Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016

Βρέθηκε σώος 39χρονος που αγνοούνταν επί εννέα μέρες

O Αλβανός που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του, εντοπίστηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο οίκημα στην περιοχή του Αγίου Ματθαίου όπου είχε βρει καταφύγιο

Επί εννέα ημέρες «χτένιζαν» οι αστυνομικές αρχές της Κέρκυρας και τα σωστικά συνεργεία την περιοχή του Γαστουρίου στην Κέρκυρα για να εντοπίσουν τον 39χρονο Αλβανό που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του.

Τελικά, πολυήμερη επιχείρηση είχε αίσιο τέλος αφού ο Edmond Neranxi εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Αχιλλείων το πρωί της Παρασκευής σώος, σε ένα εγκαταλελειμμένο οίκημα στην περιοχή του Αγίου Ματθαίου όπου είχε βρει καταφύγιο. Ο 39χρονος οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας για να εξεταστεί και να του παρασχεθεί ιατρική φροντίδα.

Η εξαφάνιση του 39χρονου δηλώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 16 Μαρτίου και, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, είχε εκδοθεί διάταξη της τοπικής Εισαγγελίας Πρωτοδικών για να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και η φωτογραφία του.
λινκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...