Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011

Μπούκας προς Λοβέρδο : Αν έρχεστε για λόγους επικοινωνίας...ευχέλαιο αντί αγιασμού!


http://3.bp.blogspot.com/_pQUkhmvGIOo/S7sr221Co0I/AAAAAAAAHXM/oQ6XmLi0Ii8/s1600/LOVERDOS_4_2010.jpg
Κύριε Υπουργέ Υγείας...


...δημοσιεύτηκε στον τοπικό τύπο η επίσκεψή σας στην Κέρκυρα.
Επειδή οι απόψεις  μας είναι διαχρονικά σταθερές και  στοχεύουν στην ουσιαστική βελτίωση των υπηρεσιών υγείας στον τόπο μας, η επίσκεψή σας θα είναι ουσιαστική και θα πιστωθεί με θετικό πρόσημο, εφόσον συνοδευτεί με πράξεις, απόλυτες δεσμεύσεις, εξαγγελίες και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για:


Του Χρυσόστομου Μπούκα

 1. Πρόσληψη προσωπικού όλων των ειδικοτήτων, ώστε το Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας του Νομού να λειτουργούν τουλάχιστον σε ανεκτά επίπεδα ασφαλείας.
 2. Εξαγγελία πολιτικού σχεδιασμού με συγκεκριμένο δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα αναβάθμισης λειτουργιών υπηρεσιών υγείας στην Κέρκυρα.
 3. Χρηματοδότηση λειτουργίας, ώστε να μην παρατηρείται έλλειψη βασικών χρηστικών υλικών στην άσκηση των καθηκόντων των λειτουργών υγείας.
 4. Δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα απόδοσης του παλαιού Νοσοκομείου στον κύριο ιδιοκτήτη του, τον Κερκυραϊκό Λαό για χρήση επωφελεία του.
Για τον κάθε παραπάνω λόγο υπάρχουν ισχυρά επιχειρήματα και  αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία που  είμαι βέβαιος ότι θα σας πείσουν  απόλυτα.
Στην περίπτωση  όμως, κ. Υπουργέ που έρχεστε όχι για λόγους ουσίας, αλλά για λόγους επικοινωνίας, σας επισημαίνω να το αποφύγετε, γιατί ο Κερκυραϊκός Λαός είναι πλέον πολιτικά εκπαιδευμένος για να το αντιληφθεί άμεσα.
Μην πέσετε στην παγίδα του… αγιασμού που πιθανόν σας  έχουν προτείνει για να μοιραστούν χαμόγελα και φρούδες ελπίδες στο γυαλί, γιατί θεωρώ βέβαιο ότι θα εξοργίσετε την κοινωνία μας.
Εφόσον δεν ικανοποιηθούν  κυρίαρχες και ουσιαστικές δεσμεύσεις, τότε κάλλιον η επίσκεψή σας στην Κέρκυρα να συνοδευτεί με… ευχέλαιο!
(“Με την ονομασία Ευχέλαιο φέρεται στην Χριστιανική δογματική ιδιαίτερο μυστήριο με τον οποίο οι ιερείς αλείφοντας, εν προκειμένω χρίζοντας, τους ασθενείς με έλαιο (λάδι), το οποίο προηγουμένως έχει ευλογηθεί, επικαλούνται με αυτό τη Θεία Χάρη για την θεραπεία τους, τόσο της ψυχής όσο και του σώματός τους” “Κοσμική” ερμηνεία της έννοιας ευχέλαιο από Βικιπαίδεια.) 


http://listonplace.blogspot.com/2011/02/blog-post_9827.html

2 σχόλια:

 1. Γερμανία: Η ‘δημοκρατία’ νίκησε! Έβαλαν μητέρα 12 παιδιών φυλακή, επειδή δεν δέχθηκε τα παιδιά της να παρακολουθήσουν μαθήματα σεξουαλικής αγωγής

  ΓΕΡΜΑΝΙΑ, 23 Φεβρουαρίου 2011 (LifeSiteNews.com) - Μια μητέρα δώδεκα παιδιών καταδικάστηκε σε 43 ημέρες φυλάκιση στη γερμανική πόλη του Salzkotten επειδή αρνήθηκε να επιτρέψει στα παιδιά της να παρακολουθήσουν τα μαθήματα ‘σεξουαλικής αγωγής’ σε ένα τοπικό δημοτικό σχολείο, σύμφωνα με δύο γερμανικά (καθολικά) ειδησεογραφικά sites τα Kath.net και Katholishes.info.

