυραία, την 15χρονη Χριστίνα Αυλωνίτη, που από το σχολείο θα βρεθεί στον διαγωνισμό Top Model Worldwide που θα διεξαχθεί στο Hilton Metropole Hotel του Λονδίνου την Κυριακή 27 Μαρτίου, εκπροσωπώντας την Ελλάδα.


Η 15χρονη Χριστίνα κατάφερε να ξεχωρίσει από χιλιάδες διαγωνιζόμενες.

Αν και ακόμα είναι μαθήτριαΓυμνασίου και ελπίζει ότι  παράλληλα με τη μόδα, θα τα καταφέρει και στο σχολείο καθώς θέλει  να  μπει στο Πανεπιστήμιο.

Κάνει κλασικό μπαλέτο 10 χρόνια και έχει κερδίσει πολλά βραβεία.

Ο διαγωνισμός Top Model Worldwide είναι ο πρώτος διεθνής διαγωνισμός για νέα μοντέλα. Εκείνες που κατακτούν τίτλους αμείβονται με συμβόλαια με εταιρείες μόντελιγκ, μάνατζερ, επιδείξεις μόδας και φωτογραφίσεις.

Στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Διαγωνισμού θα διεξαχθεί διήμερο με σόου μόδας και χορού και οι φιναλίστ θα εμφανιστούν στη σκηνή  και θα κληθούν να ανταπεξέλθουν χορογραφίες υψηλού επιπέδου.


http://www.cosmo.gr/Celebrities/Hellas/310034.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...