Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Aνοιχτά καταστήματα τις Κυριακές σε Πάρο, Αντίπαρο και Κέρκυρα

Οι Δήμοι Πάρου, Αντιπάρου και  η Περιφέρεια Ιονίων νήσων  για τη Κέρκυρα έλαβαν αποφάσεις ως προς τη λειτουργία των καταστημάτων τις καθημερινές και τις Κυριακές.

Ο Δήμος Πάρου γνωμοδότησε ως προς την παράταση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων τουριστικών περιοχών του Δήμου κατά τη θερινή περίοδο.  
Τα εμπορικά κατάστημα από την 1η Απριλίου έως τις 31 Οκτωβρίου θα είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 12 το βράδυ.
Τα καταστήματα τροφίμων και οι κάβες τις ίδιες ημερομηνίες θα λειτουργούν από τη Δευτέρα έως το Σάββατο από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και τη Κυριακή από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.
Ο Δήμος Αντιπάρου γνωμοδότησε ως προς τη παράταση του ωραρίου λειτουργίας του Δήμου κατά τη θερινή περίοδο ως εξής: 
Τα εμπορικά κατάστημα από τη 1 Απριλίου έως τις 31 Οκτωβρίου θα είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 12 το βράδυ.
Τα καταστήματα τροφίμων και οι κάβες θα λειτουργούν από τη Δευτέρα έως το Σάββατο από τις 8 το πρωί έως τη 1 μετά τα μεσάνυχτα και τη Κυριακή από τις 10 το πρωί έως τη 1 μετά τα μεσάνυχτα.
Η Περιφέρεια Ιονίων νήσων ενέκρινε την κατ’ εξαίρεση λειτουργία των καταστημάτων τροφίμων που εξυπηρετούν την τουριστική κίνηση στη Κέρκυρα, τις Κυριακές και τις ημέρες αργίας, κατά την τουριστική περίοδο χωρίς απασχόληση προσωπικού  με το ωράριο  8:30 το πρωί με 12 το βράδυ. Επίσης, η Περιφέρεια ενέκρινε την κατ΄ εξαίρεση λειτουργία των τουριστικών καταστημάτων που εξυπηρετούν την τουριστική κίνηση τις Κυριακές και τις ημέρες αργίας χωρίς απασχόληση με το ωράριο 9 το πρωί με 12 το βράδυ.
λινκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...