Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2011

Πιστός μέχρι τέλους! Σκυλάκι ρισκάρει τη ζωή του για να προστατέψει το φίλο του

By "skyli"Φωτογραφία από τη Daily Mail

Ο σκύλος δεν είναι απλά ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου. Είναι γενικά ο πιο πιστός φίλος. Το απέδειξε ένα σκυλάκι στην Κίνα. 

Στον πολυσύχναστο δρόμο Νταζι της Κίνας, ένα άτυχο σκυλάκι παρασύρεται από αυτοκίνητο και αφήνεται να υποκύψει στα τραύματά του. Κι αν κανένα «σκεπτόμενο ον» δε σκέφτηκε να τον απομακρύνει από το δρόμο για να τον θάψει κάπου, ένας πιστός φίλος του ρίσκαρε την ίδια του τη ζωή για να μείνει δίπλα μου, μέχρι κάποιος να ευαισθητοποιηθεί!
Αυτό θα πει αφοσίωση... - Φωτογραφία από τη Daily Mail
Αυτό θα πει αφοσίωση... - Φωτογραφία από τη Daily Mail
Οι κόρνες και τα αυτοκίνητα που περνούσαν δίπλα του με ιλιγγιώδη ταχύτητα δεν πτόησαν το μικρό τετράποδο. Που έμεινε δίπλα στο άψυχο σώμα του άτυχου φίλου του μέχρι τέλους.
Ένας από τους εκατοντάδες οδηγούς που πέρασαν από το σημείο, αποφάσισε να περιμαζέψει το άψυχο σώμα του σκυλιού και να το θάψει. Και το έκανε υπό το άγρυπνο βλέμμα του δεύτερου σκυλιού. Και μόλις η ταφή ολοκληρώθηκε, τελείωσε και η «αποστολή» του πιστού τετράποδου....

Τα αυτοκίνητα περνούν αλλά κανείς δε νοιάζεται για τα άτυχα ζώα - Φωτογραφία από τη Daily Mail
Τα αυτοκίνητα περνούν αλλά κανείς δε νοιάζεται για τα άτυχα ζώα - Φωτογραφία από τη Daily Mailhttp://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/02/blog-post_8493.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...