Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Μπήκαν απ' το παράθυρο και χτύπησαν 85χρονη για να τη ληστέψουν

police-cars
Ένας 33χρονος Αλβανός μαζί με ένα συνεργό του, μπήκαν στο σπίτι μιας 85χρονης από το παράθυρο, ωστόσο, παρότι τη χτύπησαν δεν μπόρεσαν να τη ληστέψουν.

Συνελήφθη την Τετάρτη το βράδυ, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, ένας 33χρονος Αλβανός για απόπειρα ληστείας σε βάρος 85χρονης Κερκυραίας, στην πόλη.
Για τη συγκεκριμένη υπόθεση σχηματίστηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, σε βάρος του 33χρονου και ενός ακόμη συνεργού του, ο οποίος αναζητείται, κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα οι δύο κατηγορούμενοι, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, παραβίασαν αρχικά παράθυρο της κατοικίας της 85χρονης και στην συνέχεια με την χρήση βίας σε βάρος της επιχείρησαν να της αφαιρέσουν χρήματα και τιμαλφή, χωρίς όμως τελικά να πετύχουν τον στόχο τους.  
Ο 33χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...