Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Καλλιεργούσε φυτεία κάνναβης, στο σπίτι του...

Συνελήφθη ένας 51χρονος. - Εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 20 δενδρύλλια ύψους από 12 εκατοστά έως  1,5 μέτρο περίπου καθώς εξοπλισμός



Συνελήφθη την Παρασκευή το βράδυ από αστυνομικούς  του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, 51χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.


Ειδικότερα σε έρευνα που πραγματοποίησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας στην οικία του 51χρονου, παρουσία εκπροσώπου της Δικαστικής Αρχής, διαπιστώθηκε στον εξωτερικό χώρο αυτής να έχει φυτέψει και να καλλιεργεί 13 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 35 εκατοστά έως 1,5 μέτρο περίπου, ενώ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στην κατοικία του είχε φυτέψει επτά δενδρύλλια κάνναβης  υδροπονικής καλλιέργειας ύψους από 12 έως 50 εκατοστά περίπου. Επίσης, κατασχέθηκε και ο εξοπλισμός (ειδικός φωτισμός και άλλα) που χρησιμοποιούσε για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων.

Ο 51χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.     


Πηγέ να στείλει μισό κιλό ηρωίνης με το ΚΤΕΛ...
Διήμερη αστυνομική  επιχείρηση πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, κατά την διάρκεια της οποίας συνελήφθη την Παρασκευή, στην Αθήνα ένας 18χρονος ημεδαπός για το αδίκημα της διακίνησης ναρκωτικών.


Ο 18χρονος εντοπίστηκε την Παρασκευή το μεσημέρι, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, στον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων στον Κηφισό, στην Αθήνα και στην κατοχή του βρέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης, βάρους 515 γραμμαρίων περίπου, η οποία προορίζονταν να πωληθεί στη Ζάκυνθο.  


Ο 18χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...