Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Συνελήφθη διακινητής Αγφανών, στο αεροδρόμιο

Πρόκειται για έναν 29χρονο υπήκοο Μογγολίας, ο οποίος διευκόλυνε με σειρά προπαρασκευαστικών ενεργειών, την παράνομη προώθηση τεσσάρων αλλοδαπών υπηκόων Αφγανιστάν, σε χώρα της Ευρώπης.

 Συνελήφθη το Σαββάτο (16.08.2014) το πρωί στο Αεροδρόμιο της Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα, 29χρονος υπήκοος Μογγολίας διακινητής, τεσσάρων αλλοδαπών υπηκόων Αφγανιστάν, μιας 20χρονης και τριών 18χρονων.
Σε βάρος του 29χρονου σχηματίσθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Κέρκυρας κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, με τις κατηγορίες της διευκόλυνσης της παράνομης εξόδου από την χώρα μη νόμιμων μεταναστών και της κατοχής και χρήσης πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.
Οι πέντε συλληφθέντες, εντοπίστηκαν, αρχικά από τους αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, όπου επέδειξαν πλαστά διαβατήρια των Μαλαισιανών Αρχών. Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε, ότι προορισμός τους ήταν η Δανία και για την διευκόλυνση τους, ο 29χρονος διακινητής, είχε πραγματοποιήσει σειρά προπαρασκευαστικών ενεργειών προκειμένου να πετύχει την παράνομη έξοδο τους από τη χώρα.
Ο 29χρονος διακινητής και οι τέσσερις υπήκοοι Αφγανιστάν οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κερκύρας.
link

2 σχόλια:

  1. vromese o kogievinas apo ta skata pou amolane sth rematia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eparousiastikane pale efeto sth litaneia tsh panagias ola ta fintania... den koitane pou exei gemisei to xwrio skoupidia kai vrwma... para steliothikane kai piso apo thn eikona... ksipnate kasswpites ta kommatoskyla katastrepsane to xwrio kai akoma na tous parete xabari!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...