Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Παράταση στην αγωνία για τον ΑΟ Κέρκυρα

Η ΕΠΣΚ μπορεί να απέρριψε, σε πρώτο βαθμό, το φάκελο των Φαιάκων, όμως, τους παρέχει μια δεύτερη ευκαιρία, ως τις 22 Αυγούστου.

 Παράταση στην αγωνία, για την συμμετοχή ή όχι του ΑΟ Κέρκυρα στο φετινό Πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας. Καθώς, κατά τη συνεδρίασης της ΕΠΣ Κέρκυρας, την Τετάρτη, ναι μεν, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης απέρριψε καταρχήν το «φάκελο» των Φαιάκων, καθότι, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση είχε τυπικές κι ουσιαστικές ελλείψεις, όμως, απ’ την άλλη, η Διοργανώτρια επέλεξε να προσφέρει μια άτυπη παράταση, μήπως και λυθούν οι... παραλείψεις που εμφανίστηκαν.
Μια παράταση που θα έχει ισχύ έως και την επόμενη Παρασκευή 22 Αυγούστου. Έτσι, αν υπάρξει λύση ως την προσεχή Παρασκευή, κι ο ΑΟ Κέρκυρα εμφανίσει ένα πλήρη φάκελο, τότε οι Φαίακες θα επιστρέψουν στη... δράση, λαμβάνοντας μέρος στο Πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΚ, ενώ, σε αντίθετη περίπτωση, η προσωρινή απόφαση της ΕΠΣΚ στην σύσκεψη της Τετάρτης, θα γίνει αυτομάτως οριστική.
 Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ Την κατ’ αρχήν απόρριψη των δηλώσεων συμμετοχής σε πρωτάθλημα και κύπελλο ερασιτεχνών του σωματείου Α.Ο Κέρκυρα. Το Δ.Σ εκφράζει τη λύπη του για την εξέλιξη αυτή, αλλά και το σεβασμό του στη δυνατότητα αυτοδιαχείρισης και διαφύλαξης της νομικής οντότητας του σωματείου.
Προκειμένου να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα που προέκυψε παρέχεται προθεσμία μέχρι την Παρασκευή 22 Αυγούστου, ώστε να καλυφθούν οι τυπικές και ουσιαστικές ελλείψεις της υποβολής δηλώσεων συμμετοχής του σωματείου.
Αν δεν ανταποκριθεί μέσα στο διάστημα αυτό, στα πλαίσια της διαφύλαξης της νομιμότητας το Δ.Σ θα μετατρέψει την απόφασή του σε οριστική και το σωματείο δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στις φετινές διοργανώσεις της Ε.Π.Σ.Κ
πηγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...