Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Μάτα Δρίζου: Αυτή είναι η πιο sexy Barwoman της Αθήνας που μοιράζει απλόχερα χυλόπιτες

Και είναι απολύτως λογικό. Αν δει κανείς τις φωτογραφίες μπορεί να καταλάβει πώς τόσο όμορφη γυναίκα συναντάς πλέον σπάνια. Και αναφέρομαι σε γυναίκα και όχι κάποιο παιδάκι που απλά είπε να καθίσει πίσω από μια μπάρα ως μαγνήτης πεινασμένων αρσενικών. Η Μάτα είναι τελειόφοιτη Δομικών έργων και όπως καταλαβαίνετε κι εσείς είναι «μανούλα» στο να θάβει και να χτίζει…
Κυρίως υπερφίαλες συμπεριφορές κάποιων που νομίζουν πως μπορούν να έχουν ότι θέλουν με τα λεφτά των μπαμπάδων τους. Και ειδικά στη Γλυφάδα το παραπάνω είδος είναι ακόμη και μέσα στην κρίση σε άνθηση.
Το κορίτσι δουλεύει σε γνωστό στέκι της παραλιακής και οι πληροφορίες μου λένε πώς σχεδόν καθημερινά μοιράζει και πέντε και έξι άκυρα. Το ρεκόρ της είναι 13 άκυρα. Ένα Σάββατο με κακό καιρό…

Εντυπωσιακές αναλογίες, αρμονία χαρακτηριστικών στο πρόσωπο και το σημαντικότερο; Είναι «γρήγορη» στις απαντήσεις, ευφυής και με χιούμορ. Στοιχεία απαγορευτικά για κλαρινογαμπρούς που χρησιμοποιούν ατάκες του τύπου «Ξέρεις τι δεν φοράς πάνω σου; Εμένα»











link

1 σχόλιο:

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...