Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Παλαιστίνη: Ισραηλινοί έκαψαν μωρό ζωντανό

mwro


Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένα βρέφος μόλις 18 μηνών έχασε τη ζωή του από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι του στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, η οποία οφείλεται σε εμπρηστική επίθεση ισραηλινών εξτρεμιστών. Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει επίσης ότι τρεις ακόμα άνθρωποι, ένοικοι του ίδιου σπιτιού, τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν εσπευσμενα σε ισραηλινά νοσοκομεία.
Η εκπρόσωπος της αστυνομίας Λούμπα Σάμρι, δήλωσε ότι στους τοίχους του πυρπολησμένου σπιτιού ήταν γραμμένη η φράση «Price Tag», την οποία έχουν χρησιμοποιήσει στο παρελθόν οι εβραίοι εξτρεμιστές. «Πρόκειται για μία ύποπτη επίθεση με εθνικιστικά κίνητρα», σημείωσε η εκπρόσωπος υπογραμμίζοντας την άμεση παρουσία των ισραηλινών δυνάμεων ασφαλείας.
Το σπίτι στο χωριό Καφρ Ντούμα καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ η οικογένεια κοιμόταν μέσα ενώ ένα γειτονικό σπίτι υπέστη σοβαρές ζημιές αλλά ευτυχώς δεν υπήρξαν περαιτέρω θύματα καθώς οι ένοικοι απουσίαζαν την ώρα του εμπρησμού.
λινκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...