Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Σύλληψη 36χρονου για κατοχή ηρωίνης στην Κέρκυρα

Από τους άνδρες του λιμενικού Σώματος Κερκύρας συνελήφθη με περισσότερα από 250 γραμμάτια ηρωίνης στην κατοχή του 36χρονος ημεδαπός. 
 
Όπως διαπιστώθηκε κατά την προσαγωγή του στο Λιμενικό Κατάστημα Κέρκυρας, μετά από σωματική έρευνα, ο 36χρονος είχε στην κατοχή του, επιμελώς κρυμμένα, μικρογραμμάρια ηρωίνης, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν, σε νάιλον συσκευασίες, και κατασχέθηκαν άλλα 239 γραμμάρια ηρωίνης, δισκία ναρκωτικών χαπιών, σπάτουλα με υπολείμματα ηρωίνης, μεταλλικό κουτί με υπολείμματα ηρωίνης και μία ζυγαριά ακριβείας.
 Όπως ανέφερε ο διοικητής της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας, Σπυρίδων Χυτήρης, ο 36χρονος Κερκυραίος κατηγορείται για κατοχή, εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του είναι κακουργηματικού χαρακτήρα, λόγω της μεγάλης ποσότητας ηρωίνης που βρέθηκε στο σπίτι του.
 Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή Κέρκυρας, ενώ τη διερεύνηση της υπόθεσης διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...