Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Στην Κέρκυρα ο Τσίπρας για ολιγοήμερες διακοπές

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έφτασε με πτήση της Aegean και στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε ταχύπλοο με προορισμό την Ερείκουσα. Στο πλευρό του η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα.




Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός και η σύντροφός του δεν έχουν μαζί τα παιδιά τους και ήρθαν στην Κέρκυρα λόγω κοινωνικής υποχρέωσης. Ο Αλέξης Τσίπρας θα μείνει λίγες ημέρες στο νησί, ίσως μόνο το Σαββατοκύριακο, εξαιτίας του ασφυκτικού προγράμματός του.
Ο Αλέξης Τσίπρας επιλέγει σταθερά τα τελευταία χρόνια για τις καλοκαιρινές αποδράσεις του την Κέρκυρα και τα γύρω νησιά (Παξούς, Αντίπαξους και Διαπόντια) όπου περνά λίγες ημέρες ξεκούρασης με την οικογένειά του.
Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρωθυπουργός φέρεται να ζήτησε από τις αρχές του νησιού να μην έχει αστυνομική προστασία, για τις ημέρες που θα μείνει στην Κέρκυρα και την Ερείκουσα.

link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...