  Η γυναίκα, της οποίας το όνομα δεν αποκαλύπτεται στα άρθρα, φέρεται να ανήκει στο δόγμα των Βαπτιστών, και της οποίας οι θρησκευτικές της πεποιθήσεις είναι αντίθετες με το συγκεκριμένο μάθημα. Το ζευγάρι λέει ότι τα δικαιώματά τους βάσει της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, στην οποία έχει προσχωρήσει η Γερμανία, αγνοήθηκαν εντελώς.

  Επικαλούνται το άρθρο 2 του πρώτου Πρωτοκόλλου της Σύμβασης, η οποία αναφέρει: «Το κράτος σέβεται το δικαίωμα των γονέων να εξασφαλίζουν αυτή την εκπαίδευση και τη διδασκαλία, σύμφωνα με τις θρησκευτικές και φιλοσοφικές πεποιθήσεις τους». Το τοπικό δημοτικό σχολείο έχει αγνοήσει αυτό το δικαίωμα από το 2005 , και τώρα δέχθηκε υποστήριξη από το δικαστικό σώμα.

  Ο σύζυγος της γυναίκας λέει ότι «στην γυναίκα του της λείπει η οικογένειά της, αλλά βρίσκει παρηγοριά στο Θεό», σύμφωνα με το Kath.net, το οποία επίσης αναφέρει ότι στα μικρότερα παιδιά «τους λείπει η μητέρα τους», αλλά ότι αυτά τα άδικα παθήματα είναι μέρος της εμπειρίας του να είσαι Χριστιανός.

  Η δίωξη των Γερμανών που εφαρμόζουν το ‘homeschooling’ ή απορρίπτουν τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση της κυβέρνησης είναι ένα συνεχές φαινόμενο (Το ‘homeschooling’ είναι δικαίωμα εκπαίδευσης στο σπίτι, από γονείς που δεν εμπιστεύονται το εκπαιδευτικό σύστημα του κράτους – πρακτική που βρίσκει απήχηση σε πολλούς χριστιανούς. Ιδιαίτερα όσον αφορά το συγκεκριμένο μάθημα ‘σεξουαλικής αγωγής’, τα δημόσια σχολεία μαθαίνουν στα παιδιά – από μικρή ηλικία - ότι η ομοφυλοφιλία είναι απολύτως ‘φυσιολογική’. Η πρακτική αυτή - ισχύει και στις ΗΠΑ, αλλά και εκεί πολεμείται). Τον Απρίλιο του περασμένου έτους στον δικτυακό τόπο Kopp Online Κοπ Online αναφέρθηκαν αρκετές περιπτώσεις γερμανίδων μητέρων που κατοικούν στο Salzkotten και έκατσαν μέχρι και μια εβδομάδα στη φυλακή για την άρνησή τους να στείλουν τα παιδιά τους στο μάθημα σεξουαλικής αγωγής. Παρόμοιες διώξεις αναφέρθηκαν στην ίδια πόλη, που βρίσκεται στην περιοχή του Paderborn, το Δεκέμβριο του 2009.

  http://redskywarning.blogspot.com/2011/02/12.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μπράβο ρε Μπούκα. Στέρησες από το λαό λίγη διασκέδαση να γελάσει λίγο το χείλη μας που θα βλέπαμε το Λοβέρδο γιαοουρτωμένο! Πήρε το μύνημα ο υπουργός και πήγε στο νοσοκομείο το απόγευμα την ώρα που δεν ήταν εκεί ούτε γιατροί ούτε επισκέπτες. Παίχτο και επαναστάτης Μπούκα!! Στην πραγματικότητα προστάτεψες το κόμμα σου από ένα επιπλέον ρεζίλεμα!!
  Πετάς και μια δημοσίευση για ξεκάρφωμα αλλά παραμένεις στην ομπρέλα του προδοτικού κόματος!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...