Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Δίωξη κατά του 51χρονου που αποπειράθηκε να ληστέψει τράπεζα με ψεύτικο όπλο

Δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σχηματίσθηκε σε βάρος 51χρονου ημεδαπού με την κατηγορία της απόπειρας ληστείας. Η συγκεκριμένη υπόθεση για την οποία κατηγορείται ο 51χρονος αφορά το περιστατικό της απόπειρας ληστείας που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 23.12.2015, σε υποκατάστημα τράπεζας στην Κέρκυρα.

Ποιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, ο δράστης, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, απείλησε με πιστόλι (σ.σ. ψεύτικο) υπάλληλο του καταστήματος και στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή, χωρίς να αφαιρέσει κάτι.
Από την έρευνα που πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας και την συνδυαστική αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν, προέκυψαν στοιχεία εμπλοκής του 51χρονου.
Στην δικογραφία που σχηματίσθηκε, του αποδίδονται οι κατηγορίες της απόπειρας ληστείας καθώς και της παράνομης χρήσης όπλου. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε διαβιβάσθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...